Bevestigd
hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Zaakwaarnemer Hancko bevestigt hoogte bod Atlético en brengt nuance

Stan

Vorige week werd bekend dat Atlético Madrid de concrete interesse in Dávid Hancko heeft opgevolgd met een formeel bod. De zaakwaarnemer van de Slowaak heeft tegenover het Spaanse Relevo de aanbieding van de Madrilenen bevestigd en geeft daarbij aan dat de centrale verdediger een overstap naar Atlético prefereert. 

Branislav Jašurek vertelt dat zijn cliënt een overstap naar de nummer vier van de La Liga wel ziet zitten. "Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Dávid Hancko, staat Atlético de Madrid voor ons op de eerste plaats. De andere aanbiedingen bevinden zich alleen op gespreksniveau", zegt de landgenoot van Hancko, die ook interesse geniet uit Engeland. "Op dit moment zijn er geen andere clubs concreet. David ziet het zitten om met Simeone samen te werken, maar hij heeft geen exitclausule, wat het gemakkelijker zou maken."

Atlético moet er daarom uitkomen met Feyenoord en heeft de onderhandelingen geopend met een bod van 20 miljoen euro, zo bevestigt Jašurek. Dat bod is door de Rotterdammers direct van tafel geveegd. In het Maasgebouw zou worden gemikt op een bedrag van minimaal 35 miljoen, al is Hancko's zaakwaarnemer het niet eens met de houding van Feyenoord. "Een bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zaakwaarnemers zitten er alleen om geld in hun eigen zak te steken. 40-50 miljoen it is klaar.
Bla Bla Bla ! Zolang feyenoord niet zelf naar buiten kom met informatie over transfers enz enz veeg ik me reet af met dit betweters nieuws .
Ik vind het overdreven dat daarna die club een speler verkoopt voor wel zo'n bedrag.
Dus hoezo overdreven?
Zaakwaarnemers, wat moet je ermee...
klopt Feyenoord gaat nog altijd over de verkoopprijs en niet de zaakwaarnemers....
Als Al kameelitat moraalridder van Dijk nou ff ophaald bij Liverpool kan Slot Hancko halen voor de hoofdprijs.
@Bombarda FeyenoordYouthwatcher meld dat de deal met Ajax talent Zinhagel rond is, zou wel heel mooi zijn!
Gozer heeft geweldig seizoen gedraaid en doet nu ook goed, als hij al in Engeland had gespeeld was die nu 70 miljoen waard. Jarenlang zijn spelers uit Amsterdam voor gigantische bedragen weggegaan. Toen konden wij niks, nu wel.
Feyenoord heeft zelfde spelletje ook gespeeld toen men Hancko kocht, hij wilde alleen naar Feyenoord, nu schijnt hij alleen naar Atletico te willen. Altelico probeert zaakwaarnemer te paaien, komt met bod van 20 miljoen, hier wordt gezegd minimaal 40. Komt dan vaak in het midden uit.
Laat te Kloese nou maar onderhandelen en als morgen Liverpool komt kan ik mij niet voorstellen dat Hancko daar niet heen wil.
Zou niet weten wie hem kan vervangen.
Het belangrijkste aan het eind van deze transferwindow is, is dat Dennis te Kloese nog bij ons is.
Helemaal mee eens en blij dat hij het voor het zeggen heeft en niet die 50% halven hier..
Deze man kun je voor 35 weg doen denk wel dat er flink wat bonussen bij moeten komen maar goed wat haal je er dan 1 voor terug deze man is the special one dus die zaakwaarnemer ff links laten en vast je prijs geven heeft niet voor niks bij getekend
Toegegeven; ik ben niet geheel objectief. Toch vind ik € 35 - € 40 miljoen niet echt overdreven.
Spreek geregeld met een ras Ajacied en zelfs die vind voor Hancko 40 aan de lage kant al hoopt die dat hij voor 12 weg gaat 😂
Die neuzen hebben niet zoveel verstand van geld
Toch best wel weten wel hoe ze hoofdprijzen kunnen vragen. Zijn genoeg Ajacieden en ook wel Feyenoorders die objectief kunnen zijn.
Nee, Rothschild en Rockefeller ook niet zeker...
Ik wel. 2028! Ek. Cl. Scoort vaak. 50!
Het kaartenhuis staat op instorten.
Over wat voor kaartenhuis heb je het ?
Hoi assia, wat ik hiermee probeer te zeggen dat als de gehele kern verkocht wordt de kwaliteit van de selectie nooit binnen één seizoen op peil gebracht jan worden. Maak jij maar eens een opstelling zonder vier of vijf sterkhouders. Dan maak je kwalitatief zo'n duikvlucht dat je er wel bang van moet worden. Ik denk dat veel supporters hier zich dat niet realiseren. 100% vervangen lukt nooit. Geld dat op het veld moet staan staat dan op de bank, maar dat geld kan je niet opstellen. Dat is in feite wat ik bedoel met het kaartenhuis. Ik hoop uiteraard dat ik het mis heb, maar vrees met grote ...!
Ik deel je mening wel. Leuk al dat geld maar ga maar is wat terug halen! Hancko, Timber, Wieffer,Gertuida en Santi. Komt ook nog is bij dat Hartman er voorlopig niet bij zal zijn.. is wel erg veel wat je dan moet inpassen!
Precies en we zijn de laatste jaren verwend dus als er veel punten verspeeld gaan worden breekt de pleuris uit
Eigelijk zou je Gertuida en Timber verkopen ivm korte contacten en de rest houden.. kan je doorbouwen met wat je bezig bent maar realiseer me ook dat niet realistisch is... helaas kunnen wij zullen bedragen niet afslaan.
Nou ja, zo kijk jij er tegen aan.
Ik heb een andere mening , als je dit soort spelers kan verkooen voor deze bedragen moet je het meteen doen.
Kijk als voorbeeld maar naar Kokcu wat ie presteert bij Benfica en Turkije.
We hebben Ueda gekocht als vervanger van Gimenez , laat die jongen maar eens een echte kans krijgen. Zelfde geldt voor Zerrouki .
Ivanusec ? wil hem wel eens 10 wedstrijden achter elkaar zien.
Er zijn zoveel goeie middenvelders te koop, en als Hancko gaat , dat is een aderlating, maar dat dachten we ook met Senesi.
Ik heb er het volste vertrouwen in , dat Feyenoord weet wat ze doen.
Elke menig moet je respecteren! In mij ogen zou je elk jaar 2 spelers moeten verkopen. Ik speel liever op save. Maar kan ook met jou stuk tekst mee! Je heb zeker een punt... laten we hopen dat we voor de eerste wedstrijd van de competitie op volle oorlog sterkte zijn! En dat we een goede ploeg hebben staan voor de CL. En vertrouwen hebben in onze scouting.
Dat zou inderdaad ideaal zijn ieder jaar 2, maar ja na een slecht seizoen verkoop je er niet eentje en na een goed seizoen wellicht zomaar 4.
Waar Feyenoord naar toe moet is een financieel stabiele club met een eigen vermogen van zeg maar tussen de 50 en 100 miljoen.
Dan kan je als club helemaal zelf bepalen wat je wel of niet doet.
Als Te Kloese op deze wijze door gaat, schat ik in binnen 5 jaar.
Misschien moet jij dan jouw woningbouw even bellen..
Misschien moet jij even met je ajax vriend gaan bellen! Grappenmaker!
Haha droeftoetertje. Lekker spelers houden tegen hun zin in die voor veel geld verkocht kunnen worden dat maakt de club heeeeeel interessant voor andere talenten om te komen of hun contract te verlengen..
Heb je al gebeld met je gappie?
Kut hè dat er mensen zijn die wel vrienden hebben 😉
Voor Hancko moet je een mega bedrag vragen. Hij is bij uitstek een speler die niet weg hoeft, contract tot 2028 dus die levert volgend jaar ook nog een top bedrag op. Nu de hoofdprijs vragen, behoort tot de beste verdedigers van Europa. 50 miljoen en geen cent minder!
Jij hebt er echt geen verstand van helaas.
De tekst van Carel69 ziet er aardig uit. Waarom heeft hij er volgens jou geen verstand van?
Bombarda gaf het beneden ook al aan: zaakwaarnemer begint in de media beetje te mopperen, dat sluimert zo een beetje door en uiteindelijk wil de speler vertrekken. Lox van de afspraken die Te Kloese met Hancko heeft gemaakt moet je bij een prima bod zon speler laten gaan. Net als Aursnes 2 jaar geleden en in principe ook bij Slot.

50 miljoen is natuurlijk lachwekkend voor een speler die op jonge leeftijd bij Fiorentina heeft gefaald en sindsdien stappen heeft gezet bij Praag en bij ons. Niet mega veel CL ervaring en laten we niet vergeten: 26 jaar. Geen talent meer dus.
Aah kijk daar is je uitleg al. Nou ik ben overtuigd hoor. Is al 26 en heeft gefaald bij Fiorentina.. Jaa had dat dan meteen gezegd. 30 miljoen is dan inderdaad meer dan genoeg.
Zie reactie van LuisSinisterra hieronder. Ben het helemaal met hem eens.

"Joh overdrijf niet zo. 35 zou echt geen schande zijn. Hij is 'al' 26, dat is nog zeker niet oud maar daardoor ga je ook gewoon niet zomaar even 50 miljoen krijgen ofzo.
Je trekt zelf de vergelijking met 020, maar als je het met hun duurste 25+ jarige spelers vergelijkt valt dat allemaal wel mee.
Ziyech 27, 40 miljoen
Alvarez 25, 38 miljoen
Haller 28, 31 miljoen

Een hancko 26, 35 miljoen zou toch niet gek in dat rijtje passen."
Oh, nou leg jij me dan eens uit hoe het er precies wel aan toe gaat, ben heel benieuwd...
Dat is geen antwoord op mijn vraag, al vind ik wel dat je moet beginnen bij minimaal € 45 miljoen. Ook volgend jaar kan je nog een topvergoeding vragen.
Die zaakwaarnemer ruikt provisie, dus die gaat z'n uiterste best doen om Hancko ergens onder te brengen.
Geeft meteen aan, dat de waarde van de uitspraken van zaakwaarnemers met een korrel of zak zout genomen moeten worden.
Als er morgen een Engelse topclub een dubbel salaris biedt aan hancko gaat ie daarheen, tenminste dat hoop ik, we hebben gezien wat er met Kokcu is gebeurd, toen z'n pa en ma in maart van dat jaar besloten toen ze uitgenodigd waren bij Benfica- Inter Milaan. Daar is toen al besloten dat Kokcu alleen daar heen zou gaan en naar niemand anders, en dat heeft Feyenoord dik geld gekost.
Hancko heeft begin dit jaar zijn contract verlengd tot 2028 en een forse salarisverhoging gekregen en over een gelimiteerde transfersom is niet gesproken.
Het enige wat ik er van heb begrepen, uit de mond van Hancko zelf, dat DtK heeft gezegd, als er een Europese topclub komt die wil betalen wat wij willen hebben, breng ik je zelf met de auto naar Schiphol.
Naar mijn mening is een bedrag van ca. 40 miljoen realistisch , gaat er nog 20% van af, voor ongeveer 8 miljoen gekocht geloof ik, hou je 25 miljoen over.
Kokcu was gewoon een prima bedrag
Nu ga ik echt aan je twijfelen hoor...
Kijk nu hoe Kökçü presteert. Zowel bij Benfica als bij Turkije. Hij heeft gewoon een super seizoen onder Slot gehad maar had nog niet mega veel laten zien op Europees niveau en dat merk je nu.

Ik vind het ook schrikbarend dat mensen zo makkelijk over 30 miljoen doen. Alsof we over een miljoen of 5 praten. Kuyt was 16 jaar best verkoop van zon 17 miljoen en nu vinden mensen het een schande als we speler voor 30 miljoen verkopen.
Ja, het zijn belachelijke bedragen.
Achteraf gezien wel, als je ziet hoe hij nu presteert bij Benfica en Turkije.
Dus niks ten nadele van Te Kloese, want de fam. Kokcu heeft hem eigenlijk voor het blok gezet, maar ben er van overtuigd als dat niet was gebeurt er nog wel meer clubs hadden gekomen.
Slot heeft heel veel afgestemd in het elftal om Kokcu zo te kunnen laten spelen, dat zie je nu terug als dat niet gebeurt.
Schmidt is dan ook geen Slot 😏
Tja, als je afhankelijk bent van je trainer dan is het treurig gesteld.
Je moet het zelf doen
Dan levert zijn zaakwaarnemer zelf maar geld in . opzouten met die Wibra bedragen
Ik ben bang dat hancko voor 30-35M de deur uitgaat en wieffer 20-25M. Kokcu ging ook maar voor 25M de deur uit.

En dan gaan er nog flinke percentages naar de clubs toe waarvan wij ze hebben gekocht. Ga voor dat geld maar een CL waardige selectie opbouwen.....

Je hele as is straks weg. Gimenez haar sowieso. Wieffer ook. Laat hancko dan maar blijven. Anders verkoop je teveel voor waarschijnlijk te weinig geld.
Kokcu had geen CL ervaring. Dat telt zwaar mee op een transferbedrag.
Kokcu is gewoon 30 maar Benfica moest de financiële regels omzeilen.
Dat met kokcu is wel anders gegaan hè
Hij verlengde zijn contract met de afspraak dat Feyenoord een schappelijk bedrag zou vragen en door verkoop
Hancko moeten ze simpel weg niet verkopen
Dan maar de afspraak maken met hem en zeggen joh je blijft nog een jr en dan mag je weg voor 40 miljoen en door verkoop
Dan ben je een jr verzekerd van hem en zijn ervaring
Wieffer gaat voor 25 a 30 miljoen en is een mooi bedrag
Vind wel dat hij nog een jaar moet blijven en op cl niveau moet spelen
Dat is voor hem en de club beter
Kijk, dat klinkt verstandig...
Zo is het met Hancko ook gegaan. Contract verlengd maar op voorwaarde dat Feyenoord niet dwars gaat liggen als er een mooie of topclub zich meldt
Ik begrijp de frustratie in de comments, maar we moeten niet vergeten dat voorbij onze landsgrenzen Feyenoord nog steeds niet het aanzien heeft dat Ajax én PSV wel genieten. Daar komt nog bij dat we de zesde/zevende competitie van Europa zijn. Dat alles heeft een directe werking op de hoogte van het bedrag. Het openingsbod van €20 miljoen is natuurlijk lachwekkend, maar het is ook niet meer dan een openingsbod. Het is niet voor niets direct van tafel geveegd. In het artikel staat dat ze mikken op €35 miljoen, maar ik ben ervan overtuigd dat dat echt een bieden-vanaf prijs is. En een zaakwaarnemer kan piepen wat hij wil, met een contract dat nog 4 seizoenen doorloopt bepaalt Feyenoord de prijs. Dit komt wel goed kameraden! In Don Dennis we trust.

Maar kwijt zijn we Hancko waarschijnlijk wel 😅
Maakt geen kloot uit, hij heeft met zijn volle verstand bijgetekend. Vraagprijs vaststellen en niet voor peanuts weer verkopen
Zulke uitspraken horen natuurlijk ook bij het spelletje maar ook hier geldt de gouden regel; ‘het is maar net wat de gek ervoor geeft’

Daarom zou het wel helpen als Slowakije, met Hancko, ver komt op het EK. Dat verhoogt zijn waarde lekker.
Maar met 40 miljoen moeten we dik tevreden zijn.

En ja, Ajax en misschien ook PSV hadden wellicht meer ontvangen maar die hebben dan ook wel wat meer internationale status wat een hoop scheelt.
Kritisch is sowieso een lamlul eerste klas, maar dat psv meer internationale status heeft is echt fucking bullshit. Wat hebben die nou gepresteerd de afgelopen 10 jaar.
Wij hebben meer punten behaald, staan hoger op de Uefa lijst en hebben hogere ogen gegooid.
PSV heeft de laatste decennia wat betere spelers verkocht aan internationale topclubs dan wij, dat geeft ook status.
Zelfs die gingen maar voor maximaal 45 miljoen weg.

Wij zijn in NL verpest door de exorbitante bedragen die Ajax ontving voor Antony, De Jong, De Ligt en Martinez. Afgelopen seizoen zag je dat het daar ook meeviel, Kudus en Alvarez zijn ook vertrokken voor maar +- 40 miljoen.
40 is toch ook een mooi bedrag? Is echt niet de hoofdprijs voor een gewilde speler, alleen krijgen we nu weer hetzelfde gezeik als met Kokcu, speler wil perse naar een bepaalde club,dus die betalen minder als wat zou moeten. Zaakwaarnemer rijk, speler rijk en Feyenoord de pineut
Ben jij geen lamlul eerste klas? De discussie kan ook normaal worden gevoerd. Status... Kan je dat eten?...
"Een bedrag van 40-50 miljoen euro is overdreven."

Gelukkig bepaalt de zaakwaarnemer dat niet.
Er is, in ruil voor een meer dan goed salaris, verlengd tot 2028.
Gewoon lappen of volgend jaar nog een keer proberen.
Flikker lekker op met die zaakwaarnemers. Het is geen uitverkoop meer. Alles onder de 40/45 is gewoon schandalig
Als dit serieus waar is hebben we echt een groot probleem

Elke keer werd ons verteld dat er een CL bonus hangt aan het verkopen van spelers waardoor je echte klappers kon gaan maken

Kijk naar onze gesnavelde vrienden uit 020!!!

Als dit het maximale is wat wij voor de ver uit beste speler uit de Feyenoord selectie kunnen krijgen (35 miljoen) vraag ik me af wat er voor die zelfde Hancko zou worden betaald bij 020 of 040?!

Als wij hier echt mee akkoord gaan halen we die andere clubs ECHT NOOIT NEER IN!!!!

Dan zijn we pas echt Calimero

De Lidl onder de Eredivisie clubs

Bah 🤢
40-50 miljoen overdreven ???

Dat zou worden weggevaagd bij die clubs uit 020 of 040

Daar zouden ze starten met 60
Haha jij bent de weg een beetje kwijt
Toegegeven: € 60 oogt wat veel. Maar heel Europa heeft zijn klasse kunnen zien!
Bij PSV is de duurste uitgaande transfer 45 miljoen geweest, zelfs aanvoerder Gakpo ging maar voor 42 weg.
Lijkt mij voor Hancko een prima bedrag.iig veel meer als de 20 die nu genoemd wordt
Normaal zou dit een overdreven reactie zijn, maar je hebt nog gelijk ook
Joh overdrijf niet zo. 35 zou echt geen schande zijn. Hij is 'al' 26, dat is nog zeker niet oud maar daardoor ga je ook gewoon niet zomaar even 50 miljoen krijgen ofzo.
Je trekt zelf de vergelijking met 020, maar als je het met hun duurste 25+ jarige spelers vergelijkt valt dat allemaal wel mee.
Ziyech 27, 40 miljoen
Alvarez 25, 38 miljoen
Haller 28, 31 miljoen

Een hancko 26, 35 miljoen zou toch niet gek in dat rijtje passen.
Eindelijk een onderbouwd bericht.
Nee joh

Dat betekend dat dit dus de bovengrens is waar Feyenoord zijn spelers voor kan verkopen want nogmaals

Doorlopend contract
International
Multi inzetbaar
En de beste uit onze selectie

Ik zeg doen

Lijkt me echt een goede ontwikkeling
Hoezo zou dat gelijk de bovengrens zijn? Net of bij elke club de record transfer ook de beste speler is? Nee, leeftijd is ook gewoon cruciaal.
Omdat dit simpelweg de beste uit onze selectie is
Gvardiol ging voor 90, Lukeba voor 40.

Linksbenige CV’s zijn schaars en hij heeft nog een contract voor 4 jaar. Mede door de zaakwaarnemer onderhandeld.

Stop met stemming maken en Atleti mag gewoon betalen. 40-50 is gewoon een prima bedrag, zeker na dit WK.
@Bombarda iedereen mint je opmerking maar niemand vraagt waarom jij vindt dat zijn zaakwaarnemer gelijk heeft.

Waarom vindt jij dat zijn zaakwaarnemer gelijk heeft en Feyenoord er geen 40 of meer voor kan krijgen?
Omdat zijn cliënt de stap ziet zitten. We hebben dit de afgelopen tijd wel vaker gezien: als mensen onder contract staan maar er volgt een grote(re) uitdaging, dan gaat diegene in the end vaak weg. Zie Slot, zie Pusic. Of in een verder verleden, zie Aursnes. Club zal uiteindelijk medewerking verlenen als de speler een beetje tegenstribbelt.
Maar als er te veel weg gaan mag ook niet dus ook gewoon nee verkopen is een optie
Niet bij Hancko. Zijn mondelinge afspraken gemaakt bij zn contractverlenging.

"Als het juiste komt en het is 1 van de grootste clubs iets dat je echt wilt dan brengt ik je naar het vliegveld toe"
Waarom gebeurt dat iedere keer alleen bij ons dan? Andere clubs verkopen spelers ook voor meer maar wij laten ons steeds piepelen. Gewoon niet laten gaan, punt
Alleen heeft dat niks te maken of een bedrag nou te hoog of te laag is.
Ja dan blijft hij toch lekker. Dokken of opbokken zeg ik dan altijd.
Dit is toch zo typisch. Het is misschien een beetje calimero gedrag maar waarom moeten die zaakwaarnemers altijd zo ongelofelijk idioot doen als het om spelers van feyenoord gaat. Ik zie dit niet bij een brobbey gebeuren...
Zaakwaarnemers zijn er alleen om hun eigen zakken te vullen
€32M - €35M + bonussen + doorverkoop percentage is een prima bedrag.
In mijn ogen te weinig voor deze speler.voor Geertruida die nog maar een jaar contract heeft snap ik dat je niet de hoofdprijs vangt , maar als je net met je volle verstand bijgetekend hebt moet je maar accepteren dat de vraagprijs hoger wordt.
Doorverkooppercentage met zijn leeftijd is 0
Moeten we niet af van doorverkoop percentages, maar 20 a 30% transferrechten behouden? Vraag ik me zo af.
De reden dat spelers komen is juist vanwege die percentages, anders zouden ze zelf ook duurder zijn. Of je moet ze afkopen, maar of dat verstandig is weet ik niet.
Ik heb het meer over verkopen.
@Bombarda op VZ staat in een artikel dat Feyenoord interesse heeft in Tyler Morton van Liverpool. Is dat waar of verkopen ze onzin?
Zal vast interesse zijn maar niet elke speler gaat gehaald worden, de komende 2 maanden zullen van alle kanten wel tientallen spelers gelinkt worden aan feyenoord
Prima speler, pakt ook zijn doelpunten en assists mee. Hopelijk is het dan huur met optie tot koop of koop...
Ik moet de eerste zaakwaarnemer nog tegenkomen die zegt dat de club te weinig vraagt voor zijn cliënt.

Maar 35-40 miljoen gaat het zeker worden. Al hoop ik dat DtK schijt aan alles en iedereen heeft en gewoon meer vraagt. Mogen clubs laten zien hoe graag ze hem willen.
Dit vindt ik altijd grappig dat zaakwaarnemers dat zeggen en ondertussen vragen ze zelfs miljoenen.
De club die het meeste premie betaald aan die zaakwaarnemer krijgt het best advies van zijn speler.
Beste man had hier begin dit jaar maar aan moeten denken. Onder de 40 verkopen zou echt schandalig zijn.
Onze beste speler donder op man minimaal 40 a 45 mil
Had ie maar niet moeten verlengen dan.
Als je alle verhalen hoort gaat onze hele as weg. Als dit gebeurd dan is de consequentie dat je komend seizoen wel eens geen eerste of tweede wordt en geen cl het jaar er na en dat kost pas geld daarom max 4 basis spelers laten gaan. psv doet dat toch ook niet.
Van de nieuwe trainer wordt ook verwacht dat hij gaat presteren dat kun je hem ook niet aan doen.
Exact, realistisch nadenken en je weet dat een kampioenschap moeilijk (niet onmogelijk) wordt. Maar dat is ook Feyenoord: opnieuw opbouwen, het fundament daarvoor staat
Als je al je sterkhouders verkoopt, is je fundament dus weg. Het is dus noodzaak om spelers als Hancko met zo'n lang contract alleen bij een absurd bedrag te verkopen. 35-40 mio is dat zeker niet en dan zou alleen "nee" verkocht mogen worden.
Welk fundament dan? Ik bedoel als alle namen die je hoort weg gaan is dat fundament toch weg?
Kampioen worden is wat anders, maar je moet wel proberen om volgend jaar weer cl te halen
Een grote uitdaging, we gaan het zien
Ben het niet helemaal met jou eens
Het probleem is nu het ek
Anders had je het elftal half juli miss zelfs eerder klaar gehad en had je kunnen trainen met de hele selectie
Hancko
Wieffer
Timber
Santi
Jahanbacks
Geertruida
Hendriks
Wallemark
Gaan weg en laat ik realistisch zijn
Bij elkaar rond de 150 miljoen en dan ben ik schappelijk
Dan moet Feyenoord de helft besteden
Voor nieuwe aankopen
Ja een aantal spelers die er meteen staan
Ik kan ze niet vinden maar ben geen scout
Speel veel football manager maar zelfs daar vind ik niet de juiste spelers voor het juiste bedrag
Maar de scouts hebben voor elke speler een vervanger en ik denk als je nu de juiste grote talenten en ervaren spelers koopt dat je minimaal cl moet halen en dan het jaar erop het kampioenschap
Feyenoord heeft jaren wanbeleid gevoerd en had en heeft nog schulden open staan
Dan het stadion gezeik nog eens
Ja je raakt nu de kern kwijt maar daar komen wel goede spelers voor terug
De enige die in mijn ogen moeilijk te. Vervangen zijn is hancko en Geertruida
Maar is mijn mening
Ben benieuwd waarom jij vindt, dat 'ie gelijk heeft?
Dit kun je toch zeker niet menen. Vorig jaar zelf zijn contract verlengd. Dan weet je dat er veel voor je gevraagd wordt. Ongelooflijk @Bombarda
35 miljoen exclusief bonussen is gewoon mooie prijs
Vind dat nogal laag. Hij heeft zowel op CL als EK niveau laten zien zich met gemak staande te kunnen houden. Hij heeft een langlopend contract en één van de belangrijkste spelers in onze selectie. Daarnaast zijn echt goede linksbenige verdedigers schaars. Dus laat die Madrilenen maar flink de knip trekken. Basisbedrag van minimaal € 40 miljoen plus de nodige makkelijk te realiseren bonussen en een doorverkooppercentage. Tijd van koopjes is voorbij.
Het is aan Don Patron te Kloese om te laten zien of het 35 of 40 miljoen wordt. Hoger is natuurlijk altijd lekker
Heeft nog 4 jaar contract en als er 1 moet blijven is hij het. Die zaakwaarnemer lult maar wat, want hoe ik Te Kloese inschat gaat er pas geluisterd worden vanaf 40 miljoen. Of heb ik het mis @Bombarda
40-50m is misschien overdreven voor hem, maar het moet afgelopen zijn dat iedereen bij ons de kassakoopjes doet.
Alleen bij ons kan je winkelen onder de transfermarkt waarde blijkbaar....
Overdreven? Laat Hancko gauw een andere zaakwaarnemer zoeken! Anders gewoon nog een jaar in de kuipie
30mil + bonussen ben ik tevreden, doorselecteren en verder bouwen aan het team.
Doorselecteren vanaf Hancko? Hoe had je dat gezien?
Die heeft helemaal niet door wat hij zegt joh.
Denkt ik gooi er ook even een populaire term in 😂
Heb je goed, die begrijpt niet wat doorselecteren is.
Feyenoord is en blijft een opleidingsclub, er loopt vast wel ergens nog een hancko type van twee jaar terug rond.
Jij bent zeker de zaakwaarnemer van Hancko😉
Een linksbenige LCV van topkwaliteit, die praktisch nét zo goed linksback kan spelen, is een dermate uniek en gezocht profiel; daar hoort gewoon een speciaal prijskaartje bij.