Gerucht
Dennis Hadzikadunic

Alamy

Nieuws

Zaakwaarnemer: "Ook Juventus heeft Hadžikadunić in het vizier"

FeyenoordTM

Feyenoord is heet voor de mogelijke komst van centrumverdediger Dennis Hadžikadunić, maar heeft de mandekker nog niet binnen. In gesprek met Денис Бутырский van het Russische РБ Спорт doet zaakwaarnemer Walid Faour een boekje open.

Volgens het genoemde medium gaan we Hadžikadunić niet meer terugzien in het shirt van FK Rostov. Door de oorlogssituatie tussen Rusland en Oekraïne kan de centrumverdediger gebruik maken van een FIFA-regeling waarmee zijn tot medio 2023 doorlopende contract bij de Selmashi opgeschort wordt.

Het Bosnische medium reprezentacija verschaft meer informatie uit het interview. Zaakwaarnemer Walid Faour: "Juventus? Die club heeft belangstelling. Een grote club die niets te verliezen heeft."

Faour onthulde ook dat het Toulouse FC en FC Schalke 04 belangstelling hebben voor Hadžikadunić. Ook zou er een aanbieding neergelegd zijn door het Turkse Beşiktaş JK.

De zaakwaarnemer wijst er ook op dat er een Grieks team zich heeft gemeld voor de 24-jarige rechtspoot. Kamp Hadžikadunić doet vooralsnog niets met die toenadering: Hij wil in een sterkere competitie spelen.

Info 1908.nl: Feyenoord heeft dit weekend veel spel op de wagen gebracht om Hadžikadunić binnen te slepen. Er is nog geen akkoord gevonden. Hadžikadunić is op dit moment de voornaamste kandidaat.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ftm
Is van Hecke ooit besproken binnen / bij Feyenoord als optie?
Dichter-van-Zuid
Dichter-van-Zuid
Kan niet omdat er al het maximaal aantal spelers uitgeleend zijn over de grens
Leuk al die club namen , denk beetje name dropping om er druk op te zetten
Ik vraag me af of 1908 hier goed aan doet.
Kom lekker met nieuws als alles rond is
Prijsopdrijver = zaakwaarnemer
Ja, zaakwaarnemer.
Die heeft er alle belang bij
Hahaha... het is duidelijk Blue Monday vandaag. Maar ja, voor een aantal hier is het 365 dagen per jaar 'de meest depressieve dag' van het jaar. Feyenoord heeft straks weer een uitstekende selectie, met een sterke bank. GAE thuis wordt de grote feestwedstrijd! ;)
Met alle respect wat Vilhena heeft betekend en gedaan heeft voor ons. Maar dat kan nu echt niet meer. Hij kan ons tempo voetbal niet meer opbrengen. Hij zou alleen maar de snelheid eruit halen en daar bij komt ook nog dat Wieffer het meer dan uitstekend doet op dit moment en als dat zo blijft hoeft hij er voor mij voor niemand uit.
Jij ziet hem elke week spelen, neem ik aan? Of in 2018/2019 voor het laatst? Vilhena zal zich ook verder ontwikkeld hebben.
Feyenoordmuntendam
Ik kon hem wel zien via stremming.reden mijn vriendin is Russin.ze is voor spartak Moskou.. Hij is er niet beter op geworden.Bij feyenoord had die karim die loste al z'n domme fouten op
Ik denk juist dat Vilhena, die zich in de van Bronckhorst-jaren al geweldig ontwikkelt heeft. Met zijn dynamiek zou hij juist prima passen in de spelopvatting van Slot
Feyenoordmuntendam
@ftm waarom respect voor vilhena.vind het niet respectloos dat die man geen toegevoegde waarde is.Hij heeft het geluk gehad dat karim naast hem stond.Tony vertraagt t spel dat is wat we niet moeten.Kreeg diemers respect dan???.Kan nog wat namen opnoemen die uitgefloten werden.
Hoop dat die snel komt ! Is heel degelijk doet geen gekke dingen. Was een van de uit blinkers bij Malmö. Mocht die voor minder dan 2 miljoen kunnen opgepikt worden dan direct halen!!!
met crowdfrunnikken.
Als ik zaakwaarnemer was had ik dat ook gezegd ..
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Hopelijk snel rond en anders next
Het is precies wat ik hier een paar dagen geleden al schreef: Leuk nieuws, maar welke club uit de PL, België of Duitsland zal ook snel interesse tonen. Nou, het werd dan Italië 😧 Ik zie niets meer gebeuren. Straks nog meer blessures en zwaai dan sowieso maar naar het kampioenschap.
Feyenoordmuntendam
Nouja hij heeft wel punt
Heeft die niet
Feyenoordmuntendam
Ownee als er niks bij komt en nog 2 blessures erbij komen kan je t vergeten.Zolang er geen krabbel gezet is komt er niks bij.Krijg ook een beetje t idee dat we t hier mee moeten doen. Ook al zal die vilhena postnl erbij komen is dat geen verbetering. Die man is leuk voor wc schoonmaken.Heb hem in ruststand kunnen zien wie stream.Blijkbaar hebben ze geen grootlijstje.
Ahww...knul toch....monday blues?
Haha jeetje, dit speelde al voor Feyenoord
Wordt ook weer niks weer getreuzeld .gaat lekker
Is juist een teken dat we in de goede vijver vissen. Heeft niks met getreuzel te maken. Zijn zaakwaarnemer speelt het spel gewoon lekker uit. Het zou zorgelijker zijn als ze direct zouden tekenen bij het eerste bod.
Typisch gelul van een zaakwaarnemer.
@ftm is zerrouki definitief van de baan en zo niet, hoe kan dat nog van de grond komen?
Nog niet definitief van de baan
Feyenoordmuntendam
Zerouki komt sws deze winter niet 100% zeker.Hoop niet dat vilenha post nl gaat komen haal dan niks..Deze jongen komt ook zkr niet
Beetje respect naar Vilhena
Vilhena lijkt mij ook geen speler die je haalt om op de bank te zetten als Timber terug is.

Voor de '6' zeker geen ideale kandidaat maar als back-up voor Kokcu of Timber zou ik me geen betere kunnen voorstellen (staat er meteen, voegt de soms afwezige agressie toe, weet wat er nodig is om kampioen te worden).

Blijft de vraag over of we dat nog zoeken en waarom je dan niet alvast doorschakelt op Mannsverk.
Feyenoordmuntendam
@ftm waarom respect voor vilhena.vind het niet respectloos dat die man geen toegevoegde waarde is.Hij heeft het geluk gehad dat karim naast hem stond.Tony vertraagt t spel dat is wat we niet moeten.Kreeg diemers respect dan???.Kan nog wat namen opnoemen die uitgefloten werden.
@FTM, voor de 6 positie gaan ze dus voor schouten of vilhena?
Feyenoordmuntendam
Als ze alleen villenha kunnen halen haal dan niks.Die man is bagger
@ftm zou Feyenoord Nelson nog kunnen huren?
Zijn contract loopt in de zomer af, denk niet dat Arsenal hem dan gaat verhuren.
Voorin ligt de prioriteit nu toch niet ? 🤷🏻‍♂️
FeyenoordZeeuwsVlaanderen
FeyenoordZeeuwsVlaanderen
Nelson is zeker tot eind januari geblesseerd. Nee dus voor dit seizoen.
@ftm is er een mogelijkheid dat Feyenoord Schouten gaat kopen? Zag bedragen van 8-10 miljoen. Dat zou moeten kunnen voor die speler toch?
Bologna verlangt 15M
Lijkt me toch zeker 5M teveel, voor Feyenoord misschien zelfs 7,5M te veel als ik een beetje hoor wat ze voor Zerrouki wilden neerleggen.
Feyenoordmuntendam
Volgens anderen tussen 8 en 10 mil
Hoe groot is de kans dat het lukt hem binnen te halen dan?

Middenvelder zou ik alleen huren voor de breedte tijdelijk. Timber is zo weer fit, Wieffer doet het top. Komt genoeg jeugd aan waar Slot eens naar moet omkijken. Bullaude en Taabouni moeten ook hun kansen krijgen.
Aardig groot, maar nog geen akkoord.
Aardig grote kans op??
Feyenoordmuntendam
Gaat zkr niet gebeuren.Schoiten is tehuur.
Verwacht je voor de klassieker versterking(en) @FTM?
Nog geen witte rook uit het Maasgebouw, dus lijkt mij niet
Zaakwaarnemersgeleuter
Ja, dat lijkt mij ook. Zelfs als zo’n speler inderdaad ook naar Juve kan moet ie nog nadenken hoeveel speelminuten hij nu echt denkt te gaan krijgen daar.
Dat zal hem waarschijnlijk aan zijn reet roesten voor 3 miljoen per jaar
@ftm zijn er al weer wat namen bekend voor de nummer 6 na het wegvallen van jerdy Schouten?
Hoezo wegvallen? Feyenoord wil het graag en poogt. Vilhena ook nog altijd. Let's see.
Dan word het dus Vilhena 😂
Dus je acht de kans dat Schouten komt nogsteeds aanwezig? Ik kan het ook verkeerd begrijpen maar na die laatste Schouten post dacht ik dat het niet doorging. En hoe groot acht je de kans dat het nog gebeurt?
Ja kleine kans
Hoe ver zijn de onderhandelingen met Vilhena?
Feyenoordmuntendam
Hoop ik dat vilenha post nl of niet door de keuring komt of n blessure gaat krijgen.Als dat de speler is dan moet feyenoord zich dood schamen.Vilenha is ook geen 6 en zonder karim was t matig tot slecht.
Feyenoordmuntendam
Kan je net zo goed met 10 man spelen dan met Tony postnl😂😂😂😂😂