wellenreuther-vs-fortuna

VK Sportphoto

Nieuws

Wellenreuther: "Volgend jaar wil ik eerste keeper zijn"

Karst

Wellenreuther hield in de 0-1 overwinning op Fortuna Sittard voor de derde wedstrijd op rij de nul en kreeg eerder deze week te horen van Slot dat hij volgende week in de bekerfinale onder de lat staat. Tegenover ESPN laat de Duitse doelman weten dat hij volgend jaar de eerste optie wil zijn: "Ik zit niet graag op de bank."

Timon Wellenreuther is de eerste speler die van Arne Slot te horen heeft gekregen dat hij gaat starten in de bekerfinale. Wellenreuther keept al weken uitstekend en ziet deze basisplaats dan ook niet als een beloning voor zijn spel. "Het voelt niet als een beloning, nee. Ik ben geen keeper die graag op de bank zit. Ik denk dat niemand die iedere dag traint graag op bank zit. Soms moet je die rol accepteren, maar volgend jaar wil ik eerste keeper zijn."

Feyenoord hield vandaag weer de nul. "Verdedigend was het goed. We hebben weinig kansen weggeven en weer de nul gehouden. We krijgen nooit veel kansen tegen, maar we moeten klaar zijn voor die paar ballen per wedstrijd die op doel gaan." Het moeizame veldspel van Feyenoord lag ook aan het droge veld merkte Wellenreuther op. "Het veld was heel droog en er werden veel lange ballen gespeeld. Het was vandaag belangrijk om de kopduels te winnen, dat deden we goed."

Volgende week spelen de Rotterdammers de finale van de TOTO KNVB Beker tegen N.E.C. in de eigen Kuip.

FINALE OHO !!

Delen

Reacties

Van Sas is niet voor niets gehaaid . Voorsorteren
Van Sas schijnt tegen te vallen heb ik ergens gelezen.
Dat zou jammer zijn. Maar is nu wel eerste keeper 021
Bijlow verkopen Timo nummer 1 maken
Wellenreuther beste keeper. verkoop bijlo maar altijd wat met die gozer.
@FeyenoordTM hoe ligt het onderwerp Bijlow in het maasgebouw? Wordt overwogen hem actief in de markt te zetten en dan Timon eerste keeper?
Feyenoord moet hem echt niet weg doen.
Had vandaag weer een goede redding.
Dat kan Timon, bij Feyenoord 1.
De rollen zijn omgedraaid en Bijloo zal moeten laten zien dat hij beter is. Zie geen enkele reden om beide keepers van de hand te doen.
Ik zou als feyenoord dan heel graag Bijlow willen verkopen want de helft van het seizoen niet erbij hoe vervelend ook maar deze man is de beste stand in die er ooit geweest is ,dus vijf jarig contract voor deze keeper
Hopelijk komt er een club die Bijlow wilt kopen dan.
Bijlow zal je nu niet zomaar verkopen, dat zie ik niet snel gebeuren. Wellenreuther doet het gewoon erg goed, maar moet nog zien of die blijft.
Bijjlow blijft natuurlijk een uitstekende keeper, daar komt ongetwijfeld een mooie club voor
Wellenreuther verdient het, sorry voor bijlow maar ook dit is topsport. Gewoon verkopen en verlengen met Wellenreuther.