Mitch74

298

Laatste reacties

Waar las je dat stuk over de kuip?
Snel getikt hoor, Chapeau ;)
Ik teken protest aan tegen de 35 mio van Santi!!
Haha, mooi man, hij hoopt dat hij clubtopscorer kan worden
Ueda er maar in dan
Zal Volendam niet blij mee zijn, had gewoon lekker op 0-3 of 0-5 eindstand besloten moeten worden.
Waarom Real Madrid?
Haha, oh ja dan wordt punten aftrek wel lastig inderdaad
Nou ja, wij hebben ook recent een akkefietje gehad met een aansteker, daar hebben we ook geen punten in mindering voor gekregen. Nu raakt ie toevallig een speler maar over het algemeen zou dat ook niet moeten gebeuren.
Als ze de wedstrijd in het geheel laten overspelen dan breekt de hel los denk ik, dat kun je echt niet maken. Stel Ajax wint....... Het restant uitspelen zou inderdaad binnen 2/3 dagen moeten gebeuren anders staan de ploegen er heel anders voor ( al is de voorsprong vrij riant) en het is een hoop gedoe voor een half uur. Daarbij komt dat Ajax weer fit kan beginnen en dat misschien wel weer voordeel voor hun oplevert wat uiteraard niet de bedoeling zou moeten zijn. Dus mijns inziens zal de eindstand gewo...
Nooit gehoord van deze gozert maar Welkom Lyondell!!!
Hij noemde Sauer niet vanwege zijn salaris maar dat we hem al hebben als back up op de vleugels. Dus dat Idrissi(hij ontvangt waarschijnlijk wel een hoog salaris) dan een beetje overbodig zou zijn.
Ja ik snap hem ook niet helemaal. Speelt hij memory ofzo?
Voor 2 miljoen verkopen, plus 25% doorverkooppercentage tot de 10 miljoen( ik weet niet of zo een constructie mogelijk is maar ik zou het een mooie deal vinden). Dan kan je je geld nog terugverdienen indien hij nog gaat vlammen. Zo niet, dan je verlies nemen.
Speelt er überhaupt nog iets inkomends? Of zou Geertruida eerst nog moeten vertrekken voordat eventueel Bitello en Nino nog zouden kunnen komen?
Je kan binnen een minuut alles hebben gezien, en er staat eventueel nog wat aanvullende info voor als je interesse hebt. Prima artikel naar mijn mening!!
Is er nog beweging rond Geertruida, Bitello en Nino @ftm
Hartman is ook actief op sociale media om alvast in contact te komen met nieuwe ploeggenoten. ''Ik volg wat er gebeurt op de transfermarkt. Dus als ik hoor en lees dat jongens op het punt staan naar ons te komen, ga ik ze volgen op social media en vaak volgen ze mij dan weer terug. Door nieuwe spelers alvast te gaan volgen, kweek je als het ware alvast een band. Dat is ook een van de redenen dat ik dit doe, alle kleine beetjes helpen, het gaat om details. Vorig seizoen had ik snel een klik met Oussama Id...
Ben je serieus?
Jajaaaaa er komt meer aan
Inkomends
Moeten we ook nog awake stayen voor nieuws over eventueel iets inkomemds?
Stay awake!!!
Qua transfersom misschien niet maar misschien wel vanwege salaris of interesse van Porto en Arsenal. Als het bericht waar is dan zullen ze een verstandige overweging maken en misschien ( hopelijk) doorschakelen naar een alternatief.