Kev010

262

Laatste reacties

Voor ons elftal wel gunstig natuurlijk, dat elftal word zwaar gedragen door de support van die gasten. Voor degene die afreizen iets minder, altijd leuk als je in een stadion komt waar een goede sfeer hangt.
@FeyenoordTM neem aan dat Feyenoord intern ook begrijpt dat dit eigenlijk niet meer werk/houdbaar is. Niet vanwege zn kwaliteiten laat dat voorop staan, maar wel hoevaak die laatste periode er naast staat vanwege pijntjes/blessures. Word er hierop geanticipeerd in de winter ?
@FeyenoordTM Vallen er nog interessante namen/bekijkt Feyenoord nog opties voor een RCV voor de komende winter periode ? Vind Trauner mits fit wel een heel goede speler, maar nu toch iets te vaak geblesseerd/niet helemaal fit.
Die lijst met goede vervangers zijn keepers die geld moeten kosten (een transfersom dus) de keepers die ze ny willen zijn vooral keepers die amper tot niets hoeven te kosten op salaris na. Maar goed zelf een beetje nadenken zit er niet in.
Een bedrag dat in je contract staat, als er een andere club dat betaald dan heeft Feyenoord geen mogelijkheid om te zeggen: dat doen we niet. Je zet dan als het ware Feyenoord buitenspel want die moeten daar mee akkoord gaan.
Lijkt mij dat er dan een RB bij gaat komen, rcv hebben we trauner en beelen, 7M voor nino (die vast goed is hoor, daar niet van) zou ik dan een beetje zonder van het geld vinden. Buiten nieuwkoop hebben we dan niemand meer die op rechtsback kan, tenzij je kasanwirjo als optie ziet
Als je je letters er af wast ben je gewoon een idioot die niet kan wassen. Binnenstebuiten in een zak waar je wijf dr bh in doet en je kan die shirts zo vaak wassen als je maar wilt zonder dat de letters er af vallen.
Chelsea veel verkocht deze zomer en geeft hele lange contracten (caicedo bijvoorbeeld tot 2031) waardoor de afschrijvingen in het jaarboek kunstmatig laag worden gehouden. Vanaf volgende zomer word dat aangepakt door de fifa en zal vhelsea daar ooj de gevolgen van gaan merken.
Arsenal heeft die keeper van brentford moeten huren met optie tot koop om binnen de FFP regels re blijven. Die hebben/kunnen geen 35M uit geven aan geertruida.
Psv voert al jaren beleid waarop ze gokken op CL of een grote verkoop van een speler. Ze begroten namelijk de inkomsten van CL voetbal mee, halen ze dit niet denken ze dit door de verkoop van een kf meerdere spelers goed te maken. Daarom moest gakpo halverwege het afgelopen seizoen vertrekken en stonden ze ook niet heel onwelwillend tegenover het vertrek van madueke. Omdat psv dit al jaren doet en dus ook goed verdiend met de verkoop van spelers durven zij veel meer risico te nemen. Hun transferbalans...
Wel heel knap dat jij weet dat dit niet zijn beste positie is. Hij haalt meer rendement als LB, dat zrgt verder niet veel over hoe hij functioneert als 10. Ook speelt die nog niet zo lang op LB, dus als Feyenoord hem al een tijdje volgt hebben ze hem ook gewoon op 10 zien spelen.
Nee, een ander medium meld dit, dan hoeft 1908 het ook niet meer voor zich te houden.
Jij slaat door net als alle huppelkutjes hier, ik heb nergens gezegd dat die moet banken of transfervrij weg moet, maar van iemand die waarschijnlijk niet ouder dan 16 is kan ik ook wel begrijpen dat je er de ballen verstand van heb. Wieffer was in de voorbereiding, tegen psv en gister geen schim van zichzelf, als je dat niet ziet zou ik je adviseren om naar de opticien te gaan. Dat een bal over 5meter niet lukt, heeft niks met zijn positie te maken of dat zerrouki op t veld naast hem staat, wat hier n...
Dat kan je wel roepen over wieffer, die heeft het natuurlijk fantastisch gedaan vorig seizoen, maar het feit dat hij een bal over 5meter niet eens meer naar de juiste kleur krijgt heeft niet te maken met zerrouki of dat die op “8” staat. Is het gewoon helemaal kwijt en dat is die al de hele voorbereiding.
Ik verzin dit niet he haha, ik herhaal alleen Slot zijn woorden.
Net zoals slot precies heeft gezegd dat ivanusec ook op 10 kn spelen. Hij speelt nog niet eens zo heel lang op linksbuiten en lijkt mij dat Feyenoord hem daarvoor dan ook al eens gescout heeft.
Je krijft wel minder punten, voor een combi naar belgie of waar dan ook heen, niet per se dit jaar, maar als voorbeeld krijg je nu 9 punten. Een wedstrijd naar kazachstan (ook weer een voorbeeld) krijg je er 8. Terwijl in het vorige systeem elke 100KM oid een extra punt was
8* of 9 als het een combi is naar belgie oid
Puntentelling helemaal kansloos geworden. Een uitwedstrijd in de CL in kazachstan is minder punten waard dan een buscombi naar gent. Met 1 apparaat tegelijk in de wachtrij etc is prima, maar de puntentelling hebben ze wel de plank mis geslagen
Is niet raar, dat is namelijk de taak van de RvC. Het beleid controleren. Als hun vinden dat er iets onverantwoords gebeurd (weigeren van een recordverkoop) dan kunnen ze dat gewoon tegenhouden. Of het dan ook zo zwart wit is als ja of nee zeggen of dat dit in overleg gaat met DtK weet ik niet
Ene kant in, andere kant uit. Maar wss moeten ze eerst nogneen half uur/uur in t stadion blijven zitten, om denontstopping te voorkomen
Beetje suggestieve berichtgeving, die hekken staan er omdat er 2x zoveel psv supporters komen dan normaal. Hierdoor moeten er dus ook meer bussen parkeren, terwijl dat normaal tussen de hekken bij de sluis kan.
Nee, laatste zin zegt dat Feyenoord niet genoeg geld heeft om beide te halen als midtjylland vast blijft houden aan die 12.5M. Dus gaan ze eerst voor ivanusec en daarna kijken ze of er nog wat van de prijs af gaat of dat er nog iemand vertrekt waarna ze met een verbeterd bod wel richting de vraagprijs van midtjylland kunnen gaan.
Was al wel bekend toch ? Ftm meldde bij het bericht van zakharyan al dat de kans klein was omdat er een te groot prijskaartje aan hing. Dinamo moskou blijkbaar ook geen interesse om mee te werken in een soort gimenez constructie, dan houd t gauw op natuurlijk.