wellenreuther

VK Sportphoto

In beeld

Wellenreuther: "Ik voel me elke wedstrijd beter worden"

Van de redactie

Timon Wellenreuther staat sinds de polsblessure van Justin Bijlow onder de lat bij Feyenoord. De 27-jarige Duitser is blij met zijn kans bij de Rotterdammers. Feyenoord Media ging in de nieuwe #intotheweekend naar de golfbaan met de doelman.

"Het lange wachten is nu ten einde en maak ik nu minuten onder de lat. Ik ben heel blij dat ik nu wedstrijden kan spelen en het team kan helpen waar ze mij nodig hebben. Als je zes of zeven maanden niet speelt, is het lastig om er meteen weer te staan. Het heeft tijd nodig om dat gevoel weer terug te krijgen, maar ik voel me elke wedstrijd beter worden," aldus Wellenreuther in gesprek met Mascha.

Bekijk hieronder de hele video.

Delen

Reacties

Gaat wel de goede kant op. Eerst 4 tegendoelpunten en laatst nog maar 1.
Kwestie van vertrouwen. Dit is gewoon een degelijke keeper hoor.
Tuurlijk keep je minder vanzelfsprekend goed als je zo weinig wedstrijden in je broodtrommel hebt zitten. Ik vertrouw er dus ook op dat hij per wedstrijd beter wordt en het clean sheet van morgenavond geeft zijn zelfvertrouwen natuurlijk een geweldige boost!
Tuurlijk is het moeilijk, maar hij moet nou onderhand wel gezien hebben hoe de sfeer is en wat er van hem varlangd word.En tot nu toe tel ik de dagen af dat bijlow weer fit is.Ik zit nu al te billenknijpen.
Dat is nergens voor nodig. Wellenreuther doet het prima.
Nou nou. Vind je dat niet een beetje te veel van het goede. Voorlopig kan hij iedere serieuze doelpoging uit het netje halen.