wieffer

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: “Ik denk dat we in beide wedstrijden de overhand hadden”

Van de redactie

Na zijn goede spel tegen FC Groningen en PEC Zwolle mocht Mats Wieffer zich laten zien in de topwedstrijden tegen Ajax en FC Twenten. “Ik denk dat we in beide wedstrijden net de overhand hadden”, zo vertelt hij bij ESPN.

“Het is wel jammer dat het dan niet lukt. Ik denk dat we dit seizoen nog niet heel veel punten hebben gestolen. Al is het geen ramp dat we twee keer gelijk hebben gespeeld”, aldus Wieffer.

Tegen Ajax (1-1) speelde de middenvelder sterk, maar was hij wel betrokken bij de Amsterdamse tegengoal. Wieffer baalt daar nog steeds van. “Als ik daar niet sta, dan gaat hij er niet via mij in. Ik zit daar nog wel mee, al kon ik er misschien niet heel veel aan doen. Als ik hem weg had gewerkt hadden we misschien met 1-0 gewonnen. Zo denk je dan”.

“Ik dacht eigenlijk dat die bal uitging en toen werd hij net op de lijn terug gekopt. Hij (Davy Klaassen, red.) kopt hem slim en strak naar beneden tegen mij. Op dat moment kon ik er niet zo veel meer aan doen”, aldus Wieffer over het ongelukkige moment.

Na twee gelijke spelen in topwedstrijden, krijgt Wieffer met Feyenoord komende zondag tegen PSV wederom de kans een titelconcurrent op verdere achterstand te zetten. De middenvelder dicht de Rotterdammers een goede kans toe wanneer zij hun eigen spel spelen. “Je probeert natuurlijk elke wedstrijd te winnen, dus deze ook. We gaan er gewoon vol voor. Op dezelfde manier met druk zetten en 100% geven, zoals we dat elke wedstrijd doen. De afgelopen twee wedstrijden tegen Ajax en Twente hebben we als team heel hard gewerkt. Als we dat nu weer doen, is de kans alleen maar groter dat je die wedstrijd gaat winnen”

Delen

Reacties

Twente had de grootste kansen om te scoren. Bovendien had Feyenoord geluk dat het tijd rekken van de Feyenoord keeper niet met geel werd bestraft. Dat zou zijn 2e gele kaart zijn geweest.
tuurlijk.....hands vergeten van Propper?
TOP, deze actie voor Slegers. Dit is Feyenoord. Dan is een transfer meer of minder eigenlijk niet meer belangrijk.
Zondag omzetten in een overwinning. En nog een vraagje aan de mensen van 1908: kan er geen oproepje geplaatst worden voor een massale ynwa in minuut 12 voor Thijs Slegers?
Ah zie dat het inmiddels al is gedeeld, prachtig gebaar!!!
Is van den belt nog een optie hoor via verschillende media dat hij een deze dagen tekent voor komende zomer @FTM
We moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen.