Bevestigd
orkun-tottenhamweb

VK Sportphoto | Edit KayneKVisuals

Nieuws

Zaakwaarneemster Slot voedt gerucht Kökcü en Tottenham

FeyenoordTM

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Tottenham Hotspur op de komst van Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü aast. Hoofdtrainer Arne Slot, die ook concrete belangstelling geniet van de Spurs, heeft de grote wens om zijn aanvoerder eventueel mee te nemen naar Noord Londen. De belangstelling van de Spurs wordt dinsdag gevoed door Rafaela Pimenta.

De Braziliaanse zaakwaarneemster van Arne Slot heeft Orkun Kökçü recentelijk gevolgd op Instagram. Aanstaande woensdag staat in De Kuip er een meeting ingepland tussen de directie van Feyenoord en de zaakwaarneemster. Kökçü zijn belangen worden niet behartigt door Pimenta, al is de kans is groot dat Pimenta in het gesprek aan gaat sturen op een eventuele package-deal. Dat de belangen behartigt worden door Pimeta heeft geen kans van slagen: De formaliteiten van een eventuele deal, met welke club dan ook, worden door het management van Kökçü zelf afgerond.

Kökçü staat tot medio 2025 onder contract bij Feyenoord. De huidige aanvoerder was tot op heden in 174 officiële duels goed voor 32 goals en 27 assists. Als speler van Feyenoord 1 wist Kökçü één maal de Johan Cruyff Schaal te winnen. Een week geleden sleepte hij met Feyenoord de zestiende landstitel in de wacht. De Turks-international zal zijn keuze van belangrijke factoren laten afhangen, waaronder speeltijd, speelstyle, de formatie en de trainer van een mogelijke nieuwe club.

img-5356

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tja en eerst ging hij bijna zeker naar Liverpool omdat Gakpo hem opeens volgde. De Jans is groot dat hij graag met zijn trainer meegaat.
Haha maar nee

De Jans us groot moet er staan. Liever geen Jans in de Kuip maar Jansen mag van mij komen
In de deal mbt Slot kan Feyenoord natuurlijk wel aansturen op een goede prijs voor Kokcu. Slot, Pusic en Kokcu moeten toch wel €65 mio op kunnen leveren…
100 miljoen voor alle 3 en er een strik omheen !! Iedereen is vervangbaar.
Voor kokcu is meer intressen ze moeten er niet intrappen kunnen veel geld verdienen doordat er veel intressen is nooit op een paard wedden 😉
Minstens 75 voor de twee. Die Levy weet niet wat hij moet doen met zijn geld. In Engeland wordt gesmeten met belachelijke prijzen. Gewoon die Markt aanhouden. Beetje goedkoop shoppen hiero. Alleen ajax krijgt topprijzen.
FeyenoordPresident
Mijn voorstel: Een pocketdeal Slot en Kokcu voor €60 miljoen
Waarom zo weinig!?
Slot nooit voor minder dan 25 miljoen laten gaan en de prijs van Kökcü kan met alle belangstelling oplopen naar 55 miljoen.
FeyenoordPresident
Ja als het aan mij licht word het €200 miljoen 😉 maarja denk niet dat het dat gaat worden
Alternatief is dat we in ieder geval Slot houden. 15 miljoen is gewoon veel te weinig.
Kokcu nog 1 seizoen hier houden , marino pusic ook heeft net bijgetekend tot 2025
Zijn ze gek geworden daar op dat *** eiland wat engeland heet.
Het eiland heet niet Engeland.
Hoe heet het dan ? Great britain ofzo maar ik ven een nederlander dus engeland
Groot Brittannië inderdaad, Engeland is één van de drie landen op dat eiland (samen met Wales en Schotland, die weer samen met Noord-Ierland het Verenigd Koninkrijk vormen).
Voor mij nog steeds engeland een eiland in de noordzee ,
Als het waar is tien miljoen voor slot dan vind ik dat dertig te weinig , laat levi maar bloeden voor wat hij wil,een andere club stuk maken , hangt ander prijs kaartje aan hoor volgens mij. En voor wat dhr slot betreft heb ik me danig in vergist , met je volle verstand een verbeterd contract tekenen tot 2025 , en zeggen dat je weg wilt naar de spurs nog wel waar ze trainers uitkotsen en afkoopsommen betalen alsof het niks is .en onze trainer weg halen voor tien miljoen .
Zo teleurgesteld , echt hoor ,
@FTM las bij andere insiders dat Marcel Keijzer geldt als 1 van de belangrijkste kandidaten. Klopt dit ?
om slot op te volgen bedoel ik.
Hoop het niet ! Compleet geflopt bij Ajax
Niet alleen daar, ook gedegradeerd met Cambuur volgens mij.
Maar wel kampioen geworden met Al Jazira!
FeyenoordPresident
Wow! Al jazira nog wel😁
Of het onzin is of niet maar las ergens op Facebook dat Gimenez ook zal vertrekken dat zijn vader in Spanje geïnteresseerde clubs gaat bezoeken. Kan het nu alleen niet terug vinden
Publiekswissel
Publiekswissel
Het heeft op Facebook gestaan dus het is waar.
Nee , weet ook niet of het betrouwbaar is https://www.soccernews.nl/news/vader-santiago-gimenez-praat-over-transfer/
FeyenoordPresident
Zoiezo word grote leegloop zonder slot. Ik vermoed dat er meer spelers vertrekken. Denk aan Hancko, Geertruida en wellicht Bijlow. + Giminez, Kokcu, Idrissi en Szymanski word het weer in compleet nieuw elftal in elkaar knutselen. Hoop dat Tomasson de nieuwe trainer word. Heb hem hoog zitten.
Geertruida, Hancko is sowieso de verwachting toch? Van Gimenez had ik begrepen dat hij nog wel een jaar zou blijven maar ja aks je trainer weggaat creëert het toch een nieuwe situatie. Ikhoop dat DtK hem anders nog kan overtuigen nog een seizoen te blijven. Ik ben niet zo overtuigd van Tomasson. Ik hoop op Jansen maar daar zijn ook een hoop niet van gecharmeerd
FeyenoordPresident
Waarom niet Tomasson? Hij is wel 2 jaar op rij kampioen geworden met Malmo ff in Zweden. En heeft veel internationale ervaring.
Ik kijken Engels voetbal maar ik vind plek 7 Championship niet super. Ik ben meer voor Jansen of Dick Schreuder.
Spurs zou zo een £10M voor Slot willen betalen schrijven de Engelse media..
Omgerekend €11M..
Slot wil ook Pusic & Kökcü meenemen..
100 miljoen. Praten wij verder nergens meer over.
Studiogasttweepuntnul
Danjuma halen voor cl.
Karsdorp, Wijnaldum en De Vrij. Eventueel nog een spits. Lijkt mij haalbaar?
Maar zelden dat oude glorie in De Kuip weer tot bloei komt, enkele uitzonderingen daar gelaten (Kuijt, Van Persie). Dus: niet doen!
Dat zijn ook mijn droom aankopen, maar helaas onhaalbaar...

Dromen mag hoor! ;-)
Studiogasttweepuntnul
Qua salaris moeten ze wat water bij de wijn doen. Maar met wil zeker haalbaar. Liefste Danjuma. De Vrij en Wijnaldum als ervaren spelers de jonkies beter te maken.
Liever Karsdorp dan de Vrij als Geertruida vertrekt, want we hebben Trauner al...
Beertruidrager
Slot heeft een vertrek verdiend zullen we maar zeggen. Een trainer is een voorbijganger . Soms een schaarse echte clubman, vaker een eendagsvlieg, die snel wordt ontslagen of een opportunist die het als springplank gebruikt. Ook al wordt je door tienduizenden toegezongen en gevraagd wordt om te blijven heeft Slot zijn conclusie getrokken lijkt het. Zoals hij de wedstrijd kan analyseren heeft hij ook zijn eigen plan getrokken en besloten dit niet snel te laten weten. Voetbal wordt bepaald door zaakwaarnemers , spelers en trainers draaien mee in de grote geldcarousel als echte voorbijgangers. Geld is de hoofdmoot geworden van het voebalspel
Iedereen maakt zijn eigen afwegingen en dat mag natuurlijk . Dus Arne Slot je hebt het verdiend: neem de technische staf en een paar belangrijke spelers mee. Ga naar een aansprekende lucratieve competitie . Je hebt ons veel plezier gegeven. Ik blijf hier als echte fan in voor en tegenspoed en hoop dat de ingeslagen weg geen kaartenhuis zal blijken te zijn. Het ga je goed.
Maar zoals je het nu stelt wordt het wel een kaartenhuis, Trainer weg met technische staf en belangrijke spelers, hoezo geen kaartenhuis?????
Néé! We zijn een professionele voetbalclub, geen charitatieve instelling! Meneer heeft tot 25 voor miljoenen bijgetekend dus keihard zakelijk opstellen.
Ja prima toch, hij is bij ons uitgeleerd. We hebben zijn opvolger(s) al gehaald.
Of hij nu naar Tottenham of een andere club gaat, het is aan DtK om er zoveel mogelijk uit te halen.
Liever geen package deal. Laat Arne maar eerst gaan, die gaat daarna wel zeuren bij Levy om ook Kokcu te kopen voor veel geld.
Tottenham betaald niet slecht voor spelers!
De afgelopen dagen gaat het alleen maar over het vertrek van Slot, dit geeft toch een nare nasmaak aan dit schitterende seizoen, echt heel erg jammer
Helemaal met je eens
Het is inderdaad erg jammer, maar ook voor Feyenoord snijdt het mes aan twee kanten. Bedenk wel dat het ook andersom kan hè: zijn Van Hanegem en Been als echte Feyenoord-iconen niet ooit ontslagen als trainer?
alle respect maar als hier dit bericht plaatst op 1908.nl schaar je zelf onder roddelpers.
Hou toch op man, lees het dan niet!
Dennis en Joris goed stel. Alle vertrouwen dat zij minimaal 15 miljoen binnenhalen en zou daarop clausule inzetten van 2,5-5 miljoen indien Slot Europees haalt.
Als ik de fansites van Tottenham wat lees, is de mening daar dat er forse salarissen worden betaald, maar dat Levy geen 10 tot 15 miljoen gaat betalen om het contract van Slot af te kopen.
Dus kan leuk worden
Dan gaat ie gewoon níet. 10 mio lijkt mij echt het minimale en hij mag pusic mee en Ori gaan gewoon naar de hoogste bieder mits hij daar ook een akkoord mee bereikt, lijkt mij.
Ik denk dat DtK geen domme jongen is
En het is speelstijl.
Het is behartigD worden.
@FTM Staat Jesse Marsch op het lijstje van Feyenoord?
VarkenoordFC
Het enige dat 'bevestigd' is in dit verhaal is dat zij Kokcu daadwerkelijk is gaan volgen. Verder zou dit verhaal gewoon in de categorie brons moeten vallen. Niveau Boulevard/Shownieuws.
Ik heb recentelijk Noa Vahle gevolgd op Instagram.
Aanstaande woensdag wordt dit duidelijk.
Ik ga tevens aansturen op een package deal.....
De formaliteiten worden door mijn management afgerond.

Tsss, wat is dit voor nieuws joh...
Package deal voor een trio met haar en haar vriend?
@FTM nu geruchten rondom Orrie echt toe gaan nemen, mag ik aannemen dat er een mooie lijst aan vervangers klaar staat. Staan er vervangers op de lijst die je wel kan bekoren?
Package deal lijkt me überhaupt een no-go om dat nu al te bespreken.

Tottenham wil Slot z.s.m. aanstellen en Feyenoord wil voor de nieuwe voorbereiding natuurlijk ook duidelijkheid over wie de nieuwe trainer wordt.

Maar het is ook in het belang van Feyenoord dat voor Kökçü de hoogste transfersom wordt binnengehaald als het klopt dat half Europa interesse heeft - en dan moet je de markt zijn werk laten doen. Dat heeft tijd nodig.

±12-13 voor Slot pakken en zeggen dat ze zich later mogen melden voor Kökçü, net als de rest.
Lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat jij de agenda weet van de zakenwaarneemster van Slot....
Als de zaakwaarnemer van Slot aan de transfer van Kokcu wil verdienen is dat mooi om te laten lekken en de onderhandelingen mee onder druk te zetten.
Voor Tottenham/Slot uiteraard extra hoog in de boom gaan zitten.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Er wordt een smerig spelletje gespeeld lijkt het wel
dat heet "handel"
dat denk ik ook , het komt natuurlijk ook niet uit de lucht vallen dat de spurs interesse hadden in te Kloese , natuurlijk heeft Slot dat balletje opgegooid
kijk dat Slot ambitie heeft kan ik heel goed begrijpen maar dat achterbakse en proberen meerdere stafleden en spelers mee te nemen is niet erg netjes
zo ga je niet met elkaar om na 2 succes jaren , het had Slot gesierd dit wat opener en eerlijker te doen zodat je door de voordeur kan vertrekken
Dacht dat Kokcü een andere zaakwaarnemer had vind dit wel grensoverschrijdend.
Precies slot pusic en Kokcu komen we wel overheen voor het juiste bedrag.
Maar als hij de performance coaches en Hulshof enz ook aan gaat trekken wordt het minder leuk allemaal.
JPvanEesteren
Dat moeten we ook nooit accepteren. Volledig voor gaan liggen.
Dat kan je toch op je vingers na tellen , en levy van de spurs wil veel voor zo min mogelijk . Hebben allemaal contracten dus aan houden tot 2025 . Tot zover de loyaliteit van een ieder die een rol speelt in deze soap die het is geworden .alles over de rug van onze club feyenoord .
daarom is zijn naam Levi! de ouwe ....
Als je de naam Levy hoort, weet je toch al genoeg wat voor achtergrond die heeft.
M'n vader zei vroeger, als die je een hand geven, moet je je vingers natellen of je ze nog alle 5 hebt.
Van mij mogen ze sipke hoofdcoach maken, dan blijft ie wel denk ik...
inderdaad volkomen mee eens , geruchten gaan ook bijlow en geertruida ,
dit riekt naar leegroven zonder respect naar je oude club die goed voor je is geweest
Package deal, moet niet gekker worden, volgens mij vertegenwoordigt de vader van Kokcu zijn belangen of is dat braziliaanse grietje opeens zijn zaakwaarneemster geworden?
Of ze treedt namens die engelsen op, maar ook dat wordt niet duidelijk uit het verhaal.
Kokcu heeft over belangstelling niet te klagen, als ik het allemaal moet geloven, als er bij wijze van spreke concrete belangstelling van Liverpool is, is de keuze snel gemaakt, dat gaat Kokcu onder Klopp verder.
Wat ik tot nu toe begrijp, komt ze morgen kijken wat Te kloese te bieden heeft en wellicht vragen wat de afkoopsom van slot is.
Maar ik kan er natuurlijk helemaal naast zitten...))
Deze mevrouw moet je niet onderschatten.
Dat doe ik ook niet , maar volgens mij mag ze enkel Slot vertegenwoordigen .
Dus als ze gaat vragen hoeveel Kokcu moet kosten zal ze geen antwoord krijgen.
nietgeschotenmeestalmis
Daarom goed om te weten dat DtK heel duidelijk is geweest en voor Feyenoord heeft gekozen. Hopelijk heeft hij nu dan ook de ballen om niet Jan en alleman door de achterdeur te laten vertrekken.
Slot wil weg? Prima, ga maar.
Maar de spelers en de rest van de staf laat je met rust. Daar gaat mevrouw Pimenta zich niet mee bemoeien. Opzouten!
Dat Kökcü zal vertrekken zit er dik in, maar laat dit los van het hele Slot verhaal gebeuren, en neem vooral de tijd voor de onderhandelingen.
En overigens, Slot staat gewoon nog onder contract. Heeft hij zelf getekend, dus als het voor een habbekrats moet, dan wees je gewoon een vent DtK! Graag en anders niet.
15 miljoen en geen cent minder.
En anders hou je hem aan z’n contract, versterk je je spelersgroep en gaan we een mooi en spannend CL toernooi tegemoet. Inclusief Slot.

Dan zien we het seizoen erna wel weer verder…..

Hup Feyenoord!!
Mooie reactie van je en ik ben het helemaal met je eens.
Volgens mij heeft Slot zelf gezegd, dat er een heleboel redenen zijn om bij Feyenoord te blijven, maar we worden momenteel overspoeld met allerlei artikelen van iedere de eerste de beste journalist en het blijft maar doorgaan, heel jammer dit gezeik na een prachtig seizoen
Dat denk ik dus juist van wel, ik denk dat zij dat gaat informeren namens Tottenham.
En uiteraard gaat dat dan ook naar zaakwaarnemer van de speler en we weten die wil met Slot mee. Maar we gaan het morgen allemaal horen. We hebben in ieder geval iets hier om over te discussiëren.
Ik heb Kokcu niet horen zeggen dat ie met Slot mee wil, lijkt me trouwens erg dom om een stap te gaan maken die je huidge trainer wellicht gaat maken.
Daar zijn talloze voorbeelden van hoe dat verkeerd afloopt.
Als de trainer op straat staat, en daar heb je bij tottenham grote kans op, speelt je zelf ook niet meer.
De vader van Kokcu die zijn belangen behartigt , is wijzer.
En je kan gelijk hebben, als die Levy die braziliaanse een volmacht heeft gegeven om namens die club te handelen, zal ze wel een antwoord krijgen.
Ik denk alleen niet dat die Levy dat heeft gedaan.
Raiola praktijken.
Morgen even op haar plek laten zetten door Dennis en Joris.
Dat komt dik voor elkaar, Dennis en Joris laten zich echt niet de kaas van het brood eten. Het gaat over de toekomst van onze club!!
Dan hoop ik niet dat ze ham mee op brood hebben morgen
Ze komt niet voor niets uit het Raiola kamp
JPvanEesteren
Och, als zij alles regelt en papa krijgt ook 3 miljoen dan komt alles wel goed.
Braziliaanse juriste is opvolger van raiola , dan weet je het wel toch ,
Geld, geld , geld over de rug van onze club
Dat Kokcu vertrekt viel te verwachten. Aangezien hij en Slot zo goed gaan samen snap ik ergens ook nog wel dat hij hem achterna zal gaan. Maak me eigenlijk meer zorgen hoeveel man Slot uit de complete staf wil gaan meenemen naar Tottenham.
Precies slot pusic en Kokcu komen we wel overheen voor het juiste bedrag.
Maar als hij de performance coaches en Hulshof enz ook aan gaat trekken wordt het minder leuk allemaal.
Dennis moet Slot en dat trutje duidelijk maken dat Pucik en Kokcü het limit is dat de rest in Rotterdam blijft of anders aan zijn contract houden.
Hulshoff ben ik nog niet zo bang voor dat ie mee gaat.
Die heeft al meerdere maken aangegeven, dat zijn familie erg belangrijk voor hem is, zijn partner en kinderen wonen nog steeds in Leeuwarden en zijn niet bereid te verhuizen, zelfs niet naar Rotterdam, dus Londen komt helemaal niet im Frage.
Lijkt me dan heel sterk dat ie naar Londen gaat, ziet ie ze bijna helemaal niet meer.
Zal rond de 60 uitkomen

Hoe hard je er ook in ga, meer ga je waarschijnlijk niet krijgen.
2 jaar gelden speelden we playoffs voor conference league en konden we van dit soort bedragen dromen
Ja, het kan gek lopen in het leven.

Als Feyenoord dit goed onderhandelt, met Pusic die ongetwijfeld ook meegaat, komt de zilvervloot de haven binnen varen.
Tottenham incasseert alleen de Zilvervloot, mensen van wie ze kopen komen er meestal bekaaid vanaf. Poot stijf houden anders wordt je keihard gepaald door die hufters
waarom niet ? Slot 25 en kokcu 50 dat lijkt er meer op , v Basten vertelde het gisteren bij rondo heel duidelijk waar ik het volkomen mee eens ben
je moet als feyenoord ook kijken wat je gaat mislopen in het komende jaar aan inkomsten , dan is 25milj een scheid bedrag
Ik kan me best voorstellen dat Kokcu met Slot mee wil, het blijft opmerkelijk dat sommigen steeds zeggen laat ze maar tegen elkaar opbieden.
Dat kan misschien af en toe als een speler het niks uitmaakt, maar Kokcu wil het liefst met Slot mee.
Dan gewoon proberen om er een mooie deal uit te slepen. Pusic gaat zeker mee en Sipke zit er ook wel in.
Zou Sipke geen hoofdtrainer willen worden?
Ze hebben nog steeds een contract tot 2025 , dus feyenoord hoeft niks , alleen aan te horen en dan er een hamerstuk van maken en zeggen 2025 ben je de eerste . Tot zover. En mocht je eind komend seizoen championsleague halen praten we verder .
Zo zou ik het doen . Want het kan toch niet zo zijn dat een andere club met dikke portemonnee een andere club uit kan kledenen ontdoen van hun beste mensen .
75 miljoen voor beide mooie package deal zoals ze dat noemen.
Kunnen we Jan Streuer niet even inhuren?
100 mil package deal, niet akkoord dan de vinger!
Tja. Kokcu moet gewoon voor een marktconform bedrag worden verkocht. Dus minimaal hetzelfde bedrag als andere ploegen bieden. Niet direct bij een openingsbod van Tottenham toehappen, maar kijken hoe andere clubs reageren. Zoals hieronder ook al een paar keer is aangegeven: ik vind het misschien nog wel belangrijker wie Slot verder wil meenemen uit de organisatie. Ik hoop dat Te Kloese een duidelijke deal maakt dat Slot alleen mag vertrekken als hij hooguit Pusic meeneemt en Tottenham niet gaat trekken aan andere mensen uit de fysio, scouting etc. Verder hoop ik van harte dat Feyenoord een paar sterkhouders zoals Hancko, Wieffer en Gimenez weet te behouden. Spelers die alleen maar meer waard worden als ze goed presteren in de CL. Weer een zomerse uitverkoop zou erg vervelend zijn.
Feyenoordsupporter
Helemaal mee eens.
Pusic zal met Slot meegaan. Prima.
Ik hoop wel dat Sipke Hulshof bij Feyenoord nlijft
ik ook , mee eens , kokcu mag ook mee mits spurs de gewenste bedragen op tafel legt
Orkun heeft toch ook nog een contract tot 2025 , dus waarom MOET H IJ WEG .
Hij kan toch ook volgende zomer weg , spelen we hopelijk weer championsleague
En feyenoord is toch niet zo arm dat we weer 15 spelers moeten laten gaan .
nietgeschotenmeestalmis
Ik krijg bij dat hele verhaal omtrent Thomas van den Belt ook een nare bijsmaak.
Slot en papa Van den Belt dikke vriendjes, en nu zal Slot Thomas vast niet meenemen naar Tottenham…

Mag lijden dat Thomas een mega bedrag op gaat leveren over 1 of 2 seizoenen.
Pimenta vertegenwoordigt Slot. Ze kan (en mag) niet ook namens Tottenham spreken. Een makelaar mag ook niet tegelijkertijd als verkoop- en aankoopmakelaar fungeren in dezelfde deal.

Het is dus leuk dat ze aanstuurt op een package deal, en praten en polsen mag altijd, maar zo'n deal maakt Te Kloese uiteindelijk niet met Pimenta maar met Tottenham.
Kan het ook zo zijn dat ze hem al heel lang volgt?
Poeh dat wordt een zware dag morgen! Weet niet wat de bedragen zijn wat hier mee gemoeid is, maar als je de berichten zo her en der mag geloven zou Slot tussen de 15 en 20 miljoen moeten kosten en Kocku rond de 40 miljoen. Tel daarbij op de inkomsten van de Champions leage en wat er evt nog verkocht gaat worden en je bankrekening staat er weer heel anders voor
Juist en dit zien als een kans. Die vrienden van Feyenoord uitkopen om te beginnen.
JPvanEesteren
Alleen moeten we geen ajaks worden. Oftewel: barsten van de poen, maar geen fatsoenlijk technisch beleid meer.
Gaat nog wel een tijd langer duren. Tottenham gaat niet zo 1,2,3 doorpakken als er flink betaald moet worden.
Heb je de keuze om naar Liverpool of Benfica te gaan kies je voor Tottenham. Nouja kan orrie zn carrière daar ook verneuken. Kunnen Arne en orrie samen kerst vieren.
bij benfica heeft ook niets te zoeken, dan kan je beter bij Feyenoord blijven.
Alles beter dan tottenham in ieder geval...
Dan heb je ze dit seizoen niet zien spelen
Bedoelde meer de competitie, hebben t aardig gedaan in de CL maar Portuguese league is echt niet beter dan de Eredivisie. overigens kan benfica nog steeds 2e worden als ze verliezen, dus dan vind ik feyenoord zeker wel superieur
Snap de sentimenten, maar deze opmerkingen slaan nergens op. Ze zijn nog niet weg of ze zijn.al afgeschreven man man man
Let nou maar op, arne word uitgespuugd daar alsof levy op een kauwgom van 10 jaar loopt te kauwen, als hij een paar keer verliest.
Nieuwe trainer die het niet ziet zitten in orrie en klaar. Geen hogere wiskunde toch ? En mensen die nu nog verwachten dat arne blijft die hopen te veel.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Jij gaat liever naar Benfica dan naar de Spurs? Wat een grap hahahahahaha. Competities totaaaaaal niet te vergelijken
Ik ga zeker liever naar benfica dan naar spurs ja. Mensen doen alsof spurs het ****** walhalla is van de wereld.
snap sowieso niet waarom je een competitie vergelijking maakt, het gaat mij om de club zelf.
Mensen leven echt nog in het stenen tijdperk dat tottenham nog iets voorstelde, hebben echt totaal geen besef hoe het er momenteel bij hun aan toe gaat. 0.0 verstand en allemaal juichen voor arne omdat die je kampioen gemaakt heeft, z'n carriere boeit niemand geen moer hier.
Prima, kan leuk zijn als Slot Spurs mag gaan renoveren en met 'onze' Kokcu als speler in de as kan gaan bouwen. Echter moet er gewoon betaald worden naar waarde, en eventueel daarboven wanneer er meer gegadigden concreet worden. Zowel voor Slot als voor Kokcu, tijd van outlet en 'het moeten verkopen' is wel geweest.
minimaal 75 mil
Dat wordt dan aardig lappen minimaal tegen de 80 miljoen
@FTM denk jij dat al die performance coaches ook zouden kunnen vertrekken naar tottenham, leigh Egger of die Belg stijn. Want dat als dat zo is vindt ik dat wel kwalijk. Dat zijn namelijk vakmensen die je niet zomaar even ergens anders vandaan haalt zoals er wel honderden voetbalcoaches aanwezig zij.
feyenoordpownage
feyenoordpownage
Ik zou het ook wel jammer vinden van Slot als hij veel mensen uit de technische/medische staf zou mee nemen.
Rajanbrunner
Gisteren op Twitter space benoemd, niks concreet maar ftm verwacht het wel.
Lijkt mij wel ja
Als DtK zijnde gewoon zeggen dat hij is gekomen met pusic en dat als hij perse wilt vertrekken dit ook met pusic moet doen. Zou helemaal mooi zijn, de jongens die er mede voor hebben gezorgd dat jij je werk gewoon goed kon doen en een titel binnen kon halen, meteen mee jatten naar je volgende club, terwijl je alleen met pusic bent binnen gekomen. En het dan hebben over continuïteit binnen feyenoord...
Nog ff en arne wilt de chefkok ook mee....
Ook prima.. Mogen ze onze bankrekening spekken en zwaar betalen
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Wat is dit nou package deal? Feyenoord is geen outlet, ze mogen zich netjes melden en dan horen ze per poppetje de prijs
Combideal voor 75 mln
Niet verkeerd. Wens te Kloese veel succes morgen.