zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

Zerrouki in de verkoop: “Twente heeft het nodig om transfers te maken"

Van de redactie

Feyenoord probeerde de afgelopen winterse transferwindow tevergeefs Ramiz Zerrouki naar De Kuip te halen. Naar verluidt werd een bod van circa acht miljoen euro door FC Twente te elfder ure afgewezen. Dit tot grote teleurstelling van de speler zelf, die een overstap graag had zien zitten.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en FC Twente ontaarden in een regelrechte soap. De Rotterdammers wilden Zerrouki heel graag contracteren, maar troffen in Jan Streuer een technisch directeur die uiteindelijk koos voor de sportieve ambities van FC Twente in plaats van een miljoentransfer. 

Volgens technisch directeur Jan Streuer zal Twente de middenvelder komende zomer wel verkopen, zo vertelt hij bij ESPN. “Een club als Twente heeft het nodig om transfers te maken. Die moet ook spelers verkopen”. Daarbij gaat hij er vanuit dat er wederom flink op Zerrouki zal worden geboden. “Er gaan goede clubs komen, dus daar komt een goede transfer uit”.

De voorgenomen transfer van Zerrouki wordt ook beaamt door Arnold Bruggink, die Streuer per 1 juli zal opvolgen als technisch directeur. “Ik ben daarvan op de hoogte”, aldus de oud-speler van de Tukkers.

Of Feyenoord zich komende zomer opnieuw gaat melden voor Zerrouki is onduidelijk. Sinds het afketsen van de transfer heeft Mats Wieffer zich op dezelfde positie spectaculair ontwikkeld.

Delen

Reacties

Ruilen voor Timber
Zerrouki voor max 5m. Maar voor dat geld kun je v/d Belt en Reinders allebei halen. Ik zou het wel weten hoor.
No way dat je denkt dat Reijnders minder dan 5 miljoen kost. Die gaat echt weg voor 10+ na wat hij nu laten zien heeft in Europa
Hij heeft nog niets gewonnen, maar de interesse zal nu idd wel gewekt zijn. Maar voor 10+ mogen ze hem hebben van mij hoor. Hij heeft leuke wedstrijden gespeeld, maar tegen ons was hij ook niet best. Wel een interessante speler.
Reinders moet je niet willen halen. Hij kost te veel geld en maakt je voor dat bedrag te weinig sterker. Van de Belt halen is uitermate snugger. En als er dan nog een bijkomt voor het middenveld, kun je het beste een linkspoot halen.
Hoeveel hij ons sterker zou maken, is nu moeilijk in te schatten Kees. Voetballen kan hij wel, maar het is pas zijn eerste seizoen dat hij het laat zien. Ik denk zelf, dat we meer hebben aan een ervaren middenvelder die aantoonbaar mee kan op CL niveau. Met alleen maar talentjes ga je het volgens mij ook niet redden. We gaan eerst maar eens zien, hoe ons middenveld zich vanavond houdt tegen die Oekies ;-)
Ik ben het met je eens dat Reinders een goede speler is, maar als je het middenveld echt wilt versterken is een linkspoot eigenlijk altijd de beste optie, met Wieffer, Timber, Bullaude al binnen boord en mogelijk/waarschijnlijk (?!) niet. Bij een vertrek van Kökcü, en dat moeten we hem gunnen, zou ik het gedeelte van de transfersom dat herbesteedbaar is, daarvoor aanwenden.
Ze sterven bij AZ nog liever dan dat ze een belangrijke basisspeler naar Feyenoord laten vertrekken voor een mooi prijsje.

Maar heeeeel misschien komt ie wel met Jansen als Slot vertrekt, samen met de wasdames, Pavlidis, Goes, de buschauffeur en de trainer van onder 13, oh ja en Eenhoorn als Algemeen Directeur, dan kan Ter Kloesse als TD verder haha
Laat maar zitten dan. Voor 5 of 6m kan hij interessant zijn voor ons. Maar waarschijnlijk gaat hij voor meer geld naar een middelmatige club.
Feyenoordsupporter
Mooi dat Zerrouli in de winter niet kwam. Wieffer heeft zijn kans gegrepen en is nu basisspeler en zelfs in de voorselectie van Oranje.
Zerrouki vind ik overigens maar matig, geen duelkracht, slechte kopper, weinig fysiek, traag . Beslist geen 8 miljoen waard dus laat hem maar naar een andere club gaan. Feyenoord kan beter van den Belt halen en hopelijk sluit Sauer volgend seizoen bij het eerste aan
Voor de flank zou ik Noslin halen, snel en technisch en kan ook scoren.
We gaan het zien ... Met je sportieve ambities.

In de winter absolute hoofdprijs bedragen afblaffen en niet willen.
En nu, zwervend op plek 7-10, voor komende zomer die hoofdprijs nog effe opeisen.

Laat Wiefer zich maar verder ontwikkelen. Lijkt me een betere investering.
Staan gewoon 5e hoor. Eens dat ze Zerrouki niet hoeven halen, tenzij voor 5 mln maar dat zal Twente niet doen.
Hoop dat die snel aan een andere club wordt verkocht, zijn we van dat verhaal af.
Keer of 100 geprobeerd nu hoeft het niet meer.
Zat andere spelers.
Doe ff normaal zeg.
Lijkt mee een prima oplossing voor beide spelers. En ons
Wel mooi dat die Zerouki in de winter niet kwam, want nu 3 maanden verder zie je dat hij gewoon max. 3 miljoen waard is. Dat lijkt me ook een prima bod. Als Twente nog langer wacht dan hebben ze gewoon helemaal niks, met hun 10e plaats. Op 25 punten achterstand van Feyenoord.
Inderdaad, heb afgelopen weken wat meer naar FC Twente gekeken en met name Zerrouki... maar niet bepaald een speler gezien die zijn elftal naar hoger plan tilt. Laat staan het verschil gaat maken bij stapje hoger (lees Feyenoord). 3 à 4 miljoen is echt de max.
Hij is half geblesseerd al een aantal weken. Voor de breedte als we vlg jaar Kökcu kwijt zijn en champions league spelen kunnen we hem er goed bij hebben. En hij wil ook nog eens graag!
Nou nou dit is wel erg overdreven! Zerrouki heeft een waarde van 7 miljoen volgens Transfermarkt.
ja direct dan is Wiefer 10 waard
Ik voorzie een 'Jørgenson' momentje voor FC Twente. Die gaan geen fantastische biedingen krijgen. Evenals dat ze geen prijs gaan pakken dit jaar.
Aardig om erbij te hebben voor een miljoentje of een. Laat Twente het hubekeluup krijgen. Wieffer is beter
Tja ik weet het niet van mij is hij eigenlijk nog wel welkom hangt er vanaf hoe slot wil gaan spelen .
Vooral mochten we champignons League halen dan kan je zerouki er goed bij gebruiken aangezien het druk schema en zware teams Feyenoord dan gaat krijgen
Moet hij wel van champignons houden
Ik was voorstander van de komst van Zerrouki, maar aangezien wieffer het uitstekend doet zou ik toch opteren voor Van der Belt als back up. Zelfs als Feyenoord kampioen wordt en Kokcu voor veel geld verkoopt kan Feyenoord ook weer niet met geld smijten. Er zal in ieder geval een vervanger moeten komen voor Kokcu, en mogelijk ook voor spelers als Geertruida en Pedersen. Daarnaast zullen ook Idrissi, Rasmussen, Szymanski en Wellenreuther moeten worden vervangen of gekocht. Ik heb liever dat het geld voor Zerrouki wordt gereserveerd voor Szymanski. Verder nog even wat 'bord op schoot scouting': Branco van den Boomen (transfervrij) zou een goede opvolger voor Kokcu zijn, Branderhorst is van de zomer transfervrij voor tweede keeper, terwijl ik voorin wel graag zou zien dat een speler als Malen zou worden gehuurd. Of dat laatste realistisch is weet ik niet.
Kleijn is vervanger kokcu
FrankSlotenheiligehuisjes
Branderhorst en Manhoef zou mijn keuze zijn.
FrankSlotenheiligehuisjes
De heer Aboutaleb na zijn ambtstermijn benaderen voor het voorzittersschap van Feyenoord.
..."Volgens technisch directeur Jan Streuer zal Twente de middenvelder komende zomer wel verkopen, zo vertelt hij bij ESPN. “Een club als Twente heeft het nodig om transfers te maken. Die moet ook spelers verkopen”. Daarbij gaat hij er vanuit dat er wederom flink op Zerrouki zal worden geboden. “Er gaan goede clubs komen, dus daar komt een goede transfer uit”...

Die goede clubs waren misschien gekomen als ze erg hoog waren geëindigd of Europees indruk hadden gemaakt... Nu moeten ze straks nog de play-offs winnen om überhaupt Europees voetbal te halen... Er zullen straks misschien alleen nog (relatief rijke) Engelse clubs komen die ergens onderaan staan... Maar echt goede clubs?!... Nee die komen niet meer voor een speler van een subtopper. in Nederland... Je hebt je kans gehad Jantje... Maar ach ja... Lekker je opvolger mee opzadelen zo ben je dan ook wel weer...
@Ftm Hoe staat het ervoor met vd Belt? Komt die naar Feyenoord deze zomer?
FeyenoordPresident
Hij is niet meer nodig. Zou echt dom zijn als je hem alsnog haalt. Kan je beter een talentvolle backup halen ala mannsverk of proberen Grilitsch bij ajax weg te halen.
FeyenoordPresident
Of indd van der Belt
Van der Belt speelt echt een goed seizoen bij PEC. Die zou ik eerder opikken dan Zerrouki
FeyenoordPresident
Ja daarom en veel goedkoper ook. Fuck Zerrouki is toch ook een halve neus. Beter geld appart leggen voor talentvolle backup voor Trauner en Kokcu en misschien idrissi permanent binnen halen want is wel altijd gevaarlijk met acties en schoten van buiten de 16
bloedaandepaal
Ja die daar ook op de bank zit bij die neuzen.Die maakt feyenoord niet beter.
Laat die grill maar lekker bij ajakkes blijven
bloedaandepaal
Zo ist heeft z'n kans gehad
FeyenoordPresident
Ik heb ook liever Thomas van der Belt
Liever iemand anders die goedkoper is + van de belt want we hebben ook vervanging voor kokcu nodig
Dat is Timber toch
Maar die hebbwn al onze kenners hier al afgeschreven.......
Ja maar met 3 middenvelder kom je nu het seizoen wel door maar met Timber in de basis die blessuregevorlig is en alleen van de belt als back-up vind ik niet goed genoeg
Liever van de belt voor 8 ton dan zerrouki voor 8 mln
JAA LATEN WE VOOR VD BELT GAAN ALS WE CL GAAN SPELEN!!!! We moeten gwn voor hetzelfde niveau gaan als Wieffer of misschien wel beter, laten we als een grote club gaan denken
Daar past Zerrouki in ieder geval ook niet bij.
En Wieffer als voorbeeld.... Waarom kan Vd Belt niet hetzelfde gaan presteren als Mats?
En waar kwam Wieffer vandaan? Precies een KKD club. Vd Belt is net zo bepalend (als niet meer) voor pec als Wieffer was bij Excelsior. Vind het zeker het proberen waard
Vd Belt is toch geen controlerende middenvelder? Lijkt me dan eerder een stand in van Kokcu of op 10
Waarom niet voor vd Belt, Wiefer kwam ook van excelsior, laten we ophouden met blind te staren en teveel geld uit te geven.Afgelopen jaren verdienen we eindelijk aan transfers omdat de spelers jong,talentvol en goedkoop waren en natuurlijk kan daar altijd wel een miskoop tussen zitten maar ik zeg ga op deze voet verder. Alleen grote transfersom betalen als je echt overtuigd bent
En Zerrouki is die speler ook niet. Kon de ECL niet eens aan. Hoogstens een backup achter Wieffer.
bloedaandepaal
Zerrouki neemt nu die Duitsers ook niet op sleeptouw
Groot denken daar is psv ook mee in de problemen geraakt. Beter realistisch denken en vd Belt is zeker zo goed als Suzuki. En vb belt ben je niet kwijt voor die maffe Afrika Cup. Logisch en realistisch en niet opportunistisch denken,daar kom je heel ver mee.