wij-zijn-1908nl

Nieuws

Wij zijn 1908.nl

Dennis

Regelmatig krijgen wij vragen van bezoekers waarom 1908.nl is gestart, hoe het wordt bestierd en wat we ermee willen bereiken. Omdat wij open staan voor vragen en feedback van de steeds terugkerende Feyenoordsupporters (wordt enorm gewaardeerd!) gaan wij graag in op het hoe en waarom van 1908.nl

1908.nl is een onafhankelijk nieuwsmedium dat zich richt op berichtgevingen over- en rondom Feyenoord. Wij brengen altijd het laatste nieuws en zijn overal aanwezig, van De Kuip tot het Maasgebouw en van Varkenoord tot trainingscomplex 1908. En alles daaromheen. Het brengen van primeurs zit in ons dna! Wil jij niks missen? Regel het hier!

Wij stellen ons tot doel om de club op een positief kritische manier te volgen en toegankelijk te zijn voor iedereen met een Feyenoordhart. We richten ons op unieke content, gaan baanbrekend te werk en verleggen graag de grenzen. Het is de passie voor de Rotterdamse club die ons elke dag weer drijft en ons bakken met energie geeft.

1908.nl is gestart omdat er veel ontwikkelingen in- en rondom de club niet of onvolledig met het Feyenoordpubliek werden gedeeld. Een aantal breeduit geïnformeerde supporters hebben als gevolg de handen ineen geslagen.

Team
Ons team is gebouwd op een sterke binding met Feyenoord en bestaat uit gevestigd en nieuw talent. Zij volgen de club op de voet en werken vanuit een gedegen filosofie van nieuwsvergaring. Dit brengt ons dicht op het laatste nieuws en stelt ons in staat met eigen – unieke – content te komen. Inmiddels werkt 1908.nl met een groep van ruim 15 gepassioneerde mensen die dagelijks jagen op nieuws dat een Feyenoordfan niet wil missen. Denk jij dat je een versterking kan zijn in dit topteam? Neem dan contact op!

Samenwerkingen
1908.nl is gestart in 2022 en sindsdien spectaculair gegroeid. Dit is het resultaat van een brede samenwerking. We doen het met z’n allen! Met onze talentvolle en gedreven redactie en ons zeer gewaardeerde externe partners, zoals Gomotion (website), supportersvereniging FSV De Feijenoorder, en Feyenoord Transfermarkt (transfernieuws). En uiteraard met de Feyenoordsupporters die onze site keer op keer weten te vinden en hun wensen laten weten in de comments. Door naar iedereen goed te luisteren kunnen we snel stappen maken.

Wij willen dat Feyenoord succesvol is en Feyenoorders nog meer betrokken raken bij de club. Heb jij tips hoe de nieuwservaring te verbeteren? Laat deze achter in de comments. 

Altijd. Overal. Feyenoord.

Volg ons:

Delen

Reacties

Jullie site werkt veel beter dan FR-Fans.
Nieuws berichten staan er dubbel in, YouTube video's staan niet op hun eigen site en je kan daar als niet-geregistreerde reageren.
Hun ICTer is zeer slecht.
Ga zo door.
Ga zo door. Ik kijk iedere dag weer op deze site als echte Feyenoorder.
Maakt dat uit? Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent
Nja, jullie leggen uit wie jullie zijn. Maar vind het nogal beknopt, naam en toenaam svp. Dat is makkelijker, waarom die anonimiteit?
Moet je dan ook gelijk m'n schoenmaat en m'n pincode?
Ik heb niks aan je pincode zonder bankrekeningnummer en betaalpasnummer. Dus nee.
Veel is hieronder al gezegd: prima content en een top site maar af en toe mag het wat objectiever en minder hijgerig (al snap ik dat veel clicks en reacties zorgen voor een dopamine rush). Wees ook blij met kritische reacties en verwijder ze niet zomaar.

Het reactiesysteem kan beter. Dat van jullie collega's (concurrent mocht ik ze niet noemen) werkt een stuk fijner.

Groot pluspunt van deze site is dat er ook weinig mensen zitten die dit gebruiken als uitlaatklep voor hun leven...
1908 is een goed en leuk platform.

Primeurtjes komen hier als eerste online.
Geruchten worden ontkracht of juist bekracht..
Men kan er wel eens naast zitten maar dat is menselijk..

Ik zou zeggen blijf zo doorgaan, jullie zijn goed bezig ! 👍🏼
Over het algemeen ben ik heel tevreden met 1908.nl. Jullie zijn vaak snel met transfernieuws en andere informatie, zoals trainingsprogramma's. Ook brengen jullie interessante nieuwtjes die niet altijd elders te vinden zijn. Ik heb echter twee positieve kritiekpunten:

Ik heb de indruk dat 1908.nl de laatste tijd minder aandacht besteden aan algemene nieuwtjes, en dat hun berichten daarover vaak wat aan de late kant zijn. Ik denk dat hier ook minder de nadruk op gelegd word (begrijpelijk). Deze algemene nieuwtjes zie ik vaak eerder op andere nieuwswebsites, zoals FR12 of Voetbalzone. Als ze willen opvallen ten opzichte van andere Feyenoord nieuwsmedia, denk ik dat hier nog verbetering mogelijk is. Persoonlijk gebruik ik zowel 1908 als FR12 voor verschillende informatie. Als het doel is om een groter publiek te trekken en mensen die FR12 volgen naar 1908.nl te lokken, zou het helpen om hieraan te werken. Maar ik begrijp dat dit misschien niet de primaire doelstelling is, en dat is prima.

Ten tweede, hoewel ik begrijp dat 1908.nl wordt beheerd door mensen met een sterke band met Feyenoord, valt het op dat de berichtgeving (voornamelijk omtrent transfernieuws) vaak subjectief is. Ze benadrukken weliswaar dat ze een positief kritische houding hebben bij het volgen van Feyenoord, maar in de praktijk lijkt het alsof jullie regelmatig hun eigen mening uiten en er een volledig objectieve benadering ontbreekt. Dit kan de geloofwaardigheid en objectiviteit van 1908.nl in twijfel trekken.

Al met al dus zeker heel tevreden, maar naar mijn mening zouden jullie jezelf nog kunnen verbeteren in bovenstaande subjects.
Maar ga zo door hoor ;)
FR12 was ooit een prachtige website. Tegenwoordig staan bij veel artikelen 'volgens 1908.nl'. Onder die artikelen staat het gangbare leven beschreven van supporters die op zoek zijn naar zoveel mogelijk likes.

1908.nl vind ik de meest informatieve Feyenoord-website. Toegegeven, ik houd FR12 soms er nog naast al voegt die website steeds minder toe.
Respect voor deze site alleen al alle informatie dat mensen missen als ze deze site niet bestond is al gigantisch. Deze site heeft me zoveel al gegeven van informatie van mijn cluppie ben daar echt blij mee en blijf deze site volgen you never walk alone.
Lekker bezig ik denk dat een app jullie ook een enorme boost zou geven
Zeker mee eens, als je een iPhone hebt is het ook mogelijk om de site te kopiëren naar je beginscherm. Hierdoor heb je alsnog een app, en kom je er super snel in. Werkt top!
Ben blij met jullie , ga gewoon door aub