Frituurman

216

Laatste reacties

Nee, het gaat om de combinatie doeken en vuurwerk/fakkels. Want hoe goed die doeken ook geïmpregneerd zijn met brandwerende middelen, uiteindelijk kunnen ze zeker wel vlam vatten, zeker bij geconcentreerd vuur/hitte op 1 plek. Ze moeten fakkels uit het stadion weren en pyro alleen door professionals buiten het vak laten doen.
Brandwerend wil natuurlijk niet zeggen dat het niet brandbaar is. Het duur wat langer. Waar je gewoon paal en perk aan moet stellen is het vuurwerk. Strikte controles en alleen pyro buiten de tribunevakken i.o.m. de club.
Kan me er grotendeels in vinden. Ik denk dat Giminez momenteel nog wat te laag wordt geschat, maar goed, hij heeft nog niets (kunnen) laten zien in de CL. Neemt niet weg dat hij nog maar amper 35 wedstrijden basisspeler is in de competitie. Wieffer is mijns inziens iets te laag. International, wekelijks een 6,5 of hoger in de competitie. Dijk van een partij tegen Atletico. Die zit eind van het seizoen op 25 miljoen, maar hij gaat voor meer weg (áls hij gaat). Ben er wel bang voor dat je na dit seizo...
Ik waak voor te veel hosanna, maar mooi hoor! Met plezier gelezen!
Trots is een mooie reactie op een wedstrijd als gisteravond, maar ik ben vooral gefrustreerd. De eerste goal is terecht goedgekeurd, maar als Wieffer hem had laten lopen, was het nog steeds 0-1 geweest. Na de 1-2 mis je kansen op de 1-3 en bij rust had het net zo goed 1-4 kunnen staan, maar in de laatste minuut krijg je een (f)rommelgoal tegen, door aarzelend ingrijpen van de verdediging. En de 3-2, tsja, je hamert er ongetwijfeld in de rust op dat je scherp moet beginnen, maar je ziet het gewoon wéér ...
Niet handig, Santi, dan was 't namelijk ook geen hattrick. ;-)
We moeten geen arrogante praatjes krijgen. Hoe vaak hebben we het andersom niet meegemaakt? Wel fijn om een keer aan de goede kant van de score te staan. Jammer dat Steijn de kerst vast niet gaat halen (ik denk zelf dat hij oktober niet eens gaat halen), want het was mooi geweest om 7 april weer tegenstand te krijgen van Ajax wat onder de leiding staat van dit tactische wonderkind.
Je begrijpt wel dat ze de voetbalvisie van Slot hebben doorgevoerd in de jeugd, zodat ze later minder aanpassingstijd nodig hebben in het eerste? Dat is niet per se de spelopvatting van Van Persie, maar meer de voetbalvisie van Feyenoord momenteel.
@MeneerAart: blijkbaar kan ik niet verder op u reageren, dus reageer ik op mezelf: Zerrouki en Stengs zijn in mijn ogen zeker niet afgeschreven. Sterker nog, Stengs is een versterking. Voetballend veel beter dan een Til en betrouwbaarder en balvaster dan een Szymanski. Zerrouki is de eerste speler die eigenlijk naadloos in kan vallen voor een basisspeler. Hij zit er i.m.o. zo dicht op. We hebben overigens best aardig wat vervangers, behalve wellicht achterin, waar de bezetting wat dunner is, m.n. centraal.
Met die redenatie was Santi gister ook niet beter dan Mannsverk. Die jongen is echt wel een prima voetballer, maar kom maar eens bij zo'n team terecht.
Wat ik mooi vind om te zien bij de 1-5 is dat Hancko mee opstoomt naast Minteh. Onze LCV staat in de 93ste minuut naast onze rechtsbuiten. Hoe hongerig ze nog zijn na 93 minuten voetbal, fantastisch. Eerlijk is eerlijk, voetballend is PSV op dit moment ook goed bezig, maar persoonlijk denk ik niet dat we er bang voor hoeven zijn.
Zo heb je niets en zo krijg je uit je jeugd Sauer (oke, niet echt helemaal eigen jeugd) en Zechiël bij de selectie. Prachtig om te zien.
"Vorig seizoen flikte hij hetzelfde met o.a. Taabouni, Dilrosun en Timber die nu vertrokken zijn of op de nominatie staan om te vertrekken" Goedkoop scoren. Taabouni en Dilrosun hebben, qua transfersom, niet de hoofdprijs gekost. Dilrosun qua salaris waarschijnlijk wel redelijk hoog maar het is een speler met kwaliteit. Het komt er alleen niet altijd uit. Timber is ook gewoon een kwestie van pech. Zijn blessure begin vorig seizoen enerzijds en vervolgens een Wieffer die op zijn positie excelleert. Tim...
Hoe fijn ik een kanaal als 1908.nl ook vind, je kunt je afvragen of het goed is voor de club. 1908 is natuurlijk van 0 waarde als je het naast de waarde van de club houdt. En in dat geval is het misschien beter dat 1908 het nieuws pas brengt in een later stadium (als het gaat om inkomende en uitgaande transfers, zodra er wat meer zekerheid is) en in het geval van spelers die mogen vertrekken, de kaken maar wat langer op elkaar te houden. Alles voor de club.
It's all on the website of Feyenoord.nl, Damian. Yes, there are still debts with VvF, but there is an agreement about getting back the shares when and only when it's good for Feyenoord. The overall financial position of Feyenoord has gotten a lot better over the last years with steady income (through Europe and outgoing transfers), buying back shares and sensible spending on the pitch. For the first time in who knows how many years, Feyenoord is in a position to say 'No' to millions if it wants to keep a...
"Er is nóóit enige twijfel aan de hele transfer geweest. " Dat lijkt me natuurlijk niet helemaal waar. Misschien geen twijfels over dat Ivanusec een versterking zou zijn, maar als Feyenoord door had gezet op Stoikovic (zie bericht over Lingr), dan was de transfer, zoals ik begrijp uit dat andere bericht op 1908.nl, nooit doorgegaan en was Dinamo Zagreb er voor gaan liggen, omdat zij ook Stoikovic wilden contracteren (en al rond waren voordat wij ons er mee gingen bemoeien). Of is het misschien om...
Welke zondag zou de deal beklonken worden? Volgende week? Gisteren geen énkel bericht over Ivanusec of de deal die beklonken zou worden. In 020 hebben ze al wel Satulo binnen. Wanneer krijgen wij nieuws? Witte rook?
Hoe bedoel je dat Twente minder problemen heeft met het stadion? Beide stadions hebben bijvoorbeeld een instortend dak gehad (https://www.bndestem.nl/overig/dode-en-veertien-gewonden-bij-instorten-dak-stadion-fc-twente~aaede2e1/). Denk ook niet dat ze boven hun stand leven. Twente heeft de boel weer redelijk op de rit, ondanks dat ze nog steeds veel inkomend transfergeld moeten gebruiken om schulden weg te werken (net als wij trouwens). En AZ heeft het natuurlijk goed voor elkaar door telkens waarde ...
Volgende week maandag dan?
Waar baseer je dat op? Ik zie een speler in 't midden van z'n loopbaan met een killer mentaliteit. Beetje Senesi-achtig. Niet sierlijk, maar wel effectief. En ik denk dat zo'n video van een paar minuten ook niet echt recht doet aan wat hij écht kan. Ga er maar vanuit dat de scouts wel beter hebben gekeken dan alleen dit filmpje.
Zo'n verlenging kun je om meerdere redenen doen. Ik denk dat Geertruida Feyenoord tegemoet wou komen, zodat Feyenoord een hogere transfersom kon vragen deze zomer, als blijk van dankbaarheid die hij van de club heeft gehad. Als hij zijn contract niet had verlengd, dan was z'n transferwaarde deze zomer eerder iets richting de 10-15M. Nu krijg je het dubbele.
Geertruida heeft zelf misschien ook wel wensen he? Hij is niet voor niets al akkoord over persoonlijke voorwaarden. Misschien wil de RvB wel redelijk en billijk zijn. Allemaal aannames. Ik vertrouw er gewoon op dat DtK en AS hun zaakjes op orde hebben.
Overgangsjaar? Dat waren de afgelopen twee seizoenen ook volgens velen. Eerste jaar eindelijk weer attractief voetbal en finale Conference League. Tweede jaar kampioen. Doe mij maar weer zo'n overgangsjaar. We hebben de vorige seizoenen nog niet zo stabiel er voorgestaan in deze fase van het seizoen als nu. Ja, er is kwaliteit weg, maar dat was de voorgaande jaren ook. Wat moesten we toch zonder al die toppers? En toen kwamen er weer nieuwe (onbekende) klasbakken. Heb vertrouwen. Komt goed.