Betrouwbaar
Youssef Amyn - bron Alamy

Alamy

Transfers

Youssef Amyn verkast naar tweede Bundesliga

FeyenoordTM

Youssef Amyn vertrekt naar Eintracht Braunschweig en tekent een contract tot juni 2025. De 19-jarige aanvaller komt over van de Feyenoord onder-21 en gaat in Duitsland ​​rugnummer 17 dragen.

"Met Youssef hebben we een speler kunnen aantrekken die de potentie heeft om direct speeltijd te krijgen. Als piepjonge speler in de 3e Duitse divisie bewees hij al dat hij op de aanvallende linkerflank veel kan betekenen. We zijn blij dat we hem van Feyenoord hebben kunnen halen", aldus Peter Vollmann, sportief directeur bij Eintracht Braunschweig.

Amyn vult aan: "Eintracht is een traditionele club met veel fans achter zich. Ik hoop dat we er samen een succesvol seizoen van gaan maken. In Nederland heb ik veel nieuwe dingen kunnen leren, maar ik miste Duitsland wel.”

Feyenoord betaalde op deadlineday 2022 nog geen vijftigduizend euro voor de diensten van Amyn. Nog geen jaar later mag hij het laten zien in de tweede Bundesliga. Over een transfersom is vooralsnog niets gecommuniceerd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Was toch best een groot talent die met enige verbazing gratis opgepikt werd vorig jaar. Blijkbaar niet genoeg laten zien bij de jeugd.
Je bedoelt cahbrol toure denk? Die werd opgepik uit de jeugd van psg deze jongen heeft een ton gekost
In het artikel staat nog geen 50.000.
50,000 zoals in het artikel. Zal vast wel voor rond de 250-300 weg gaan naar 2. Bundesliga
Verdienen we hier nog iets aan?
Hij tekent daar een contract tot 30 juni 2025 staat in de tekst.