Primeur Bevestigd
Dennis Hadzikadunic

Alamy

Nieuws

Hadžikadunić niet naar Mallorca; Feyenoord nog in de race

FeyenoordTM

Gisteren kwam via EsportsIB3 het nieuws naar buiten dat voor Feyenoord-target Dennis Hadžikadunić een transfer lonkt naar RCD Mallorca. 1908.nl deed navraag en sprak met Walid Faour, de zaakwaarnemer van de centrumverdediger. Hij ontkent de geruchten die zijn speler aan de La Liga club linken.

Hadžikadunić werd eerder wél aan Juventus, Toulouse FC, FC Schalke 04, Beşiktaş JK en een Griekse club gelinkt. Ondertussen verblijven Hadžikadunić en zijn zaakwaarnemer in Dubai. Met de huidige verkenningstocht zijn ze aan het kijken wat de volgende bestemming gaat worden voor Hadžikadunić. Faour verwacht dat de verdediger deze week nog bij een club zal tekenen.

"Wij zijn momenteel in Dubai. Ik ben altijd eerlijk geweest over welke clubs zich voor Dennis hebben gemeld. Natuurlijk is Feyenoord één van deze clubs. Een club naar ons hart, we houden van die club. Het is zelfs onze topoptie. Maar ze bieden niet wat wij verlangen."

Faour vervolgt. "Feyenoord is nog wel steeds in de race. Dennis loopt medio 2023 uit contract en zal snel verhuurd worden door FK Rostov. Of we nu in Frankrijk, Turkije of Spanje neerstrijken.. By the way: Veel mensen hebben het nu over RCD Mallorca, maar die geruchten zijn onjuist. Feyenoord is en blijft de topoptie, maar misschien wordt het iets voor na de zes maanden verhuur. We weten het nu niet."

Faour wil verder kwijt dat hij en Hadžikadunić te spreken zijn over de impact die de Feyenoord-supporters tot nu toe maakten. "We hebben echt héél veel berichten gehad van Feyenoord-supporters. Dat waarderen wij enorm. Wij merken daaraan dat Feyenoord niet zomaar een grote club is. Het maakt een grote indruk op ons."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zoveelste gerucht dat nergens is bevestigd 😂 Feyenoord heeft nooit interesse gehad man
Toch wel naar Mallorca? Tsja, het is me wel een transferperiode zeg
Die jongen gaat echt wel.naar Mallorca
Volgens mij kan @FTM Rutger beter reageren als er een speler officieel getekend heeft bij Feyenoord,dit is nu al speler 2 die niet gaat komen!!
Heel veel clubs hebben inderdaad hun scouts ontslagen en volgen enkel nog 1908.nl en @ftm.
@Ftm hij gaat naar Mallorca. Nog nieuwe namen
bekend? De tijd begint te dringen.
Gaat geen nieuwe speler meer bij komen.
Halen om te halen doen ze niet dus daarom denk ik er komt niks bij want alle redelijk goede spelers gaan naar club’s met meer geld die ook in paniek zijn
Überhaupt

Of dit nou zo’n speciale speler is?
Maakt niet uit mallorca heeft hem al gepresenteerd
Aankondiging Hadzikadunic naar Real Mallorca is online op twitter van Real Mallorca, mooi, dan is die onzekerheid ook uit de wereld.

Toeleven naar de volgende, komt best goed, vertrouwen in Feyenoord.
De tijd begint wel te dringen hoor.
Waarom gaat Feyenoord niet vol voor Karsdorp? Is een jongen van de club, transfervrij en moet in de eredivisie makkelijk een constant goed niveau kunnen halen. Dan kan je Geertruida tijdelijk naar het centrum zetten. Ook zal Geertruida een keer verkocht moeten worden en dan heb je z'n opvolger al in huis.
Dus jij wilt de rest van het seizoen afmaken met slechts 1 rcv( Geertuida) afmaken , erg riskant , wie wil je neerzetten als Geertuida geblesseerd raakt of tegen een schorsing aanloopt , wat niet onwaarschijnlijk is gezien het nog drukke seizoen .
Ja daar heb je een punt! Al zou ik een terugkeer van Karsdorp niet verkeerd vinden,
Ben het met je eens dat Karsdorp zeker geen verkeerde is ,zeker als Geertuida aan het eind van het seizoen word verkocht , maar nu toch liever eerst een rcv .
Kan er geen *** van deze lange dweil
Vooruit, een halve ton erbij om ze over de streep te trekken! Kost ons niet de kop en hebben zij het gevoel dat ze goed onderhandeld hebben.

Mist wedstrijdritme maar heeft tot begin november alles gespeeld en kan er waarschijnlijk binnen 2 of 3 weken staan. Zal ons niet beter maken maar wel fijn voor de breedte achterin met dat overvolle programma.
Hahaha mooi staaltje poker van deze man😄 Daar kan Jan streuer nog wat van leren 🤪 Deze man moet ook begrijpen dat hij voor de eerste paar jaar stand in moet staan voor onze apotheker. Dus niet te veel eisen nu als je voor de mooiste club wilt uitkomen. Je kan altijd nog je contract verlengen.
Dus toch zwaar blufpoker van de zaakwaarnemer, als je de clubs voor het uit kiezen hebt wacht je niet tot feyenoord meer gaat bieden😂😂😂
Die man is zijn hand aan het overspelen
@FTM: loopt er ook nog iets met andere verdedigers?
Laat deze gozer lekker gaan, laten we een andere speler van Malmo halen. Hugo Larsson 18 jaar. Aursnes 3.0
Wie geeft t even aan Te Kloese door, veel goedkoper dan Mannsverk.
inderdaad een pareltje , zou ideaal zijn om achter Wiefer te hebben
Bla bla bla… Tekenen of opzouten. Geen woorden maar daden.
Hoelaat komen de bussen altijd aan bij de kuip ?
Ligt een beetje aan het lijn nummer. Je kan er vanuit gan ongeveer elke 10 minuten wel een bus of tram.
wil gewoon cashen , laten gaan zo topper is het niet , als je dan toch geld moet uitgeven doe dit dan aan Hilgers , is in alles geschikt om Trauner te vervangen en om in de toekomst goede winst op te maken
Hoe kan je verdienen aan een Hilgers als hij al 4-5 miljoen moet kosten. Aankomende zomer is hij 22 jaar, die ga je met pijn en moeite voor 15 miljoen verkopen (zie Senesi)
Maar hij is wel erg goed sportief gezien is ook een winst
Stel hij komt toch onze kant op, ben ik zeer benieuwd wanneer hij inzetbaar is. Zijn competitie ligt ook al weer meer dan een maand stil. Ook al zal de scouting meer gezien hebben, vind ik de beelden die ik van hem zie niet extreem overtuigend.
Ik neem ook niet aan dat hij nu in Dubai zich geweldig aan het optrainen is…
Op het strand, cocktail in de hand, aanschouwen hoe zijn zaakwaarnemer de clubs laat opbieden.
..."Maar ze bieden niet wat wij verlangen."...

Zegt genoeg... Gaat alleen maar om geld.
Zou niet weten wat andere argumenten kunnen zijn namelijk.
We staan bovenaan, verder in de beker en ook nog Europees actief.
Met de transfers van vorig jaar is ook bewezen dat Feyenoord een mooie opstap is naar een grote competitie als bv de Engelse.
Maar het sportieve plaatje doet blijkbaar niet ter zake voor hem en (vooral?) zijn zaakwaarnemer...
Trouwens ook het feit dat ze nu in Dubai zitten...
Genoeg mooie plekjes in Europa waar je beter kunt zitten als je naar clubs in Frankrijk, Turkije of Spanje kijkt...
Gelukkig worden er betere namen genoemd toch ...🙄
Met name dat 'doe niets' aan het eind baart mij idd zorgen...😛
Is deze jongen goed? Zou dit echt een aanwinst zijn voor Feyenoord? Ik ken heel die gozer niet.
Kom zondag maar naar de Kuip, dan teken je voor niets nog een contract Dennis 😉
Prima dat je je opties afweegt, maar om openlijk de media te zoeken en clubs tegen elkaar uit te spelen…
Als je het goed leest, werden zij benaderd door 1908