JanKlaassens

JanKlaassens

170

Laatste reacties

Een CV zegt wat over je ervaring, maar het gaat om potentieel. Beelen en Wieffer hebben vooral in de KKD gespeeld en bleken makkelijk en snel te kunnen aanhaken.
Wijnaldum is destijds via PSV vertrokken om zich sportief te verbeteren. Het vertrek van je beste speler is een illustratief voor hoe de vlag er toen financieel en sportief bij hing bij Feyenoord. Eerder hebben we hetzelfde met Ruud Gullit meegemaakt. Maar om een speler als Guus Til te zien gaan doet minder pijn. Dat zegt wat over de speler in kwestie maar ook zeker zoveel over de fijne situatie waarin Feyenoord zich begeeft. Als Wijnaldum liever sportief en financieel wil uitbuiken in een land waar g...
We kunnen het hier beter over voetbal hebben. Je vraag is simpel en terecht maar helaas te hoog gegrepen voor sommigen.
Aan de bal vond ik Q een paar zwakkere momentjes hebben, de bal sprong een keertje wat knullig van de voet en het werd een ingooi. Bart daarentegen heeft die momenten volgens mij niet gehad, al is hij aan de bal onderaan de streep de mindere van de twee. Maar zijn belangrijkste taak, de linkerflank van Roma controleren, is hem prima gelukt!
Ik denk dat bijna iedereen het ermee eens zal zijn dat we maar zelden of nooit zo’n betrouwbare reservekeeper hebben gehad. Zijn optreden vorig jaar uit bij Ajax bijvoorbeeld zullen de meesten nog niet vergeten zijn.
Mooie reactie, ik sluit me er voor de volle 100% bij aan!
Het lijkt wel alsof iedereen alleen het laatste halfuur heeft gezien. Het eerste uur was bij vlagen goed. Helaas kopen we er niets voor.
Stengs is gehaald van de centen die we voor Danilo hebben gevangen en zal uiteindelijk voor een veelvoud daarvan verkocht kunnen worden. Stengs speelt cijfermatig gezien zijn beste seizoen in zijn carrière en is weer in beeld bij Oranje. En ja Kenneth, hij kan nog steeds beter worden.
Santi heeft hard gewerkt en een hattrick gescoord ondanks het verprutsen van twee hele grote kansen. Hierdoor (en door die ziekenhuisbal van Paixão) is het veel te lang een wedstrijd gebleven. Dat hij alsnog een dikke voldoende krijgt van het Legioen verbaast me eigenlijk wel een beetje. Hoop dat hij morgen weer zichzelf is, want dan zullen de kansen een stuk schaarser zijn.
De Vrij zal best een leuke huisbaas zijn, al zul je vermoedelijk weinig met hem te maken krijgen. Als voetballers (en nog genoeg andere mensen met een stukken groter kapitaal) besluiten om woningen te kopen waar ze vervolgens zelf niet in gaan wonen, drijft dit de prijzen op de woningmarkt op: vraag en aanbodprincipe. Iemand met een normale baan en prima salaris kan hier gewoonweg niet mee wedijveren. Investeren in bedrijven is ook een optie als je van je geld nóg meer geld wil maken. Of bouw met je kap...
Schande. Hoogste tijd dat er eens een nieuwe wind gaat waaien op het gebied van vastgoed bezitten. Die gasten hebben tijdens hun carrières genoeg verdiend maar kunnen het blijkbaar niet laten om over de rug van anderen zichzelf nóg meer te verrijken.
Gaat toch goed zoals het nu gaat?
Wat houdt dat gewenste niveau dan precies in volgens jou? Op mij heeft Beelen namelijk zeker geen slechte eerste indruk achtergelaten.
We zijn de laatste jaren lekker bezig in de Arena. De onsportieve mindset van de Amsterdammers heeft de laatste edities al veel spelers, bekers en vuurwerk op het veld doen vallen om onze ploeg af te remmen. Maar dat we ons nu weer tekort gedaan mogen voelen met “slechts 0-4” maakt wel duidelijk dat de rollen tussen Ajax en Feyenoord in slechts een paar jaartjes volledig zijn omgedraaid. Eigenlijk was het rechtvaardiger geweest als Ajax vanavond ook nog eens gewoon tegen Volendam had moeten spelen...
Stel je eens voor dat je op een feest opeens met bekers bier gaat gooien omdat je iets te vieren hebt. Of dat je liedjes met kwetsende teksten over religieuze groeperingen bedenkt en deze gaat zingen in het openbaar. Of dat je op je werk blessures faket om het tempo eruit te halen en even een paar minuten niet te hoeven werken. Of dat leerlingen met z’n allen tegelijkertijd verontwaardigd op de docent af zouden stormen bij een te laag cijfer. Stel je eens voor dat er ieder jaar bij een festival zo groo...
Even heeeeeel erg out of the box: Mats Wieffer. Lengte, duelkracht, goede kopper, aardig schot, een echte kaatser, prima overzicht in de kleine ruimte, kan drukzetten zoals Slot dat wil en kan zich laten uitzakken om gaten te trekken voor snelle spelers als de tegenstander ervoor kiest om door te dekken. Als Feyenoord niet onder de druk van de tegenstander kan uitvoetballen is hij ook nog eens geschikt om de lange bal op te hanteren.
Doe dan maar Justin, die kan zijn handen toch nog niet gebruiken.
Bijlow/Zoetebier Geertruida/Emerton Trauner/Van Wonderen Hancko/Paauwe Hartman/Rzasa Wieffer/Bosvelt Timber/Ono Lingr/Tomasson Paixão/Bona Kalou Gimenez/Van Hooijdonk Ivanusec/Van Persie Slot/Van Marwijk Even in perspectief: Ivanusec en Lingr kunnen wat mij betreft nog niet als Feyenoorder beoordeeld worden. Voor tweede spits Ueda is het ook nog te vroeg, maar mijn verwachtingen zijn hoger dan die bij Elmander in 2002. Verder zou ik momenteel sowieso al 4 namen van 2023 opstellen ten f...
Ik heb Nieuwkoop een stuk vaker dan die ene keer zien spelen en ik ben er zodoende wel positief over. Beetje flauw van je om hem dat puntverlies aan te rekenen, die jongen was voordat hij in zijn ijver een onnodige (en streng bestrafte) rode kaart pakte een van de besten op het veld.
🎶Money talks, mmm, mmm, money talks Dirty cash I want you, dirty cash I need you, ooh 🎶 Blijft een lekker nummertje.
Ik vind Mikki eigenlijk meer een muisachtige naam.
Je zegt dus eigenlijk dat we kampioen van de armoede zijn geworden. En dat terwijl vooraf niemand Slot een reële kans op de titel had toegedicht. Advocaat heeft het goed gedaan toen hij het stokje van Stam overnam tijdens dat coronajaar maar zijn tweede seizoen viel me wel een beetje tegen.
Wat een gelul. Een greep uit de namen die wél kansen van Slot hebben gekregen: Hartman, Wieffer, Timber, Zechiël, Sauer. De lijst is eigenlijk nog veel langer maar ik beperk me even tot de namen die afgelopen zondag hebben meegespeeld. Als Advocaat al door jou gerekend wordt tot één van de beste Nederlandse trainers ooit, hoe goed moet Slot dan wel niet zijn? Advocaat kreeg Feyenoord totaal niet aan het voetballen, zijn opvolger juist wel. Bovendien hebben er onder Advocaat echt niet meer spelers een...
Waarschijnlijk ben je er niet bewust van, maar jij gedraagt je zelf precies als zo’n “internetsupporter” waar je een hekel aan hebt als je op dit forum met polariserende aannames komt over supporters die niet in het stadion zitten. Jouw aanname kan ik trouwens gelijk ontkrachten want helaas kom ik veel te weinig in de Kuip. Dat maakt mij nog geen internetsupporter en ik ben daarnaast ook erg te spreken over Te Kloese en Slot. Sommige mensen wonen bijvoorbeeld aan de andere kant van het land of h...