Drie90

69

Laatste reacties

Dit is gewoon een financiële tegenvaller. Werkelijk onbegrijpelijk dat Ajax mislukkingen als Basley verkoopt voor 23 miljoen, Alvarez voor 38 en Kudus voor 45. En voor Geertruida zo weinig interesse is.
Ik kan me anders een situatie Berghuis herinneren.
Volkomen terecht natuurlijk. Steek evt geld dat over is maar in contractverlengingen van Sauer en Hartman.
Ik vind het ook helemaal niks. Daarbij feedback van Kroatische fans die het een wisselvallige speler noemen. Ga liever voor die Braziliaan of koop niks.
Zonde dat de verkoop van Geertruida niet is doorgegaan. Dan had je twee van dit soort toppers kunnen halen.
Nieuwkoop>Dest
Normaal gesproken gaat een TD over de aankopen en dan is er minder risico belangenverstrengeling. Als eindoordeel niet bij Slot ligt is het geen probleem.
Dubieus dat een speler vertegenwoordigd wordt door dezelfde persoon als de trainer die zeggenschap heeft over zijn komst.
Als ze nog geen vervanger van Szymanski hebben, is Stengs dan als rechtsbuiten gehaald waar er al 4 van rondlopen?
Zou liever zien dat Slot hem voorbereid om Hancko op te vormen. Anders terugkoopclausule opnemen. Kan anders zomaar gevalletje Nieuwkoop worden.
Een speler die Promes in Moskou op zoekt hoef ik in de Kuip niet te zien.
Dilrosun, Jahanbaksch, Minteh, Walemark, Sauer. Hoeveel buitenspelers heeft Feyenoord al voor de breedte. Je moet een eerste keuze halen of er geen halen.
Ziyech die naar Moskou reist om Promes te bezoeken? Nee bedankt
Ivanusec en een andere aankoop, gaat nooit geld voor zijn als Geertruida blijft
Als er een club komt met een bedrag dat Feyenoord niet kan weigeren dan zie ik dat alleen maar als voordeel. Want dat betekent dat er zoveel betaald wordt voor Gimenez dat je met dat geld op zijn vervanging kan inspelen en er nog beter van wordt ook.
Goed bedrag dat Feyenoord niet kan wijzigen. Draai m eens om: zou je Geertruida nu kopen voor 30-35 miljoen als hij maar een contract tot 2025 wil tekenen? Dat is wat je bij weigeren van dit bod feitelijk doet. Feyenoord heeft grotere prioriteiten dan zo'n dure speler op de rechtsbackpositie.
https://bulinews.com/news/18185/leipzig-submit-lukeba-romano-claims Leipzig wip 32 miljoen plus doorverkoop voor Lukeba (transfermarktwaarde 20mln) betalen, maar schakelt nu door naar Geertruida. Dan moet Geertruida (25 mln transfermarktwaarde) toch minimaal dat bedrag opleveren.
Verdedigende middenvelders hebben we genoeg nu. En of een 26-jarige speler van een inmiddels Belgische middenmotor Geertruida kan vervangen (en dus ook beter is dan Trauner) betwijfel ik zeer. Beter één kwalitatieve versterking op RV, die daar eerste keus is.
Staat in dat er een koopoptie is. Hangt af vd hoogte of dit acceptabel is
Als leken geen mening over Feyenoord mogen hebben dan kun je dit forum net zo goed opheffen.
Je hebt of Boadu (vervanger/opvolger Gimenez) én v Hooijdonk (pinchitter), of Ueda (zowel pinchitter als opvolger Gimenez). Alleen Boadu heb je geen geschikte pinchitter aan en moet je nog maar afwachten of je er al direct wat mee kan als vervanger van Gimenez.
Als hij presteert als Berghuis bij Feyenoord is het een topaankoop
Als ik op Twitter lees waren Antwerp fans blij met de definitieve aankoop van Stengs. En fans van Zagreb niet zo rouwig om vertrek Ivanusec. Is vaak veelzeggend
Nee. Zowel Stengs als Ivanusec niet. Dat is een beetje de consequentie van aankopen in het segment onder Szymanski. Maar als Slot het maximale uit Stengs weet te halen heb je wel een goede.