Politicola

764

Laatste reacties

Waanzinnige aankoop geweest. Prachtig is ook zijn loopwerk, constant in beweging en veel nuttige sprints. Middenveld is nu als geheel gewoon veel beter dan vorig jaar. Stengs en Timber samen al 11 assists in de eredivisie. Zoveel creativiteit. En Stengs al 1 goal of assist per wedstrijd. Ook in de CL.
Echt een mooie overwinning zonder de eerste twee spitsen. Feyenoord had moeite en was gespannen, maar desondanks lukte het om amper iets weg te geven en gedurende de wedstrijd beter te worden. Ik snap de kritiek op het spel ook niet. Op dit niveau kan je niet verwachten dat Feyenoord even een tegenstander wegtikt. En dat alles van een leien dakje gaat. Dan moet je gewoon blij zijn als je überhaupt wint. Atletico en Lazio worden wel echt pittig. Dat is weer een flinke stap hoger.
Je bent echt niet goed bij je hoofd als je Stengs een zwakke schakel vindt. Is de speler in de eredivisie die de meeste kansen creëert. En juist door hem op het middenveld is het voetbal van Feyenoord beter dan de afgelopen jaren.
‪Jammer dat we zo’n waardeloze transferperiode hebben gehad. ‬Anders waren we al kampioen geweest.
Gaat natuurlijk niet gebeuren dat Feyenoord Trauner, Wieffer of Lopez laat vertrekken.
Meer voetbal en creativiteit vanaf het middenveld dit jaar. Wie had dat gedacht?
Die spelen echt waanzinnig goed. Met name Stengs vandaag. Niet alleen met bal, maar ook zonder. Zijn loopacties zijn om van te smullen.
Is ook bullshit.
Feyenoord heeft een goede selectie en kan lang meedoen om het kampioenschap hopelijk. Lekker genieten van de wedstrijden en hopen dat we bij de eerste twee eindigen.
Man man, er gaat gewoon iets meer komen hoor. Het is geen computerspelletje.
Zo zie je maar. De middelmatige eredivisie aankoop Mijnans die we deze zomer absoluut niet moesten halen ontwikkelt zich tot een heel goede 8.
Er kan altijd nog iets onvoorstelbaars gebeuren. Durf te dromen.
Logisch en voorspelbaar (niet omvoorstelbaar)
Zou kunnen. Toch opvallend, hoe deze jongen is neergezet als een absolute topspeler/een zekerheidje (“veel beter dan Zerrouki) en hoe hij er dan uitkomt in een VI analyse. Uiteraard kan het straks ook een topper blijken.
VI analyse Mannsverk: Het grote vraagteken bij Mannsverk is of hij de technische handelingssnelheid bezit (of kan ontwikkelen) die vereist is van een Ajax-middenvelder. Nog te vaak is hij aan de bal eendimensionaal, zoals in onderstaande spelsituatie waarin hij zichzelf kinderlijk vast dribbelt. Hij heeft botweg niet de wendbaarheid of technische brille om zichzelf op de eerste meters wat extra ademruimte aan de bal te verschaffen.
1 miljoen?
Ja, ben je nog wakker?
Of Geertruida
Baldé naar Nice? Hadden we daar niet een dvk percentage voor geregeld?
Ik vind deze vent vaak niet heel erg betrouwbaar. Zolang geen andere bron het meldt ga ik me nog geen zorgen maken. Aan de andere kant: er kan zomaar een andere club op de stoep staan uiteraard.
Wat ben je een ontzettend domme (niet kritisch denkende) *** door dit te roepen.
Geloof toch niet alles blind man. Jezus Christus. “Slot wil Betillo niet” Feyenoord heeft 7 miljoen geboden. Denk even na.
Is reageren ‘zeuren’? Nee, is gewoon iets dat nodig is om te zeggen.