Primeur Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02231

VK Sportphoto

Transfers

Transferupdates: Ivanušec, Isaksen & Zakharyan

FeyenoordTM

Binnen Feyenoord is er veel aan gelegen om versterking binnen te slepen. De club zoekt één of meerdere buitenspelers, terwijl op korte termijn ook het vertrek van aanvallende middenvelder Sebastian Szymański opgevangen moet worden. In dit artikel geeft 1908.nl een update over de concrete, huidige stand van zaken. (tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

Ivanušec

Feyenoord zit al tijden achter Kroatisch-international Luka Ivanušec aan. Ruim een week geleden legde Feyenoord een eerste aanbieding neer voor de multifunctionele linksbuiten; kort daarop volgde ook een tweede aanbieding. Het laatste Kroatische tegenvoorstel kon Feyenoord niet bekoren, waardoor het niet lang hoeft te duren tot er een derde Rotterdamse aanbieding richting Kroatië gaat. In principe zitten Feyenoord en Zagreb enkele tonnen uit elkaar wanneer we het hebben over een vaste transferfee.

Vanuit Kroatië ging de afgelopen uren in de media rond dat Ivanušec twaalf miljoen euro moet kosten — maar die informatie blijkt onjuist. GNK Dinamo Zagreb is namelijk bereid om zaken met Feyenoord te doen voor onder de negen miljoen euro, exclusief lage en laagdrempelige bonussen. De Rotterdammers zullen daarvoor het grootste gedeelte van de transferrechten in handen gaan krijgen. Er is nog géén persoonlijk akkoord gevonden met de speler, maar Feyenoord weet wel dat zijn beoogde salaris binnen proporties past.

Luka Ivanusec | Bron Twitter @gnkdinamo

Isaksen

De naam van Gustav Isaksen kan de technische staf van Feyenoord al maanden bekoren. Zijn club FC Midtjylland en Feyenoord troffen elkaar vorig seizoen in de groepsfase van de Europa League, waarin de multifunctionele rechtsbuiten imponeerde. Feyenoord legde afgelopen tijd de eerste contacten om een mogelijke deal te sealen, maar die toenadering liep vooralsnog op niets uit. De Deen blijkt namelijk behoorlijk duur te zijn in het huidige momentum van de markt. Italiaanse topclubs, waar AC Milan er één van is, hoorden eerder al een vraagprijs van ruim achttien miljoen euro exclusief bonussen.

Dergelijke bedragen gaat Feyenoord niet betalen, waardoor een transfer op dit moment nog ver uit zicht is. De Deense club zit behoorlijk hoog in de boom omdat het Isaksen niet kwijt wil. Dit komt ook doordat de Deense competitie aanstaande vrijdag van start gaat. De Rotterdamse belangstelling voor Isaksen blijft echter staan en kan later deze window weer concreet worden, wanneer spelers als Alireza Jahanbakhsh wellicht vertrokken zijn.

Gustav Isaksen | Bron @ fcmidtjylland [Twitter]

Zakharyan

Feyenoord hoopt via zaakwaarnemersbureau Muy Manero één van Ruslands grootste talenten ooit naar De Kuip te halen. Het bureau bood onlangs de diensten van Arsen Zakharyan aan bij de Rotterdammers. De club weet dat het voor een bedrag van acht miljoen euro slechts een deel van de transferrechten in handen zal krijgen.

Zakharyan heeft het Turkse Galatasaray onlangs op advies van zijn vader een 'nee' verkocht. Het is nu afwachten of en wanneer Feyenoord echt doorpakt, terwijl de speler ook ergens op een lijst bij Ajax staat. De Rotterdammers wensen deze werkweek knopen door te hakken voor een aanvallende flankversterking, waarna verdere toenadering voor Zakharyan zeker niet uitgesloten wordt.

zakharyan-feyenoordweb

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ FTM, FeyenoordScout zegt op twitter dat ook Nottigham Forest belangstelling heeft?? Kan hem zo betalen
Zijn de kranten al gedrukt?nog geen nieuws?
@FTM klopt het dat oa Nottingham geinteresseerd is in Ivanusec?
Als je kijkt hoe de andere bvo's omgaan met transfers dan gaat dat niet zo traag als bij ons. Ineens hoor of lees je daar een naam, die dan ook al is vastgelegd. Of mssn is het zo dat we bij ons niets geheim kunnen houden haha..
Zou het? Ik zit niet de hele dag op de diverse (fan)sites van die clubs te kijken, dus kan het moeilijk vergelijken. Houd je er maar gewoon aan vast dat ze bij de concurrentie in blinde paniek zijn.

Neemt niet weg dat ik hoop dat ze gauw een vlucht naar Zagreb pakken!
Nakamura nog een thema? Zag hem ook wel zitten.
Was blijkbaar duurder dan in eerst instantie werd gedacht. Geen thema meer dus
Moet minimaal 10 miljoen kosten. Gaat 'm (waarschijnlijk) niet worden.
Komt goed mensen, geduld is een schone zaak. In Te Kloese ne Slot we trust.
Ivanusec zie ik wel rondkomen. Zakharyan niet, vrees ik.
Misschien een rare vraag, maar zou het langzame gedoe op de transfermarkt wat betreft inkomende transfers iets te maken kunnen hebben met het 115-jarig jubileum van Feyenoord morgen? Dat ze dan willen "trakteren".?
Misschien wacht feyenoord af wat er met Gimenez gaat gebeuren. En dat men dan voor Gustav gaat. Deze kan namelijk ook als spits uit de voeten.
https://www.voetbalnieuws.nl/nieuws/33062/ajax-en-feyenoord-in-de-markt-voor-japanse-kane-18.html
Ik snap niet dat er altijd vergelijkingen gemaakt moeten worden met andere spelers. Goto is Goto en Kane is Kane. Klaar!
Isaksen kunnen we vergeten. Gaat gewoon Idrissi worden
@FTM is er een grote kans dat ivanuśec vandaag rond komt? Lees het op meerder websites
Niet vandaag , hoogstwaarschijnlijk binnen een paar dagen....
Niet roepen maar linkjes willen we.
Meldt je aan op het Telegram kanaal van 1908 en dan kun je het lezen : directie leden reizen waarschijnlijk binnen een paar dagen naar Zagreb om de deal af te ronden....
Als dat toch openbaar is, is het ook wel weer jammer dat het hier niet gepubliceerd wordt. Als ik iets niet wil is het heel de dag alerts van Telegram…
Ik lees dat Feyenoord eerst vol inzet op Ivanusec, maar die nummer tien positie is net zo belangrijk.
Ik mag hopen dat er parallel aan de Ivanusec deal ook wel degelijk al aan een deal met Zakharyan wordt gewerkt. Die twee posities moeten gewoon z.s.m ingevuld worden, eigenlijk had je ze al mee op trainingskamp moeten hebben.
Helaas niet : eerst moet de ivanusec deal volledig rond gemaakt worden , voordat ze zich gaan focussen op de 10 positie , wellicht dat ze daar zakharyan voor gaan benaderen , maar dat kan nog alle kanten op , ze schijnen nog meer ijzers in het vuur te hebben volgens r*tger
Want ? Hoezo gaat dat volgens jou maar per speler ?
Staat letterlijk in het artikel en valt terug te lezen in een vd comments die FTM deed op vragen omder dit artikel...
Ja FTM......maar FTM is niet alles wetend,
Sorry, dit moet een enorme klap in je gezicht zijn.
Onzin. Vorig seizoen ging je met een afgeroomd elftal op trainingskamp en wat gebeurde er uiteindelijk... en vorig seizoen pas vanaf einde juli echt actie op de transfermarkt. Nu staat het geraamte van het elftal al de speelstyle is bekend voetbal is al goed. absoluut geen noodzaak om overhaast te handelen.
Dat te lange wachten is ook niet goed..
Dat hebben we vorig seizoen gezien wat het lange wachten gebracht heeft . Onzin dus dat het niet goed is
We gingen helemaal niet met een afgeroomd elftal op trainingskamp. Hoe kom je daar nou weer bij?

En als je op die 0-7 doelt. Kijk even wie er toen allemaal speelden. In de 2e helft speelden er zowat alleen jeugdspelers.
Zeker had dat gemoeten nu leg je de basis voor het seizoen maar dtk gaat gewoon op vakantie onbegrijpelijk
@FTM ik lees ergens dat het rond is met Ivanusec. Klopt dit?
wie zegt dat het niet klopt??
hier een stukje onder staat een veelzeggende smiley, geplaatst door FTM, hij zal niet zeggen dat ze nu op weg zijn naar Zagreb..... toch.... pas als het rond is mag het wereldkundig worden.
Daar staat die smiley helaas niet voor
Zoek de betekenis maar is op van het lachende emoji met een traan, dat heeft geen positieve betekenis, maar je mag jezelf dat altijd wijs maken
Is nog niet waar , r*tger plaatste vannochtend een bericht op het 1908 Telegram kanaal dat de deal " wellicht " binnen enkele dagen rond gemaakt kan worden.....
Dat kan ik bevestigen.
Ik heb uit zeer betrouwbare bron dat t wel of niet binnen enkele dagen rond gemaakt kan worden.
hahaha sorry zo een verhaal hadden we vorige zomer met iemand over Hancko....... die had ook zeer betrouwbare bronnen hij was toen al op weg echter naar Rotterdam.
Lees het nog een keer, maar dan goed.
was meer als grap bedoeld omdat er vorig jaar ook iemand steeds iets zei over een speler dat anders uitpakte maak je niet druk dus
Isaksen lijkt me voorlopig dus geen optie, zou een hele dure man voor de breedte worden er vanuit gaande dat Paixao de man op rechts gaat worden. In de spits is Santiago geen enkele twijfel en voor links zetten ze vol in op Ivanusec.

Isaksen wordt mogelijk pas interessant als:

1. Ze aanzienlijk zakken in vraagprijs.
2. Jahanbaksh en wellicht nog een buitenspeler vertrekt.
3. Er wellicht nog wat geld over is na prioriteit Ivanusec / Zakharyan.
Als Isaksen zou komen, dan zou Paixão de bank warm kunnen houden hoor.
Ik denk persoonlijk dat Igor één van de revelaties van de eredivisie gaat worden dit seizoen!
Hoop met je mee. Redelijke buitenspeler, maar zeker niet zo goed als dat Sini was. Hebben vleugelspelers nodig die zijn tegenstander voorbij komt.
Sini had flink wat aanpassingstijd nodig, pas in zijn laatste seizoen excelleerde hij. Vind Igor in zijn eerste seizoen al een behoorlijke indruk achter laten en verwacht dat hij dit seizoen een nóg veel hoger niveau gaat aantikken.
Voor zijn blessure al.
Of die een bal voorgeeft zoals Beckham dat kon: zonder altijd je man te moeten passeren. Die gave heeft Paixao nu juist ook, dus wat mij betreft lekker op rechts laten staan
Zou echt mega slecht voor elk talent zijn zowel voor Paixao als voor Isaksen
Daar ga jij nog op terugkomen.
Los van het feit wie nu beter is, Isaksen ipv Paixao is gigantische kapitaalvernietiging in deze fase.
Gaan beide meer dan genoeg spelen (zie afgelopen seizoen). De beste staat in de basis, maar met onze speelstijl gaan ze beide veel minuten maken. Is ook wel nodig nu we de volgende stap hebben gezet.
Lijkt mij niet dat Danilo gaat vertrekken. Gimenez ben je nog een aantal weken kwijt. Dan ga je de competitie in zonder spits. Of je moet iemand strikken die er direct staat. Maar dat zal een lastig verhaal worden.
De competitie begint pas op 13 augustus voor Feyenoord. Denk jij dat Gimenez bijna 4 weken op vakantie gaat? Haha.

Die is er op 4 augustus tegen PSV gewoon bij.
@FTM Is Solbakken een optie i.p.v. Isaksen? Zou voor 7M op te halen zijn...
Had ik toch verwacht dat dit medium 1908.nl dicht op Feyenoord zat, maar dit artikel geeft maar weer aan dat men nog mijlen ver van het nieuws zit. Alle info hier beschreven is een samenraapsel van krantenknipsels. Dus laten we dat niet vergeten. Weinig nieuws, slecht een knipoog als er iets dreigt te gebeuren, maar zelfs daar geen waarde aan hechten. Verder is het forum wel grappig.
Ik vond het wel redelijk nieuwe informatie allemaal. Benieuwd waar jij dit allemaal al gelezen had!
Ehm weet niet waar je wijsheid vandaan hebt maar deze beste FTM zit er dichterop dan wie ook, echter moet zelfs hij wachten op een groen licht om informatie te mogen delen.

Misschien dat het daaraan zou kunnen liggen
@FTM ik las net op eredivisie inside dat de deal rond is met onze Kroatië?
Kloot dit???
Deze smiley is een IT'S HAPPENING? ;-)
Het is een huilende smiley eh hahaa.
huilende emoticon staat andersom
Nee hoor, een google search en je vind al meteen dat het een huilende is.
voor de betweters onders ons dit is de emoticon die vanmorgen geplaatst werd door FTM met de omschrijving te vinden op google search

:'-) Lachen met een traan
dit is de huilende

:'-( :'( Huilen

zoals je ziet huilende staat andersom
Eredivisie Inside maakt die aanname sowieso door de info uit de telegram groep van FTM die hij eerder postte. Daarom de :’-) denk ik
Die hadden dat al gisteren geplaatst, onzin.
Waar kan ik eredivisie inside vinden? Ik heb waarschijnlijk de goedkope versie van Google, bij mij komt het niet naar voren als ik erop zoek.
Mitch74 het is inside.eredivisie(mijn excuses) op insta😁
Hoe kan je dat zien op eredivisie inside?
Off topic:
@ftm is daily mail betrouwbaar? Lees verhalen over een Japans wonderkind genaamd Goto.
Redelijk betrouwbaar, maar dit speelt niet. Wel goede spits.
Ook niet voor Dordrecht? Dacht te lezen dat de TD van Dordrecht heeft gezegd dat er nog een Aziatische parel bijkomt
Je weet dat non-EU salarissen niet te betalen zijn voor Dordrecht?
Wel voor Feyenoord :-) Dan kunnen ze gewoon afspreken dat Dordrecht maar een klein gedeelte van het loon betaald.
@ ftm volgens mij dacht jij gisteren dat ik jou er op aan keek dat ivanusec en zakharyan niet echt vlot loopt maar dat is echt niet zo. Ik waardeer juist dat jij een update geeft alleen in gevalletje Zakharyan krijg ik beetje jeuk als ik ergens in een item het woord Ajax zie staan omdat ik bang ben dat ze meer salaris kunnen bieden en gezien hun eerste optie waarschijnlijk niet komt. Snap je wat ik bedoel? Als jij een kans qua % moet inschatten hoe groet is de komst van zakharyan dan ik snap dat lastig is om in te schatten
Die kans is 15% zei hij met een knipoog tegen mij. (Sarcastische knipoog wel te verstaan)
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Redelijk betrouwbaar……. Maar dit speelt niet.
Wat tegenwoordig dan al niet als betrouwbaar wordt gezien.. 🤣🤣🤣🤣
Dat heb je met Slot/Tottenham gezien hier... Allerlei tweets van Engelse journalisten werden toen als betrouwbaar bestempeld terwijl het allemaal onzin bleek te zijn achteraf...
Kopen en uitlenen aan Urawa red?
Een wonderkind dat op het 2e niveau in Japan in 17 wedstrijden maar liefst 5 doelpunten heeft gescoord lees ik... Vanwaar de hype?!
Haha, je kent hem niet maar op basis van statistieken vind je het alweer een hype. Kijk eens verder dan je neus lang is als je een mening geeft over iemand
Jij volgt de Japanse competitie op de voet?!
Ik vraag gewoon om meer informatie...
Maar blijkbaar mag je hier al geen vragen meer stellen
Dat stond in een oud bericht (eind juni) op een andere site... Zie op transfermarkt ondertussen 5 doelpunten in 20 wedstrijden...
Hype is niet alleen in statistieken terug te vinden. Vooral jij zou beter moeten weten Dennis.
Waarom vooral ik?! Ik heb wat gemist geloof ik...
Helder met Ivanusec, hopelijk wordt hij snel binnengehaald. Zakharyan vraag ik mij af waarom het langer zou moeten duren dan Ivanusec. Hoop dat ze beide tegelijkertijd komen (rondom zelfde week). Isaksen zou een extra luxe moeten zijn en ik geloof niet van het verhaal Milan. Die hebben al Pulesic gehaald en nog een talent voor rechtsbuiten. Plus ze hebben ook niet heel groot budget en straks met reijnders zijn ze volgens mij wel er doorheen.

Met deze spelers erbij zie ik het nog wel een hele leuke seizoen tegemoet.
AC Milan heeft belangstelling voor 2600 spelers. Van Feyenoord gaan Wieffer, Gimenez, Pedersen en Paixao daar ook al spelen.
@FTM Wanneer komt de nieuwe studio Feyenoord?
@FTM zijn we nog in de markt voor Gulliksen die doet me echt denken aan Karlson. Voor het genoemde 1.5M bedrag zou ik hem zonder twijfel halen
Dank voor dit artikel! Prettig om in een keer de samenvatting te hebben van hoe het ervoor staat met de drie grootste targets
Wij willen hele grote transfers zien. Dit seizoen MOET je bij de eerste twee eindigen gezien de CL opzet. 3 aankopen in de prijscategorie van 8-10 miljoen zijn nodig. Een nieuwe 10, een linksbuiten en een rechtsbuiten. Dan kunnen we weer meedoen.
Daarnaast wil ik toevoegen dat we Danilo gewoon moeten verkopen. 7 miljoen en ik breng hem op de fiets weg.
En dus geen rechtsbuiten maar een 2e spits/10
Rechtsbuiten vind ik Paixao het prima doen hoor.
En Minteh erachter. Dan heb je het daar prima voor elkaar
Je moet helemaal niks, behalve dan de lange termijn beleidslijnen te blijven volgen.
Ik wordt net zo lief 3e in de poule. Dan kunnen we wellicht de EC winnen.

8e finale Cl is natuurlijk prachtig, maar dat is waarschijnlijk dan wel het eindstation aangezien je een groepswinnaar treft.

Financieel zal het niet veel schelen.
Met alleen een 10 erbij ga je er alsnog op achteruit op het middenveld omdat je geen sterk alternatief hebt voor Kokcu en zie ik ons niet zulke hoge ogen gooien.
1e of 2e in de competitie zal bedoeld worden. Dan speel je weer groepsfase volgend jaar.
Financieel scheelt het wel veel omdat als je overwinterd in de Champions League andere Europese topclubs nog meer overtuigd zullen raken van onze spelers en dus meer zullen willen betalen. Hoeveel dat scheelt is moeilijk meetbaar, maar het is altijd beter om 2e te worden in de CL dan eerste.
Mee eens. Zeker als je gaat spelen met Wieffer en Zerrouki. Met Zerrouki ipv Kökçü lever je wel veel creativiteit en scorend vermogen in. Dit moet ergens gecompenseerd worden. Dus het liefst 3 goede aankopen voorin (linksbuiten, 10 em rechtsbuiten).
Grote transfers nog wel. We MOETEN, zeg je. In Eindhoven en Adam zitten ze ook niet stil, stel nu eens dat het allemaal net niet lukt en we worden volgend jaar derde. Ook weer niet helemaal denkbeeldig. Juist dan moeten de financiën ook dik in orde zijn om verder te kunnen gaan. Er moet beleid gemaakt worden voor meerdere jaren, niet alleen voor volgend jaar. Daarin passen goede aankopen, maar wel tot een verantwoorde grens. Gelukkig lijkt de directie ook op deze lijn te zitten, je moet er niet aan denken dat vele opportunisten alhier het voor het zeggen zouden hebben…..
Helder stuk dank.
Wat ik mij dan wel afvraag, mbt Zakharyan, waar wachten we nou exact op?
Of ‘we’ hem als 1e optie zien voor 10 moet nu toch wel bekend zijn, als de prijsindicatie klopt, dan is toch vrij snel de keuze “go” of “no go” gemaakt?
Deze spelers zitten allemaal in een prijssegment waarin Feyenoord de laatste jaren niet actief was. We wachten, omdat de prijs waarschijnlijk gaat (en ook moet) zakken. Net zoals vorig jaar het geval was bij veel aangetrokken spelers. Áls dat gebeurt, kun je misschien wel 2 of 3 topspelers halen i.p.v. 1. Bovendien verleg je je eigen grenzen door je transferrecord te breken, hetgeen ook gevolgen zal hebben voor toekomstige onderhandelingen. Marktconform handelen (of soms iets daar boven) vergt geduld, maar is de enige juiste weg.
Rare beredenering gezien de prijs die ze voor Kokcu hebben gekregen.

Je kan ook zeggen, hoe langer je wacht des te meer clubs interesse hebben, en des te hoger de prijs word 🤷‍♂️
Dit is inderdaad niet logisch. Hoe dichter bij de seizoensstart des te minder graag een waardevolle speler kwijt wil en hoe meer een andere club een speler nodig heeft. Volgens mij kan het juist alleen maar duurder worden als je lang wacht.
Vraag en aanbod. De vraag naar één specifieke speler neemt af naarmate het seizoen dichterbij komt. Clubs hebben al andere alternatieven gevonden. Uiteindelijk wil de verkopende club van z’n speler af dus gaat prijs naar beneden.

Als je je huis lang te koop hebt staan en nog niet hebt verkocht. Is het dan te duur of te goedkoop? Wat doe je vervolgens met de vraagprijs?
Precies dat laatste, plus het feit dat spelers die weg willen zich vaak gaan roeren...Ontevreden speler en vervanger al in huis, dus maar verkopen voor lager bedrag.
Ik denk dat er te veel andere factoren spelen die de prijs bepalen om te redeneren dat aan het eind van de transferperiode spelers goedkoper zijn. Gezonde clubs willen namelijk lang niet altijd van hun spelers af, laat staan onder marktwaarde, naast dat de vraag afneemt, neemt ook het aanbod met ongeveer dezelfde hoeveelheid af dus dat argument klopt sowieso al niet.

Ik vind mijn argument sterker: de meeste clubs willen niet voor het eind nog verkopen, want dan moet er heel snel een alternatief gevonden worden wat nog moeilijker is omdat er bijna geen tijd is.

Overigens ga je er dan wel vanuit dat het een speler betreft die niet op het derde plan zit. Nog een factor die speelt en waardoor het niet zo zwart wit is.
Justin Bijlow
Timon Wellenreuther
- derde keeper -
Lutsharel Geertruida
Dávid Hancko
Gernot Trauner
Neraysho Kasanwirjo
Thomas Beelen
Marcus Pedersen
Quilindschy Hartman
Marcos Lopez
Mats Wieffer
Ramiz Zerrouki
Quinten Timber
Thomas van de Belt
Arsen Zakharyan
Ezequiel Bullaude
Antoni Milambo
Yankuba Minteh
Igor Paixão
Patrik Wålemark
Javairo Dilrosun
Alireza Jahanbakhsh
Leo Sauer
Luka Ivanusec
Santiago Gimenez
Danilo

Zou een top selectie zijn.
Jahanbakhsh out, nieuwe rechtsbuiten in.
Danilo out, nieuwe talentvolle spits in.
Voor Utrecht misschien of zelfs daar niet want die hebben een betere spits.
Eerst in, dan pas out. Nooit schoenen verkopen voor je nieuwe hebt.
Nieuwe rechtsback in, Geertruida 1e RCV.
Minteh… wordt een grote.

Spits: Santi / Danilo
LB: Ivanusec / Paixao
CAM: Zakharyan / Bullaude
RB: Isaksen / Minteh
CM: Wieffer / Vd Belt / Timber
CVM : Zerrouki / Wieffer
LB: Hartman / Lopes
LCV: Hancko / Hendriks / Beelen
RCV: Geertruida / Trauner / Beelen
RB: Pedersen / Kasanwirjo
GK: Bijlow / Wellenreuther
Pedersen in de belangstelling van ac Milan?
AC wordt bij iedere speler genoemd van de top4.
Voor nu niet, LASK dacht ook al aan tien miljoen
Als je iets wilt, zullen wij ook moeten gaan betalen.... anders grijp je dalijk mis zou toch jammer wezen.
Nu is het jaar dat wij door moeten drukken.
Maak je niet zo druk over misgrijpen. De beste deals zitten juist op het eind.
Sauer, Baullaude, Tmber en Minteh kunnen er ook wel wat van. Er is geen paniek als er niemand meer bijkomt.
Klopt ik ben ook geen voorstander van versterking, beter Timber basis dan bijv- Zakharyan of Almada.. :|
Maakt een grapje toch hoop ik haha ben je een keer kampioen moet je doorzetten.
Champions league spelen alles en dit jaar 2de plek ook champions league dus doordrukken keer man.
Wat denk je dat je aan shirtjes kan verkopen aan die Japanners, levert misschien wel een giga bedrag op…
Spelers lijken allemaal wel prijziger dan gehoopt. Met Zakharyan moet je niet te lang meer wachten. Ik heb zo'n idee dat zich straks een andere NL's club gaat melden en de transfer snel rond gaat maken.
Dan halen wij toch gewoon iemand anders. Er zijn zoveel goede voetballers. En met Grillitsch heeft zo’n move ook niet goed uitgepakt voor die andere club.
@ftm Ik hoor niets meer over Nakamura, is dat definitief van de baan?
@FTM is Stengs nog een optie voor RB?
Speelt allang niet meer op rechtsbuiten en wil bij Antwerp blijven
Ga toch weg met je tweedehands spelers, Stengs en Boadu vergelijken met Ivanuşec of Zakharyan!
Waarom meteen zo onzeker? Ik geef alleen aan wat z'n status nu is. Je hoeft niet meteen te janken.
Zegt de man die beiden spelers heeft zien spelen op YouTube.
@FTM, zou Feyenoord kunnen schakelen naar Solbakken van AS Roma, kost rond de 7 a 8 miljoen.
Zou ook een uitstekende aankoop zijn.
dat vraag ik mij ook af, heerlijke speler
Doordat Isaksen zo te zien moeilijk wordt hoop ik dan maar dat we snel Ivanusec en Zakharyan kunnen halen.
@ftm, Denk jij dat er een realistische kans is dat ze alle drie naar Feyenoord komen?
@FTM, is Almada de 2e optie voor de nummer 10 of is dat inmiddels iemand anders?
@FTM, hoe bedoel je? Dat ze nog moeten kijken of Almada haalbaar is?
De Summerville-hype is ook wel snel voorbij lijkt het.
Er is alleen gebeld tussen Slot en Summerville. Feyenoord heeft vooralsnog geen contact gezocht met zijn club Leeds United.
Lijkt me ook de minste optie van alle namen die worden genoemd. Was bij jong Oranje ook alles behalve goed.
Mooi zo... voor dat geld van summerville haal je ook isaksen en die is een paar klasse beter.
Thanks voor de update!
Lichtelijk teleurgesteld, omdat ik in de veronderstelling was dat Isaksen ook zou komen. Dat gaat dus niet gebeuren. Hopen dat er nog een goed alternatief op de lijst staat.

De teleurstelling zegt overigens veel over de stappen die de club heeft gezet de laatste 2 jaar!
waar staat dat Isaksen niet gaat komen? Denk dat de vraagprijzen van Ivanusec en Zakharyan eerst ook hoger lager dan nu...
Let op: De Italiaanse clubs hebben deze prijzen te horen gekregen ;-)

Zal voor Feyenoord lager uitpakken
Weet niet of jij het antwoord daar op hebt maar wat is daar de reden van dat de vraagprijs voor ons lager zou kunnen liggen.
simpel, omdat wij minder geld hebben ;)
Ben benieuwd hoe het zich allemaal verder ontwikkeld. Hoop dat we voor alle 3 de posities achter/naast Giménez een versterking van deze kwaliteit gaan binnenhalen. Is ook wel nodig met een Zerrouki ipv Kökçü qua voetballend vermogen.
Ik hoop zo erg dat Zaka komt. Wil Feyenoord trouwens nogsteeds een poging doen om Danjuma naar de Kuip te halen of is dat helemaal van de baan?
Isaksen lijkt me nog de minst realistische, als ik dit zo eens lees. Met die andere 2, zouden we al flink geholpen zijn volgens mij.
Al zou ik het niet gek te vinden om door te selecteren op Jahanbaksh en evt daarvoor een andere speler te halen!
Minteh… wordt een grote.

Spits: Santi / Danilo
LB: Ivanusec / Paixao
CAM: Zakharyan / Bullaude
RB: Isaksen / Minteh
CM: Wieffer / Vd Belt / Timber
CVM : Zerrouki / Wieffer
LB: Hartman / Lopes
LCV: Hancko / Hendriks / Beelen
RCV: Geertruida / Trauner / Beelen
RB: Pedersen / Kasanwirjo
GK: Bijlow / Wellenreuther
Dat zou kunnen, maar dan moet hij zelf ook weg willen, volgens Slot. Als hij tevreden is met uitzicht op de bank, houdt het op natuurlijk. Hij kan de club ook aan hun contract houden. ff kijken hoe dit afloopt.
@FTM nog nieuws over Antonucci, Hall, Kasanwirjo en Bannis?
@FTM Is er wel een lijst waar naar jouw mening goed vervangers opstaan voor Danilo als hij naar Rangers zou vertrekken?
Bedankt weer voor de update, we gaan het allemaalwel zien. Ik heb en hou vertrouwen in de ingeslagen weg.
Boh Thanks voor deze uitgebreide update @FTM! Fijn dat je ons ten alle tijde op de hoogte brengt van lopende zaken! Zou wel ziek zijn als ivanusec en zakharyan in de toekomst te bewonderen zijn! Het is echt wel wennen om te lezen , dat feyenoord in dit soort vijvers man vissen tegenwoordig!! Ik ben echt benieuwd of ze Jahanbakhsh ook nog kunnen verplaatsen!
Toen ik dit begon haalden we Liam Kelly, Luciano Narsingh en George Johnston
En een zaakwaarnemer die met zijn. Barrel vanuut Turkije naar NL kwam gereden om fer te strikken , wat een tijden waren dat! Het is snel gegaan met de wederopbouw van feyenoord dat doet een mens goed!
Hebben ze een vervanger voor Danilo op het oog?
Enkele tonnen maar? Dat zou in principe al heel, heel erg snel rond kunnen zijn.
Morgen een its happening🤞🤞🤞
Als dit bericht klopt zou je denken dat het eigenlijk morgen rond hoort te komen.
@FTM is het zo dat we 100% van de transferrechten later in het seizoen kunnen bijkopen?
Zou goed kunnen, even zien waar het op uitdraait bij een deal
Gaat dit over ivanusec of zakharyan
@FTM gaat Geertruida blijven denk je?
Als Slot Danilo al niet laat gaan zal Geert ook wel blijven
Ik snap die roep om Isaksen niet zo, zo bijzonder was die niet tegen Feyenoord en zijn statistieken in de Deense competitie zijn minder dan die van Walemark voor hij naar Feyenoord kwam.

Ik zie liever Walemark een keer het absolute vertrouwen krijgen, daarachter heb je Minteh die een prima indruk maakt plus Sauer die er eventueel uit de voeten kan. Paixao die er kan spelen.
Opties te over en dan reken ik Jahanbaksh en Dilrosun nog niet eens mee.

Die Rus is een prima speler maar ook ********** duur.
Bij Los Angeles heb je een oude bekende van Te Kloese rondlopen in de persoon van Efraín Álvarez, een Mexicaans international die over 6 maanden transfervrij op te pikken is. Die valt nu dus voor zeer weinig geld binnen te hengelen.
Een prima speler voor op 10 die de ballen panklaar op zijn landgenoot Gimenez klaarlegt.
Kan daarnaast ook onder andere in de spits en rechtsbuiten uit de voeten. En dat bijna gratis, tel uit je winst ….
Op basis van wat is die Efrain Alvarez goed genoeg voor Feyenoord? Is niet eens vaste basisspeler bij 1 van de
Minste teams in de MLS en heeft een laag rendement
Volg jij de MLS goed? Ik niet dus ik ben benieuwd waarom je denkt dat Alvarez de rol van Szymanski direct kan overnemen. Misschien is het wel een groeibriljant, maar zijn statistieken zijn nog niet bepaald indrukwekkend. 4 interlands voor Mexico (best aardig voor een 21 jarige, maar zegt ook weer niet heel veel), 8 doelpunten en 16 assists in ruim 100 duels en dit seizoen slechts 19 procent van de speelminuten terwijl hij niet of nauwelijks geblesseerd is geweest. Zo op het eerste gezicht lijkt me dat meer iemand die je er misschien voor de toekomst bij neemt, maar niet een bijna gegarandeerde klasbak als Zakharyan.
Isaksen minder als walemark toen maar gestopt met lezen want blijkbaar kijk je met de ogen dicht 😂😂😂 totale onzin natuurlijk dit is een topspeler.