szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer: "Nog twee of drie wedstrijden winnen en dan is het zo ver"

Van de redactie

Feyenoord heeft zondagavond ook haar dertigste wedstrijd van de competitie gewonnen. In de eigen Kuip werd het 3-1 tegen FC Utrecht. De doelpunten aan Rotterdamse kant werden gemaakt door Sebastian Szymański, Santiago Gimenez en Alireza Jahanbakhsh. De ploeg van Arne Slot mag zich op gaan maken voor de landstitel met nog vier wedstrijden te gaan in de Eredivisie. 

"Het gaat goed. Na donderdag waren we natuurlijk allemaal een beetje teleurgesteld dat je uiteindelijk op die manier eruit gaat", doelt Mats Wieffer na afloop tegenover ESPN op de uitschakeling in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. "Ik denk dat we vandaag erg goed hebben gespeeld."

Ondanks de lange wedstrijd van afgelopen donderdag was er weinig sprake van vermoeidheid bij Feyenoord. "Ik denk dat iedereen wel wat voelt, maar de trainer zei ook al: 'je moet er doorheen, ook als je een beetje pijn krijgt'. Ik ben er wel zelf mee bezig om constant te spelen. Als ik een mindere bal geef, probeer ik te zorgen dat daarna het gevoel weer goed wordt. De ene keer gaat het beter dan de andere keer, maar daar ben ik wel mee bezig."

De titel ligt voor het grijpen voor de Rotterdammers. "Ja, moeten nog eventjes. Nog twee of drie wedstrijden goed winnen en dan is het zover. Nu mogen we het natuurlijk niet meer weggeven. Het kan bijna niet meer fout gaan."

Delen

Reacties

Nog geen reacties