jans-slot

Nieuws

"Zerrouki is veel te goed voor Feyenoord"

Van de redactie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Twente kwam de afgeketste transfer van Ramiz Zerrouki nog één keer voorbij.

Technisch directeur Jan Streuer vertelt over een gesprek dat hij en Zerrouki hadden na de wedstrijd tegen FC Emmen. "Dat gesprek verliep niet zo goed", vertelt Streuer aan VI. Zerrouki vertelde in dat gesprek dat hij erg graag naar Feyenoord wilde. "Hij is nog steeds een beetje boos op mij, denk ik”, zegt Streuer.

Voor Ron Jans was het belangrijk dat Zerrouki zijn teleurstelling een plek kon geven. De trainer wilde weten of de middenvelder in staat was een prestatie te leveren in de wedstrijd tegen Ajax. "Ramiz is in mijn ogen volledig geslaagd voor de test”, zegt de trainer na afloop. “En Zerrouki is veel te goed voor Feyenoord", aldus Jans.

Delen

Reacties

Daarom staat Schalke Enschede ook 6 punten boven Feyenoord en hebben ze een salaris budget dat 4 keer zo hoog is als dat van Feyenoord, hebben ze een uitstekende sympathieke trainer zonder praatjes (kon best een Duitse leraar zijn).
Het wordt steeds gekker met dat Twente.
Lekkere motivatie voor onze jongens voor de wedstrijd in Duitsland
Die Ron Jans gaat al net zo dom lullen als die Streuer. Ze hebben het een beetje hoog in hun bol!
Hoe kan jans dat nu weten of hij tegoed is voor feyenoord,hij heeft zelf alleen maar *** clubjes getraind!!
Wat een ****** zeg, wat een onzin
Tuurlijk zegt ie dat
Ze moeten hem daar ff rimmen na wat ze hem geflikt hebben.
Aldus Jans die zelf nog nooit een topclub heeft getraind.
Hoop dat alle spelers en staf Jans volkomen negeren tijdens de komende wedstrijd.
Een beetje een van Gaal opmerking van Jans...

Ooit vond ie dat niet zo leuk..

https://m.youtube.com/watch?v=MhUmnLZqqxA
Wanneer staat Jans in de Comedy Club?
Ach dat is typisch Jans. Wellicht een grapje van hem maar dan wel heel slecht getimed. Destijds als trainer van Pec was hij ook zeer content met 1-3 nederlaag thuis tegen hunnie. Gewoon een vent van niks die beschaafd overkomt maar een echte wolf in schaapskleren blijkt te zijn.
Dit zei hij als grap, maar diverse media doen alsof het serieus was.
Over sommige dingen maak je geen grappen.
Zo'n kinderachtige opmerking had ik van Ron Jans niet verwacht. Zelfs al heeft hij gelijk dan hoeft hij dat nog niet te zeggen. Laat hem een voorbeeld nemen aan de reactie van Arne Slot toen de deal niet door ging. Die gaf aan het jammer te vinden maar dat de weigering om akkoord te gaan het goed recht van FC Twente was. Jans gebruikt de zaak om de grote jongen uit te hangen en Feyenoord te katten. Een zwakke (re-)actie.
Ron heeft gelukkig meer verstand van rappen.....
Wahaha die Ron ..... het is niet nodig maar bedankt voor het extra olie gooien op het Klassieker Vuur. Niet dat dat nodig is maar Jans doet dit uit eigen belang want hij hoopt natuurlijk dat bij winst Feyenoord zijn eigen ploeg Ajax kan inhalen. Moeten ze wel 'ff' van Toornstra's Utrecht winnen. Kortom dit is 'n prima artikel om in de kleedkamer op te hangen en dan denk ik met name op het kluisje van Wieffer :-D
Wat ze bij Twente nog niet helemaal beseffen is dat ze met Wieffer een nog betere voetballer dan Zerrouki hadden in hun opleiding! We mogen gerust stellen dat Wieffer zijn kans heeft gegrepen de laatste 2 wedstrijden maar na zondag zal Wieffer bewezen hebben dat hij voor die '6' positie onomstreden is geworden. Want Wieffer is nu al net zo goed als dat waar Zerrouki zo om geroemd wordt. Waar en waarom Wieffer boven Zerrouki uitsteekt zit vooral in het feit dat Wieffer ook aanvallend heel sterk en doeltreffend is met goals en assists. Vorig seizoen 5 goals en 9 assists in 42 wedstrijden als CM, had bovendien ook de meest geslaagde dribbels in de KKD van alle spelers. Mijn 'theewater' voorspelt dat Wieffer in de Klassieker met 'n goal en 'n assist zijn stempel zal drukken op het heerlijke resultaat in de Klassieker. Mats is 22j en nog maar 'n half jaar onder Slot bezig zich te ontwikkelen en geloof mij ... die gaat nog vele positieve stappen maken en veel beter worden en zo Feyenoord aan diverse grote successen gaat helpen. Wieffer in Oranje ooo- oohoohoo ;-)
"Wieffer in Oranje ooo- oohoohoo ;-)" speel ik dus in mn hoofd af terwijl ik het lees. Haha, erop en erover zondag!
Jammer dat Jans dit zegt, is denigrerend ennergens voor nodig en slaat ook nergens op. Had m slimmer verwacht.
Jans kan beter wat aan z'n buikvet gaan doen dan dit soort onzin uitkramen.
Zoals een echte Duitser betaamt, heeft ie daar wat teveel van en verkort z'n levensduur !
Dit moet Slot de spelers van Feyenoord tonen. Gewoon gebruiken tegen Twebte volgende week zondag. Dit valt me echt tegen van Jans
Tja daar vinden ze dat de hele club eigenlijk in die zweite liga moet spelen zodat zerrouki naar de bundesliga zou kunnen omdat dat dan in eigen land is. Aufsalzen herr jans
Gewoon op 1 juli weer op de stoep staan voor Zerrouki en Hilgers. Dan zullen we zien of hij zichzelf een half seizoen later plotseling ook te goed vindt...Jans is gewoon bang dat zijn beste speler in de zomer alsnog naar Feyenoord verkast. Buiten dat: sympathieke man.
Gewoon een gwappie joh, mooi toch dat ze daar hun spelers zo ophemelen. Dat hoort bij een mooie en warme club, en zo is Feyenoord ook. Als Gimenez zondag scoort dan komen de vergelijkingen met RvP ofzo ook vanzelf
Jans kennende zegt die dat met zo’n twinkeling in zijn ogen dat je gewoon ziet dat het een grapje is
Wat moeten we met deze informatie?
Jans had waarschijnlijk teveel champagne op en wilde even lekker tof doen op de nieuwjaarsreceptie vol met ja-knikkers tegenover hem.
Nutteloze meningen zouden toch niet op deze site komen?
pfff ik word nu heel erg moe van dit soort berichtgevingen...totaal geen meerwaarde en totaal geen interesse wat die Tukkers vinden.....hij speelt bij Twente niet bij ons mooie Feyenoord.....
...en natuurlijk niet te goed voor FC Twente.... 😂😂