Oudekoekie

287

Laatste reacties

Misschien ter ver gezocht, maar de klad is erin gekomen na het vertrek van Pusic.. vond Mariano altijd wel rust uitstralen en als het nodig was een beetje gif inbrengen.
Zo dan gaan we die dan winnen. 😜😂. Totaal geen gemis die gast.. waarom hij is teruggehaald is voor mij nog steeds een raadsel.
Wat een bullsh.t verhaal dit. Huurovereenkomst is altijd voor een jaar. Halverwege kan een speler terug gehaald worden tegen een vergoeding. Enndan kan Feyenoord en de speler nog weigeren . Ik zeg 5 ton dan maar en snel uitzwaaien .. zo goed is hij nou ook eer niet..
We hebben het allemaal over Pusic etc. Zerouki speelde redelijk tegen Lazio thuis. Iedereen vond hem geweldig. Ik vond en vind hem vetragen werken op het middenveld. Tegen Twente en RKC was vond ik hem ook niet best. Wiefer komt niet tot zijn recht met Zerouki naast hem.. maar goed, het ligt niet aan 1 man.
Ja dat klopt, maar er 019 heeft ook betere spelers dan O21 alleen al Sauer, Zechiel en Kraaijeveld. Als dit ook de O21 was dan hadden ze allang najaarkampioen geweest..
Sodemieter toch op man met je schande. Het was niet handig en niet meer dan dat.
Gaat nergens over dit.. kan je beter thuis zitten.. of ze moeten veel geld hebben gehad . Hmm... denk het ook niet.
Bla bla bla.. allemaal speculaties voor kliks.. Santi gaat echt niet naar de Spurs en ook niet midden in het seizoen behalve naar Real iod. WE ZIE HET WEL .. Dus geen nieuws waarde dit .. NEXT!!!
Nou dat was echt een teleurstelling..
Haha. Heel leuk dit. Deze vind ik wel mooi. Helaas vermoed ik dat die in het echt heel anders uit gaat zien. Zoals die wit/ groene en die blauwe.
Zijn al bekend. Kijk op teletekst pagina 810
Feyenoord Dortmund Milan Celtic Oei, dat zou een te gekke en zware poule zijn...
Hahaha. Chris Woerts... gevalletje...korreltje zout..
Ja ..dat ie morgen landt op Schiphol.
Linger presteert nog niet... maar ik weet wel wanneer sinterklaas dit jaar gepresenteerd wordt..
Yep same here. Zoals dat oranje logo op travel collectie.. tis niet anders.. als we maar goed presteren dit jaar.. vind ik veel belangrijker
Oké.. wil echt niet negatief zijn. Maar het is sinds de hummel tijdperk dat ik alle drie de shirts niet mooi vindt.. alle jaren zag ik wel wat positiefs in.. ... maar wat is dat met die sportmerken... PSV thuis tenue is volledig rood ipv met rood witte banen. 020 heeft voor het eerst geen doorlopende rode baan. En ons thuis shirt heeft pyjama banen in verwerkt.. maar smaken verschillen gelukkig.
Je had hem gewoon moeten laten gaan naar ManU. Deze gast is echt goed maar zo vaak geblesseerd. Timon nu gewoon laten staan ook als hij weer fit is.
Elke journalist pleurt wat in de ether en iedere media duikt erop.. ik zeg s6 met de speculaties. Oh ja. Feyenoord heeft interesse getoond in Mbapé... trusten allemaal.
Yep I know, maar vrees dat ze deze week weer wat nieuws verzinnen.. Ben benieuwd!
Stojkovic is echt een goede speler die beetje zoals Szymanski speelt... zou die als het kan voor de neus van Dynamo Zagreb wegkapen.. Karma zou ik dan zeggen .. Ik vind dat Feyenoord zich laat gijzelen door Zagreb met Ivanusec.. of het moet al lang een done deal zijn. Je kan toch niet zo lang blijven wachten op een speler.. doorschakelen dan maar naar een goede nr 10.
Haha. Met begrijpend schrijven heb je ook al moeite mee. Dus wie is hier nou een *****.. mazzel !!
Kan jij wel begrijpend lezen? Ik zeg duidelijk dat Leeds hem niet wil verkopen en dat hij daar van de loonlijst ( lees: payrol ) af moet....? Enne waar gaat dit stuk over? Oh ja....verhuur van Sini..
Dat is alleen binnen de UK. Buitenland telt niet mee..