legioen

VK Sportphoto

Nieuws

Volop steun komend seizoen: al ruim 25.000 seizoenkaarten verkocht

Van de redactie

Feyenoord staat op de drempel van de zestiende landstitel. De laatste thuiswedstrijden van dit seizoen tegen Go Ahead Eagles en Vitesse zijn al weken stijf uitverkocht. Ook volgend seizoen lijkt de club af te stevenen op een volle Kuip.

Feyenoord maakte bekend dat het inmiddels ruim 25.000 seizoenkaarten heeft verkocht. Ondanks de forse prijsstijgingen kan de club weer rekenen op de steun van het Legioen. 

De verwachting is dat Feyenoord ook dit seizoen het maximaal aantal seizoenskaarten verkoopt. Zeker wanneer de volgende fase van de verkoop van seizoenskaarten ingaat, zal dit aantal behoorlijk oplopen (bekijk hier de verkoopinfo).

Feyenoord biedt voor het seizoen 2023/2024 circa 31.000 seizoenkaarten aan. Dit zijn er zo'n 2.000 minder dan vorig seizoen. Hier is voor gekozen om andere supporters, onder wie leden van Het Legioen en Kameraadjes, een mogelijkheid te bieden een kaartje te bemachtigen via de losse kaartverkoop.

Delen

Reacties

Hoeveel euro's duurder zijn deze seizoenkaarten
Eigenlijk is de verkooplimiet gewoon 33k
Wel apart dat ze kaarten houden voor legioen en kameraadjes, mooi voor mij hoor! Maar zou zelf zo veel mogelijk seizoenkaarten willen verkopen!
Denk dat losse verkoop meer oplevert, ondanks de kaartjes voor de kameraadjes. Er zijn dan nog 14000 kaartjes over. En je weet bijna zeker dat ze verkocht worden.
Ok Ja zo had ik nog niet gerekend maar dat zou het zijn
Seizoenkaarthouders betalen omgerekend minder per wedstrijd dan kopers van losse kaarten. Dat is wel een factor om mee te rekenen. Ze gaan er van uit dat ze die 15.000 losse kaarten per wedstrijd toch wel verkopen, dus meer opbrengst.
Ok Ja zo had ik nog niet gerekend maar dat zou het zijn