NicoJansen

113

Laatste reacties

We hebben gewonnen ondanks dat Zerrouki opgesteld stond. Die gozer dacht zeker dat hij bij NEC speelde. Wat een waardeloze speler is dat.
Een geweldige column hier!
Nou ik hoop het niet want die Zerrouki is met afstand de slechtste aankoop aller tijden.
Begrijpend lezen is moeilijk voor veel mensen.
Berghuis ?????
Hele fijne vakantie toegewenst. 👍
Willem de held uit mijn jeugd. Maar bovenal een héél bijzonder mens.
Zerrouki is echt de slechtste speler van het veld wat zonde van het geld.
Bedankt Rutger, maar dit is het gevolg dat Feyenoord spelers zoekt in het hogere (duurdere segment) met een bescheiden budget dan is de kans dat het lukt gewoon kleiner.
🎯👍
@FeyenoordTM bedankt voor je serieuze info geen indianen verhalen maar je hebt gelijk als de club gaat zoeken in een hoger segment dan wordt het binnenhalen zonder grote financiële risico's moeilijker. Nogmaals bedankt en ga aub zo door.
We zijn dus genaaid door Pol van Boekel en wie fluit geheel toevallig de volgende wedstrijd?
Beardguy paar van uw overwegende negatieve berichten gelezen en kom tot de conclusie dat, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, u de herseninhoud van een borrelnootje bezit maar dan ook nog zonder pinda! Zoek een ander forum om uw negativiteit te spuien.
Het is wel gek dat het competitieschema voor de clubs die Europees wedstrijden spelen wordt aangepast maar vorig jaar kon voor Feyenoord de competitiewedstrijd nog geen uurtje verplaatst worden. Of ben ik nou de enige die dit signaleer?
Als dit de uitingen zijn die uit uw brein zijn ontsproten dan moet ik, naar mijn bescheiden mening, constateren dat u de herseninhoud heeft van een borrelnootje maar dan wel zonder pinda!
Assia u geeft een reactie die nergens op slaat als Arne Slot niets van dat lijstje zegt te weten dan is dat vreemd of hij heeft niet alle informatie wat er speelt maar dat kan ik me niet voorstellen. Maar ik geloof dat 1908 de juiste informatie had en dat de spelers op dat lijstje daadwerkelijk mogen vertrekken. Dat Arne Slot dat vervelend vindt omdat de spelers bij hem komen snap ik ook want elke voetballer vindt zichzelf de beste en dat hij in de basis moet staan persoonlijk vind ik de namen op dat lij...
👍🎯
Ze kunnen beter over je lullen dan van je vreten. Laat ze toch, ik ben héél blij met je informatie en begrijp dat je brengt wat er speelt en jij zit niet aan de onderhandelingstafel. Ga vooral zo door en laat je niet op de kast jagen door en stelletje azijnzeikers. Het merendeel van de Feyenoord supporters zijn blij met je.
Bedankt voor de update👍👍
@FTM Bedankt voor dit bericht.
Vind Pedersen een nuttige speler om de counters met zijn snelheid er uit te halen maar bracht aanvallend te weinig de voorzetten bleven ver ondermaats en er zat geen verbetering in. En altijd de bal weer naar achteren spelen. Dus bij een goed bod verkopen.
Tot nu toe zeker een 7,5 en als Ivanusec gekomen is wel een 8+