VK Sportphoto - Orkun Kökçü [uitsnede origineel]

VK Sportphoto

Opinie

Wie wordt Feyenoord’s aanvoerder tegen AZ?

Dennis

Feyenoord speelt komende zaterdagavond de competitiekraker tegen AZ. De Rotterdammers staan bovenaan in de Eredivisie en verdedigen twee punten voorsprong op de Alkmaarders. De inzet van de wedstrijd is daarmee de koppositie. Feyenoord wacht een zware topwedstrijd waarbij het niet kan beschikken over zijn aanvoerders.

Aanvoerder Orkun Kökcü ontving afgelopen wedstrijd tegen sc Heerenveen zijn vijfde gele kaart en is daardoor geschorst voor de ontmoeting met AZ in De Kuip. Tweede aanvoerder Gernot Trauner is eveneens niet van de partij. De Oostenrijker raakte eind vorig jaar geblesseerd aan zijn knie en is nog aan het revalideren. De verdediger is inmiddels op de weg terug, maar de wedstrijd met de Alkmaarders komt te vroeg. Ook derde aanvoerder Justin Bijlow zal niet op het veld staan. De doelman raakte begin deze maand geblesseerd aan zijn pols en staat meerdere weken buitenspel. Tegen AZ zal tweede doelman Timon Wellenreuther wederom zijn plek onder de lat overnemen.

Met Kökcü, Trauner en Bijlow als afwezigen, mist Feyenoord tegen AZ al zijn aangewezen aanvoerders. Trainer Arne Slot zal noodgedwongen een volgende speler moeten aanwijzen om de aanvoerdersband te dragen. Aannemelijk is dat Dávid Hancko of Lutsharel Geertruida als sterkhouders de volgende op het lijstje zijn. Deze week zal daar meer duidelijkheid over volgen.

Wie vind jij dat aanvoerder moet zijn tegen AZ? Laat je suggestie achter in de comments.

Delen

Reacties

Hancko of Geertruida (als hij voor de camera wil verschijnen). Evt nog Alireza als hij speelt, niet gebaseerd op z'n kwaliteit maar op z'n persoonlijkheid.
Geertruida, speelt langer bij de club en spreekt Nederlands. Maar misschien is Hancko meer een leider.
Geertruida moet de aanvoerder zijn van Feyenoord. Ik denk dat ie t niet wordt, omdat hij door een "beperking" nauwelijks vd camera wilt verschijnen. Anders wordt het Hancko.
Iedereen zegt dat hij stottert maar dat is alleen voor de camera in het veld zie je hem ook schreeuwen en coachen, ken hem niet persoonlijk maar ik zie hem wel is buiten de Kuip kan die ook normaal praten
Ik zie hieronder vaak de naam van Hancko en daar sluit ik me bij aan. Al kan ik me ook wel vinden in de suggestie van ThaBeast220 om Jahanbakhsh de band te geven.
Maak hancko maar aanvoerder zal hem goed doen en het team ook
...wellenreuther...misschien houd hij dan zn doel schoon...
Gaat om het veld en voor een wedstrijd. Ik zeg Geertruida
Eerste gedachte was Geert, maar die geeft geen interviews dus zal ook geen captain zijn lijkt mij. Ik zou Alireza wel een logische optie vinden. Gok ook dat hij wel gaat spelen aangezien Dilrosun wel op 10 zal komen. Mocht hij toch niet spelen, dan Hancko.
Hou nou eens op met Jannie te bewieroken.
Die knul kan er werkelijkwaar helemaal noks van.
Nee, die twee goals tegen PSV zagen er niet uit.........
Volgens mij zou Karim Dermane de perfecte aanvoerder zijn!
Ze bedoelen komende zondag, niet een zondag in 2025.
In het artikel staat dat Bijlow de derde aanvoerder is, maar hij wilde toch geen aanvoerder meer zijn?
Haha, wat is dit nu....je mag geen h o m o schrijven op deze site??? En J o o d ?
Gelet op de inhoud van veel berichten op andere fora waar deze termen gebruikt worden, is dat volkomen logisch en getuigt jouw (gespeelde?) verbazing niet van veel intelligentie en/of realiteitszin.
Hij is door het ijs gezakt toen hij geen regenboog band wilde dragen. Ik respecteer dat hij een goede Moslim wil zijn. Maar aanvoerder ben je van iedereen. Van Christen, ****, Moslim, **** en hetero.
@wieb Wat heeft dat met de regenboogband te maken
Daar had kokcu groot gelijk in dat hij die weigerder
Want dat heeft totaal niks met voetbal te maken
Das een politieke kwestie die hoor in de 2de kamer thuis niet op het voetbalveld
De regenboogband staat voor zaken die in de samenleving spelen en aangezien voetbal deel uit maakt van die zelfde samenleving en daar soms ook een beslag op legt in de vorm van kostbare politie-inzet. In dat licht was het dus helemaal niet zo raar dat in het voetbal een dergelijk gebaar gemaakt werd. Tel daarbij op de in macho-chauvinisme gedrenkte ****-fobie die je nog steeds in het voetbal ziet en het gebaar is zelfs zeer wenselijk, juist door die voetballerij.
Geertruida geeft geen interviews toch? Ik denk dat hancko aanvoerder zal zijn
Dat hij geen interviews geeft, heeft toch niet zo veel met het aanvoerderschap te maken?
Oh shit, natuurlijk wel. De aanvoerder geeft natuurlijk een interview.
Alhoewel ik wel denk dat het kan hoor, aanvoerder zijn en wel aangeven dat een ander het interview doet.
Geertruida zou het wel eens kunnen zijn denk ik
Hancko natuurlijk. Was ook aanvoerder van Sparta Praag.
Wellenreuther heeft de band ook al gehad in oefenpotjes tijdens de winterstop dus die zal het wel worden. Anders Hancko. Die was ook aanvoerder bij z’n vorige club.
Hancko en Luts als reserve aanvoerder
Om in Slot's gedachtengang mee te gaan moet Geertruida aanvoerder zijn tegen az! Dit in navolging van Kokcu.
Hancko zo moeilijk kan dat toch niet zijn
Dit is toch wel Slot zijn eigen schuld! Köcku speelde als een natte krant, die had gewoon in de rust gewisseld moeten worden. Dan had hij ook geen 5e gele kaart ontvangen. Ik snap die terughoudendhoud van wisselen nooit zo van ons aller Slotski........
Sowieso Luts, als hij geen interview wilt doen kan je dat denk ik ook wel afspreken met ESPN, daar hebben ze wel begrip voor.
Aanvoeder Hancko, en die Derksen moet z'n muil houden...weet je wat psychopaat is, als je een verhaal over een kaars verzint en je maten kennen dat hele verhaal niet, en daarna maak je een draai met je verhaal omdat je heel Nederland over je heen krijgt.
Stottert alleen erg als ie de druk voelt om goed te praten. Dus voor de camera.
Op het veld nergens last van.
Aangezien het om 1 wedstrijd gaat zou ik Geertruida doen om hem te belonen voor zijn goede spel de laatste tijd...
Als aanvoerder voor de langere termijn zou Hancko denk ik de beste keuze zijn...
Maar dat is nu dus niet aan de orde...