Ratspuam

Ratspuam

123

Laatste reacties

Ze moeten dit jaar weer kampioen worden om er überhaupt weer voor in aanmerking te komen of niet dan..
Tis bijna vloeken in de kerk maar vond Zerouki erg goed invallen. Handeling snelheid is een stuk hoger, was steeds aanspeelbaar en leverde bal goed af naar voor.
Wel fijn dat we aan het begin van het seizoen al weten dat ze weer niet naar de kkd gaan promoveren hoeven we ons daar niet meer druk om te maken…
Waar aan?
Lui als jij moeten een op rotten met dat eeuwige negatieve gezeik. Wat een *** leven moet je hebben als je zo negatief in het leven staat. En ******* op met je standaard zin realistisch want dat punt ben je al heel lang gepasseerd.
Ja Sar ging ook bij Ajax weg toen hij in dit bestuurd kwam…
Als er 63 Mill was geboden had hij nu in Engeland gezeten 😂
Hoeft ook niet. Kan voor gekeurd zijn of lokaal nog laten keuren. Dit gebeurt veel vaker op deadline day. Zolang om 23:59 alle papieren maar rond zijn.
Zucht eigen mening is geen realisme.. Misschien die zure baard scheren van die zit behoorlijk voor je ogen als ik jou verhaaltje zo lees…
Hendriks en Walemark verhuurt geeft dat genoeg ruimte in het salaris huis voor nog 1 of 2 nieuwe spelers vandaag? Of moet er nog meer weg?
Pic öre it’s dint happen ;)
Dacht dat die door de Vrienden was aangekocht. Dus dan houd de club er niets aan over.
Jij hebt duidelijk niet mee gekregen waarom Bullaude verhuurt mocht worden…
Jij bend ook zo zuur als de zeik van je moeder. 😂😂 Het is gewoon een plausibel verhaal.
Ga jij lekker ff in de arena zitten droeftoeter!
Haha wat voor 020 sup bij jij dan 😂🤡 ga lekker ergens anders negatief lopen zijn.
Inderdaad paniekzaaiers en azijnzeikerds zijn het. Gewoon rustig wachten komt nog wel wat bij en geef ze de tijd. Zoals slot zei vorig jaar begon het ook met hotten en stoten.
Dat is wel heel erg de dramaqueen uithangen 😂😂
Die komt nog wel hoor wacht maar tot die top fit is was Slot wil zien.
Het is wel lullig en het is een jonge naar mijn hart. Maar we hebben wel een betrouwbare 1e keeper nodig.
Nee is niet verassend Sven is wel gezwicht voor het spelletje dat Zagreb speelt. Ben blij dat Dennis dat niet doet. Nadeel is dat er zo wel een leegloop komt en Feyenoord achter het net vist voor Ivanušec. Gelukkig zijn er alternatieven 👌🏻 Niet met je laten spelen is de hoofdzaak.
@FTM Feyenoord wilde vandaag afronden? Ajax heeft sinds vandaag Satulo binnen is er iemand van Feyenoord richting Kroatië?
Speelde een prima wedstrijd.
😂 reageer je eerst op de kop en na je reactie ga je het stuk pas lezen? 🙈