Primeur Bevestigd
yv2024218yv2024218a1c05282

VK Sportphoto

Nieuws

Wieffer ziet EK in gevaar komen

Van de redactie

Feyenoord dreigt Mats Wieffer langere tijd te moeten missen. Dat is de uitkomst uit nadere medische onderzoeken, nadat de middenvelder daags voor de TOTO KNVB Bekerfinale tegen N.E.C. Nijmegen geblesseerd het trainingsveld verliet.

Het lijkt einde seizoen te zijn voor Wieffer, die zoals vanaf het begin af aan gemeld kampt met een blessure aan het bovenbeen. Op zondag 16 juni trapt het Nederlands Elftal het Europees kampioenschap in Duitsland af tegen Polen, maar die wedstrijd lijkt nagenoeg zeker in gevaar te komen voor Wieffer. 

Voor zijn kwetsuur staat namelijk zo'n acht weken. Daarbij is het optrainen en het wedstrijdfit raken nog niet meegerekend. Elk nadeel heeft zijn voordeel, ook voor Feyenoord: door de blessure kan Wieffer in de komende weken nog even geen uitgaande transfer maken. Hij ligt tot medio 2027 vast in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Alstjeblieft… laat je teksten lezen door een ander voor je ze plaatsd.
Sneu voor Wieffer en ook voor Hartman natuurlijk. Allebei jaartje bijtekenen en volgend jaar mooie transfer maken boys. Gimenez, Geertruida en Hancko zijn niet meer te houden ben ik bang. Tel daar de transfer van Slot bij op en de sjempions liek miljoenen en klaar is Kees
Balen voor deze nuchtere jongen!
Had hem echt een plek bij Oranje op het EK gegegund na 2 hele sterke seizoenen.
@FeyenoordTM hoe groot schat je de kans dat van Bommel komt? Staat hij uberhaubt op het lijstje?
Vond niet zo slim van Wieffer dat die op zijn krukken een sprint inzette na de bekerfinale.
Hoop dat hij EK gaat halen en of een speler meer of minder waard wordt is altijd maar afwachten.
Is Feyenoord in verleden ook eens vreselijk mee de mist ingegaan.
In die tijd waren de meesten ook voor om na WK te verkopen, want zou alleen maar meer worden.
We weten allemaal wie dat is.
@FeyenoordTM is er binnen de club al een top 3 bepaald van welke trainers ze zouden willen?

Hou het maar zo lang mogelijk stil aangezien ze in Amsterdam ook nog een trainer zoeken!😜
Volgens AD komt er volgende week een top 3.
De kandidatenlijst is op dit moment nog groter dan dat
Vind het elke keer zo lachwekkend dat verschillende media’s trainers gooien, Feyenoord heeft waarschijnlijk een lijst met letterlijk elke trainer erop maar ze proberen gewoon te gokken wie het wordt. Nu ook pusic is in beeld ja tuurlijk kijken ze naar pusic😂
Gaan we bij 1908.nl niet in mee
En terecht! We wachten netjes af. Heb heel erg veel vertrouwen in Te Kloese
Waardeloos voor hem, als iemand hard werkt is hij het wel.
Komt wel weer goed mer deze ijzervreter.
Noem dat maar ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’. Als Wieffer tóch gaat, dan beter zo spoedig mogelijk. Of ziet de redactie hem liever in augustus pas vertrekken? We kunnen de poen maar beter alvast hebben en ons in alle rust richten op een goede vervanging.
Voordeel van deelname aan wk is veel groter denk ik
Voordat het WK begint is hij al lang weer fit hoor ;-)
Is namelijk het EK in Duitsland
Telegraaf meldt vanochtend dat er nog maar 3 namen op de shortlist staan.

M. Pusic
G. Potter
D. Scheuder
Dat staat er niet zo expliciet. Dat zijn enkele namen naast nog onbekende namen. Er is nog niks beslist en zitten nog in de oriënterende fase.
Ik denk dat je als club heel trots mag zijn dat een club als Liverpool bereid is om een bedrag van 11 tot 13 miljoen neer te leggen voor de technische staf. Dit soort interesse van topclubs geeft niet alleen een boost aan het imago van Feyenoord, maar onderstreept ook de kwaliteit en het talent binnen onze organisatie. Het is daarom juist zo belangrijk om op dezelfde lijn door te gaan.

Het transferbedrag had waarschijnlijk iets hoger kunnen uitvallen, maar laten we eerlijk wezen die paar extra miljoenen is het afbreukrisico met Slot niet waard. Voor een trainer is het uiteindelijk gewoon een prachtig bedrag.
Een voordeel voor Feyenoord? Ik krijg sterk de indruk dat de kans dat Wieffer Feyenoord verlaat veel groter is dan dat hij nog een seizoen blijft. Dus dan lijkt het mij voor Feyenoord veel beter als Wieffer zou kunnen meereizen naar Duitsland, waar hij wellicht de gelegenheid krijgt om zijn transferwaarde op te krikken. Want als een Atletico Madrid afgelopen winter al hengelde naar deze speler, dan staat dit type blessure hen echt niet in de weg om in zomer terug te komen. EK of geen EK.
Vervelend voor wieffer en vervelend voor de club. Een goed EK is natuurlijk goed voor zijn transferwaarde. De duur van de afwezigheid staat een transfer niet in de weg, dus hij zal toch wel vertrekken, alleen dan later in de zomer wat alleen maar ongunstig is. Overigens heb ik er wel vertrouwen in dat Zerrouki de 6 positie goed zal invullen als hij een reeks wedstrijden de kans krijgt. Neemt niet weg dat je alle posities dubbel bezet moet hebben.
Dat vind ik juist zo fijn aan de afgelopen zomers. Spelers die gehaald zijn hoeven er niet direct te staan en krijgen de tijd en het vertrouwen om een seizoen later te shinen.
Vind ik ook. Je moet een goede mix hebben tussen spelers die er direct staan als vervanger van jongens die weggaan (categorie hancko en aursnes etc), spelers die je nu nog betaalbaar kunt halen, maar die de potentie hebben om binnen afzienbare tijd door te groeien naar onbetwiste basisspeler (categorie Beelen en hopelijk Ueda) en nog weer een categorie die wordt gehaald met het oog op de verdere toekomst. Zo krijgt je continuïteit. Hopelijk wordt dat voortgezet.
Dat zou wel echt ontzettend ruk zijn voor deze kanjer.
Alleen maar jammer voor die jongen en daarmee ook voor Feyenoord. Er is niets positief aan een blessure, ook niet voor de club.
Zeker niet. Wieffer gaat ook vertrekken en met een goed wk levert hij zo 15 miljoen meer op.
WK gaat ie wel halen denk ik maar dit EK wordt wel echt een lastige, maar die 8 weken vanaf wanneer worden die gerekend moment van geblesseerd raken of vanaf nu?
Op een EK kan hij alleen maar meer waard worden. Dus zo'n voordeel is het ook weer niet
Je kan hem sportief gezien het beste behouden, want met zijn verganger doe je een behoorlijk jasje uit
Eens. En dat moeten ze ook gewoon doen. Timber en Wieffer moet je behouden spelen allebei minder dan 1,5 jaar pas in de basis dus hebben in mijn ogen niet een transfer ‘verdiend’. Allebei een jaar verlengen met een salarisverhoging anders raak je niet alleen je trainer maar ook al je sterkhouders kwijt.
Zijn vervanger Zerrouki of 1 die ze nog moeten halen?
Wieffer gaat sowieso weg neem ik aan.
Dus zo'n EK kan zijn waarde verhogen, althans dat dachten van Jorgensen ook.
Mag toch hopen dat bij een vertrek van Wieffer er een fatsoenlijke vervanger gehaald wordt, Zerrouki komt zwaar tekort voor het beoogde niveau dat wij nastreven. Kan me niet voorstellen dat een nieuwe trainer ook zo gecharmeerd gaat zijn van deze logge speler.
Nu Slot weggaat is het indd einde verhaal voor Zerrouki. Hoop dat we hem nog kunnen slijten.
Ballen en lekker tegelijk dus. Met andere worden Kut voor hem, lekker voor Feyenoord en ons als supporter!

Gun die jongen het beste, maar een extra jaartje wiefer zeg ik geen nee tegen!
Sommige mensen hier echt....zucht alsof die bovenbeen blessure buitenlandse clubs weg zal houden van een transfer...die is gewoon weg deze zomer. Het is gern hartman blessure waar een lange revalidatie voor staat. Je kan niet alle spelers houden. Feyenoord heeft ook gewoon geld nodig voor versterkingen 1e elftal, ev enz. Teveel mrnsen hebben last van verlatings angst en leven in ern te grote droom bubbel hier. Tijd voor wat hulp misschien??
Beardguy, precies dat ik zie wiefer ook nog liever nog 1jaar bij ons voetballen, maar met een goed ek kan je er lekker centje extra voor krijgen. We moeten door en geld verdienen, nu je er geld voor kan krijgen. Je hebt het wel met jurgensen gezien, en nu ook met santi