Feyenoord Supporters onderweg met de treincombi

Nieuws

Zondag geen treinen tussen Rotterdam CS en Rotterdam Stadion

Van de redactie

Supporters die komende zondag de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV bezoeken dienen rekening te houden met werkzaamheden aan het spoor. Dat meldt Feyenoord op haar website.

Op zondag 5 februari rijden er in verband met werkzaamheden aan het spoor geen treinen tussen Rotterdam Centraal en Halte Rotterdam Stadion bij de wedstrijd Feyenoord-PSV. Er is op dit traject géén vervangend busvervoer. Houd rekening met extra drukte in het openbaar vervoer en langere reistijd. Maak gebruik van RET of ander alternatief vervoer om naar De Kuip te reizen.

  • Parkeer je auto op P+R Beverwaard en reis (op vertoon van je wedstrijdkaart) gratis met tramlijn 23 naar Stadion Feijenoord.
  • Reis met de metro naar station Maashaven en stap daar over op tramlijn 2 of 25 naar tramhalte Breeplein. Vanaf daar loop je binnen 10 minuten naar Stadion Feijenoord.
  • Reis met de metro naar station Rotterdam Centraal, Beurs of Wilhelminaplein en stap daar over op tramlijn 12, 23 of 125 naar tramhalte Stadion Feijenoord.
  • Kom op de (deel)fiets of (deel)scooter naar het Stadion. Op P4 en onder het Varkenoordseviaduct kun je je fiets of scooter gratis onder toezicht parkeren. Deelvervoer kun je parkeren in de daarvoor aangewezen plekken in de app.

Delen

Reacties

Kan toch gewoon vanaf Zuid lopen of ook niet mogelijk?
Wel gewoon vanaf Barendrecht toch?
Volgens de NS app gaat verkeer vanuit zwijndrecht/dordrecht en barendrecht etc wel gewoon
Zulke dingen kunnen toch worden afgestemd. Werk aan dat spoor als Feyenoord niet speelt. 😉
Er rijden nog wel treinen vanaf en naar Roosendaal richting het station bij de Kuip toch?
Ik denk dat je dan ergens stil komt te staan. In Dordt of Barendrecht bijv. Even checken in ns planner.
Hoe verzint de ns het weer. Is dat nu zo moeilijk om in een ander weekend zonder thuis wedstrijd te plannen.....
De ns heeft hier helemaal niks mee te maken. De ns maakt alleen gebruik van het spoor. De werkzaamheden en het spoor is onderdeel van prorail.
Is de NS geen klant van Prorail dan? Klant is koning toch?
Heb jij al autorijder iets te vertellen over wanneer er wegwerkzaamheden zijn?