PietjeP

181

Laatste reacties

Kunnen we nog iets verwachten @Bombarda1908 Word niet goed van dat Oranje gezeik de hele dag.
Wat is Bold?
@Bombarda1908 Waar blijven Simic, Nadje & Hutchinson?
Vanavond nog een primeurtje @Bombarda1908
Hij lult ook maar wat. Excelsior mag blij zijn met 10%.
En dan zijn we net zo klein als AZ met Slot destijds
Dit is precies wat de grote clubs in het buitenland ook doen. Relatief goedkoop of gratis binnenhalen en binnen 2 seizoenen verkopen met dikke winst. Als Feyenoord ieder seizoen 5 van die spelers koopt en verkoopt kun je zo weer 5 miljoen bijschrijven. En dat word alleen maar meer en meer natuurlijk naarmate de club ook groeiende is. Met een beetje geluk zit er dan ook nog een voltreffer bij en loop je helemaal binnen.
Lul jij maar lekker met de meute mee. Ja Timber heeft zeker fantastische wedstrijden gespeeld maar veel vaker nog was hij dramatisch slecht of totaal onzichtbaar. Daarom ook meteen verkopen als er een redelijk bod komt.
Zonder twijfel Wieffer. Bijzonder dat zoveel mensen voor Timber kiezen die 75% van de wedstrijden onzichtbaar en nonchalant was.
Komt deze van de scouting?
Tot nu toe deze namen: Verdedigers : Simic Middenvelders : Nadje Aanvallers : Hutchinson / Caranza / Gil / Rodriguez
Denk niet dat Feyenoord nog gaat huren tenzij het met optie tot koop is.
Volgens mij bepaalt de TD nog altijd welke spelers er komen.
Lekker organisatie de KNVB. Overal boetes uitdelen voor vuurwerk maar nu ze zelf verantwoordelijk zijn hebben ze er alles aan gedaan en ligt het allemaal maar aan de clubs zelfs.
Kunnen we komende dagen nog iets verwachten? Buiten de officiële aankondiging van Slot natuurlijk.
Sebaoui, Sauer en Slory verhuren in de ED. Afscheid nemen van Alireza en Walemark. Paixao, Ivanusec, Hadj-Moussa + 2 topaankopen op de flanken. Gimenez en Ueda verkopen. 2 nieuwe spitsen halen.
Of met Paixao - Gimenez - Minteh Of met Sauer/Sebaoui - Groen - Slory
En zou het 1 van de 2 worden of misschien zelfs beide?
Is Rodriguez volledig van de baan?
Scout Feyenoord buiten voetballende skills ook op karakter, en afkomst. Het karakter van Kokcu missen we dit seizoen heel erg bijvoorbeeld. En het is misschien eenvoudiger om op bepaalde posities Nederlandse (meer ervaren) jongens neer te zetten zodat het Slotball makkelijker in te slijpen is.
Geen probleem. Al keept hij er nog maar 50 tot zijn pensioen. Beste Feyenoordkeeper van deze eeuw.
Ik verwacht niet veel interesse voor Justin vanwege zijn blessures. Eerst maar een seizoen fit blijven al mag hij van mij tot zijn pensioen bij Feyenoord blijven. Sas zou kunnen. Maar dan moet er een nieuwe gehaald worden (eigenlijk 2) want Jansen heeft het ook niet en er is geen vervanger voor Lamprou.