Kampi77

102

Laatste reacties

Ten derde, ik denk het niet hoor, wat is dat precies?
Ten eerste, je hebt gelijk. Ik zag later dat de bovenste afbeelding op het t-shirt sloeg. Ten tweede, ik neem aan dat dat stukken langer duurt, zelfs met al die hard werkende vrijwilligers. Is het niet mogelijk om eerder contact op te nemen met de UEFA?
Ten tweede, of het gemaakte spandoek nu met of zonder het gezicht van Sarri is, waarom steek je zoveel tijd en energie in het maken van iets waarvan weet dat het altijd langs één of meerdere commissies moet? Het is duidelijk dat jullie ook geweldige digitale afbeeldingen kunnen maken. Dan kun je dat toch ook eerst doen?
Hahaha. Het moet niet gekker worden. Ten eerste zie ik nu dat het onderste plaatje met het hele spandoek anders is dan het bovenste plaatje, met het gezicht van Maurizio Sarri. Het onderste plaatje is al eens eerder gepubliceerd op 1908.nl, dat vond ik al een twijfelachtig spandoek, want op de persoon af. Maar als het gemaakte spandoek ook nog eens echt het gezicht van Sarri erop heeft staan, inclusief een nogal dreigende opmaak, dan ben je toch heel specifiek 1 persoon aan het aanvallen? Welk bijzonder ...
Prima hoor, Jansen ooit naar Feyenoord, maar ik hoop dat Slot nog een jaartje aan kan blijven en dat Van Persie dan klaar staat om het over te nemen (en dan meteen een aantal van zijn talenten meeneemt).
Eens, Schuurspons, een megaspandoek dat zich met de tekst "Look who's back" richt op één persoon. Ik kan me voorstellen dat dat niet wenselijk is.
Het is een imposant rijtje aan dramatisch slechte WK-omstandigheden. Amper supporters ja? Kan ik me echt herinneren. Weinig supporters van Europese landen vooral, denk ik?
Ik ben er niet per se mee oneens hoor, ik kan meerdere redenen bedenken, maar waarom is volgens jullie de WK in Qatar "een van de meest schandalige WK organisaties ooit"?
Waaruit concludeer je dat? Ik ben iemand die geen idee heeft hoe hij een mening kan hebben over een spandoek zonder te weten wat er op dat spandoek staat. Maar het lijkt erop dat jij wel weet wat erop staat (of hoe je een mening kunt hebben zonder dat te weten).
Wat is dan de tekst op dat spandoek waar Van Hanegem kennelijk meer over weet??
Waar heb je het over? Niemand weet of deelt wat de tekst op dat spandoek precies is, maar iedereen heeft er kennelijk een mening over. Dat is op zijn minst bijzonder en op zijn hoogst nutteloos.
Hallo Wesley, waar kan ik vinden wat er op dat 'ludieke spandoek met een grote knipoog' staat? Is dat bekend?
Helemaal mee eens dat het bijzonder is dat de discussie gevoerd wordt zonder dat we weten wat er nu eigenlijk op dat spandoek staat. Hoe kan Van Hanegem daar ook zomaar vóór zijn dan? Weet hij wel wat er op dat spandoek staat? De Feijenoorder ervoor laten kiezen dan maar de boete te betalen vind ik alleen een kwalijk idee. We kunnen toch wel acties verzinnen die geen boetes opleveren? Dat komt de naam Feyenoord alleen maar ten goede.
Ik kan prima logisch nadenken, maar mensen zouden eens wat minder moeten 'invullen' en daar dan een mening over hebben. Eerst gewoon meer vragen wat er nu eigenlijk precies speelt.
Lastig om hier nu een mening over te vormen. Wat wilde De Feijenoorder precies voor sfeeractie uitvoeren dan? Dat is mij uit bovenstaande niet duidelijk.
Wat wilde De Feijenoorder precies voor sfeeractie uitvoeren dan? Dat is mij uit bovenstaande niet duidelijk.
Volgens mij hebben we er niks aan om alle Lazio-supporters als fascistisch, messentrekkend tuig te zien. Net als Feyenoorders zullen de meeste supporters heel anders van hun voetbalclub genieten. Het zal 100 keer krachtiger zijn om precies die supporters te vinden en met elkaar een feestje te bouwen en op die manier te laten zien hoe het wel kan.
Ah, weer wat geleerd. Als je in het Italiaans scheldt kom het wel door de filters heen.
Ik hoop dat Rotterdam het goede voorbeeld geeft. Bij ons zijn uitsupporters welkom.
Mooie reactie om te lezen.
Jullie kunnen mijn eerdere reactie hier wel verwijderen, maar het is gewoon schandalig dat jullie informatie over de privésfeer publiceren voor de speler zelf of de club dat doet. Kritiek daarop hebben mag kennelijk niet hier. Cancelcultuur.
Mooi tenue hoor, maar wat een onzin. Straks gaan ze nog voor elke wedstrijd een nieuw tenue maken. En over een krap jaartje gaat alles weer de afvalberg op. Of vanwege de inferieure kwaliteit of omdat weer 35 nieuwe shirtjes liggen te wachten. Troep.
Dus dit artikel is geen primeur? Vanwege jullie welverdiende status als betrouwbare nieuwsbron lijkt het mij handig om ook als zodanig op verantwoordelijke momenten met nieuws te komen. 'Overal op het internet' wordt pas geloofwaardig als bronnen met inside informatie zoals jullie wat publiceren. M.a.w., of dit nieuws is geen primeur omdat andere serieuzere bronnen het al gemeld hebben, of je hebt de verantwoordelijkheid om niet ieder gerucht dat jullie kunnen bevestigen te publiceren.