Kibabu

249

Laatste reacties

Het is heel eenvoudig. Dit is feitelijk competitievervalsing. Het is namelijk geen interpretatiefout. Het is een overduidelijke overtreding. Geen onbestraft (licht doch zeer storend) 'spelbederf'. Dit is nu waarom iedereen altijd en overal terecht commentaar heeft op de KNVB. Niet consequent professioneel. Hier hoort de VAR ook te roepen, bestraffen, want dat doen we al vanaf ronde 1 bij alle wedstrijden en clubs. Graag die man zijn auto op 4 kratten als ie in de buurt is. :)
Matsie, je bedoelt hoe WIJ ze maakten vanavond? 🙈
Maar gelukkig hebben we Dilrosun nog! 😅👌🏽
Die hebben geen geld. 😞
Met recht een icoon, een echte Feyenoorder. R.I.p. meneer Blankemeijer.
Helemaal eens. De willekeur bij arbiters irriteert mateloos. Gele kaarten worden doorgaans pas eind vd wedstrijd uitgedeeld voor tijdrekken. Dan is de opzet al geslaagd. Ongelofelijk amateuristisch zoals daar in voetbal mee om wordt gegaan tot op het allerhoogste niveau. Shotklok bij inworpen, achterballen en corners en klaar is Kees. De maatregelen zijn eindeloos.
😂 Ik hoop dat je ESPN kanaal het doet!
De keuze voor ons Bartje is reeds gemaakt. We mogen blij zijn dat Geertje is gebleven.
Oh. Das niet best. Ik kom morgen eigenlijk wel voor Gernot.
Zit er ook al een berichtje van Ancelotti bij? 😂😂😂
Maar natuurlijk, persoonlijk ben ik van mening dat je sportief succes moet laten prevaleren. Maar dan moeten je financiën wel op orde zijn. Ik zie ook veel liever langdurige contracten pas na langere duur van sportief succes voortijdig beëindigd worden met een megatransfer. Maar das wishful thinking zoals we allemaal weten. Als je elk jaar CL plaatsing hebt... 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Parels kosten nou eenmaal geld, kameraad. Juwelen worden gestolen. Of snel verhandeld zoals in de voetballerij. Deze gaat als een kogel door voetballand.
Q = kassa boys! 🫰💰
Q = kassa boys! 🫰💰
Dat gaat dus wel lukken Santi! ⚽⚽
En dan in de zomer voor 100 miljoen naar Real. Een royaal afscheid in alle opzichten! 🍻
Dit is een voetballer naar mijn hart. Vooruit spelen en ook onder druk. Afbreken en een splijtende pass kunnen geven. Als hij maar niet ongeduldig wordt. Deze jongen kan voor grote successen zirgen met de rest.
Mw. Halsema krijgt het nog druk aangezien er een sfeeractie is aangekondigd bij die snelkookpan. Nu maar hopen dat ze kordaat optreedt en korte metten maakt met die sfeermakers. Lees: de gummilat er op bij die lui en hard ook. Die idioten gijzelen gewoon de competitie.
Waar we ons inmiddels nooit meer over verbazen is het beperkte denkniveau van een voetbalvandaal. Maar de knvb komt met dit soort motivering en besluiten lelijk in de buurt.
KNVB maak een statement en laat ze eerst tegen Feyenoord spelen en daarna tegen Volendam. Karakterloze lui daar in die bossen.
Laat ze dan ook gewoon diezelfde woensdag om 2100 tegen Volendam spelen ook. Stelletje besluiteloze bobo's daar in Zeist. Ook dit is nog steeds competitievervalsing.
Gewoon aansluitend spelen op 020 - Volendam, kan je lachen ook. Dat zal ze leren. Niks geen sportief voordeel.
Rustig jongens, We spelen het restant gewoon gelijk aansluitend op 020 - Volendam. (18:00 uur).
We spelen het restant direct aansluitend op Ajax - Volendam (verzetten naar 18:00 uur). Lachen man!