zerrouki-feyenoord-web

@KayneKVisuals

Nieuws

Feyenoord hoopt komende dagen formaliteiten af te ronden met Zerrouki

Van de redactie

Na bijna een jaar gesprekken voeren lijkt Ramiz Zerrouki eindelijk onderweg naar De Kuip. FC Twente en Feyenoord bereikten vrijdagochtend een akkoord over de transfer van de 24-jarige middenvelder. 

De Rotterdammers hopen de komende dagen de formaliteiten met de 24-jarige middenvelder af te ronden zodat Zerrouki zijn contract in de Kuip kan tekenen, meldt de club op haar website.

Feyenoord maakt naar verluidt tussen de zeven en acht miljoen euro over naar Enschede. Zerrouki zal voor vijf seizoenen tekenen in De Kuip, zo meldt De Telegraaf. Volgens de krant is de Algerijns international inmiddels ook persoonlijk tot een mondelinge overeenkomst gekomen met Feyenoord. Zerrouki dient nog wel een succesvolle medische keuring te ondergaan om alle seinen voor een definitieve overgang op groen te zetten.

Feyenoord besloot snel te handelen nadat naar buiten kwam dat PSV eveneens interesse had in de middenvelder. Zerrouki is de tweede versterking voor het komende seizoen. Eerder contracteerde de club de 22-jarige middenvelder Thomas van den Belt van PEC Zwolle. Zerrouki wil pas zondag na de uitwedstrijd bij FC Emmen ingaan op zijn transfer naar Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad. De speler had in Enschede nog een contract tot en met de zomer van 2024 met optie voor nog een seizoen. 

Op dit moment staat het inkomende transferrecord nog op naam van Quinten Timber, welke afgelopen zomer overkwam van FC Utrecht. Ramiz Zerrouki lijkt dit record te gaan breken.

Delen

Reacties

Blij met onze nieuwe aanwinst Zerrouki. Een echte controleur en speelt al twee jaar prima. Wieffer zal, vermoed ik, op de positie van Kökcü gaan spelen, zoals hij bij Excelsior speelde. Hij is een box to box speler en kan hopelijk aankomend seizoen een stap zetten in zijn ontwikkeling.
Ik ben erg benieuwd wie onze 10 gaat worden en wat de rol van Timber gaat worden binnen het elftal.
Prima aankoop. Slot is zeer enthousiast. Dat is het belangrijkste. Gaan we veel plezier aan beleven. Al die wijsneuzen die onzinverhalen verkopen niet serieus nemen.
Kan iemand mij uitleggen wanneer iets binnen de transferwindow moet gebeuren en wanneer het er gewoon ook buiten mag? Soms lijkt het allemaal niet uit te maken.
Scroll even naar beneden naar de allereerste reactie en antwoord ;-)
Deals sluiten mag op ieder moment. Echter, Zerrouki is pas echt van Feyenoord zodra de zomerse transfermarkt in NL opent. Zijn contract gaat dus pas in bij opening van de transfermarkt, tot die tijd is hij nog Twente speler.
Zijn contract gaat volgend seizoen in...
Het gaat om de overschrijving... Die mag alleen in de window...
Je kunt dus alles al van tevoren regelen, maar pas na overschrijving is het officieel
Door dit verhaal van Peter Zwart ben ik wel enthousiast over deze aankoop. Beste balafpakker en met passes vooruit ook bijna niveau Kökcü.

https://www.vi.nl/pro/analyse/drie-redenen-dat-feyenoord-steeds-weer-uitkomt-bij-ramiz-zerrouki
@FTM,staan er nog meer interessante namen op een lijst die Feyenoord volgt?
@ftm is Feyenoord nog steeds bezig met Pepi?
Top aankoop. Zerrouki staat dit jaar bovenin de lijstjes van: meeste balveroveringen en geslaagde lange passes. Daarnaast staat hij in de Eredivisie op eenzame hoogte als beginpunt van een aanval. Zerrouki is niet alleen een balafpakker, maar ook een uitstekende opbouwer, die het spel van Feyenoord kan versnellen.
Ik denk dat hij ons spel volgend seizoen nog meer dynamiek zal geven.
Hehe eindelijk , stofzuiger die we echt nodig hadden tegen die ****** Italiaanse acteurs
Oke die algerijn van twente komt toch , betekent dit dat szymanski niet blijft of … heb ik het mis , zie toch liever szymansky ,
De enige overeenkomst tussen Szymanski en Zerrouki is dat ze beiden middenvelder zijn.
Topper bij FC Twente en nu krijgt hij zijn gedroomde kans in Rotterdam .
We zullen zien of hij de miljoenen waard is en of hij Feyenoord nog iets oplevert
Top aankoop! Ook fijn dat hij de gehele voorbereiding mee kan doen en niet pas op 30 augustus wordt aangetrokken wanneer de competitie al 4 wedstrijden onderweg is
Zeker top! Ik wist alleen niet dat ze zo vroeg al mochten onderhandelen en zelfs contract tekenen… dat mag normaal gesproken toch alleen tijdens het geopende transferwindow?
Nee dat mag het hele jaar, overschrijven mag alleen in die periode.