Bevestigd
mark-ruijl

Nieuws

Dordrecht verwacht naast Ezeb en Osundina nog drie andere Feyenoord-huurlingen

Stan

Mark Ruijl verwacht dat FC Dordrecht voor komend seizoen nog minstens drie Feyenoord-huurlingen mag verwelkomen, zo meldt AD-clubwatcher Arco Bomgaars. Ruijl is een belangrijke pion in de alliantie tussen beide clubs en verantwoordelijk voor het technische beleid van de Dordtenaren. Eerder meldde Korede Osundina Jayson Ezeb zich al aan De Krommedijk. 

Als onderdeel van de samenwerking tussen Dordrecht en Feyenoord, spelen er elk seizoen een paar spelers van de Rotterdammers op huurbasis voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen waren dat Ilias Sebaoui, Antef Tsoungui, Shiloh 't Zand, Korede Osundina en in het begin ook Guus Baars. Met deze spelers in de gelederen bereikten De Schapekoppen verrassend de vierde plaats in de KKD. Osundina draait ook nu weer mee in de voorbereiding.

Ook komende voetbaljaargang zullen een aantal Feyenoorders dus weer de kans krijgen zich te laten zien bij Dordt. Een daarvan is de 17-jarige Zweed Jaysen Ezeb, die al meetrainde bij Dordrecht en ook vandaag tijdens de eerste officiële training op het veld stond. Naast de jonge Feyenoord-spits spreekt Ruijl dus de verwachting uit nog drie andere Feyenoord-huurlingen aan de selectie te kunnen toevoegen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat verhuren van Ezeb is echt complete onzin. Die jongen kon nauwelijks meekomen in de jeugdteams. Had hem transfervrij laten gaan en verhuur iemand die ECHT potentie heeft.
Daarom worden er ook 5 gestald ipv 4. Denk dat ze Ezeb niet echt meetellen. Heeft een aflopend contract en wordt wellicht al voortijdig beeindigd.
Hoop dat je gelijk hebt maar zo wordt het niet uitgelegd.