Bevestigd
luca-dahl-tomasson

Feyenoord.nl

Nieuws

Zoon Jon Dahl Tomasson tekent contract bij Feyenoord

Stan

Luca Dahl Tomasson is de nieuwste aanwinst van Feyenoord. De 16-jarige aanvallende middenvelder komt over van Blackburn Rovers en zette maandagmiddag in de Boardroom van De Kuip zijn handtekening onder een contract dat hem tot medio 2026 aan de club verbindt.

Tomasson, zoon van voormalig Feyenoord-speler Jon Dahl Tomasson, is trots dat hij bij Feyenoord zijn voetbalcarrière een vervolg kan geven. "Feyenoord is voor mij in veel opzichten een speciale club. Als kleine jongen kwam ik regelmatig in De Kuip om naar de wedstrijden van mijn vader te kijken. Dat ik nu in zijn voetsporen kan treden maakt het voor mij extra bijzonder. Ik kan niet wachten om zelf ook in het Feyenoord-shirt te spelen en te laten zien wat ik in huis heb."

Voor zijn periode bij Blackburn Rovers was de in Kopenhagen geboren Tomasson actief in de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Op Varkenoord zal hij deze zomer aansluiten bij Feyenoord Onder 17, dat vanaf het nieuwe seizoen onder leiding staat van trainer Erik van der Ven.

Tekst: Feyenoord.nl

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hopen dat hij net zo goed of beter wordt dan z'n pa, wat een geweldenaar was dat!
“Als kleine jongen kwam ik regelmatig in De Kuip om naar de wedstrijden van mijn vader te kijken.”

Zijn vader vertrok toen hij 3 was…zal er vast veel van meegekregen hebben in die jaren.
Wat wil je nou eigenlijk bereiken hiermee? Is toch mooi dat zo een jongen ze vader achterna gaat en ook bij onze mooie club komt spelen