RotterdamZuid

1230

Laatste reacties

Wat voor perspectief geef je Beelen als je nog iemand erbij haalt voor zijn plek? Hij speelt nu al nauwelijks. Heb soms het idee dat er heel snel naar transfers wordt gekeken en ze soms gewoon kopen om maar te kopen.
Als je ziet dat van dat elftal alleen Hartman is doorgekomen en de rest op de bank zit op lagere niveau's, dan ja, waarom is het dan de trainers schuld? De spelers zijn ook niet zo goed als men soms schrijft.
Onder 21 is iedereen slecht, kan je een coach niet op afrekenen. En met NL elftal is Koeman de hoofdverantwoordelijke. Vind eerlijk gezegd dat je vrij weinig over een assistent trainer kan zeggen als je er zelf niet dicht op zit eerlijk gezegd. Of het nou Sipke, John de Wolf of Pusic is/was.
Op basis waarvan die twijfel?
Precies alles wat je nu zegt is er vorig jaar ook gezegd en toch bleven ze. Nogmaals, je mag best rekening houden met een eventueel vertrek. Maar jij sluit helemaal uit dat spelers en clubs ook een andere keuze kunnen maken. Dat jij alleen maar rekening houdt met dat ene scenario, dat vind ik pas naief.
Je kan toch langer dan 2 jaar bij een club blijven? Nogmaals, rekening houden met een vertrek is goed en logisch. Er al vanuit gaan dat iemand weg is als er helemaal geen geruchten of concrete aanleiding is, vind ik wel een beetje zwak. Je maakt jezelf kleiner door te doen alsof iedereen Feyenoord maar even inruilt als de eerste de beste aanbieding van een grote club binnenkomt (En dat Feyenoord dat ook zo even accepteert) Zoals afgelopen zomer ook niet gebeurde...
Vorig jaar waren ze ook niet te houden zei iedereen en toch bleven ze. Je moet altijd rekening houden met een eventueel vertrek, maar vind het eerlijk gezegd wel een beetje zwak als er meteen vanuit gaat dat iedereen weg is.
Klopt. Ik ben het met je eens, maar altijd als er iemand vertrekt of iets wijzigt in de organisatie van Feyenoord, wordt er hier en daar altijd een random verhaal bedacht door verschillende mensen. (Mark Ruijl die met volle tegenzin met Dordrecht bezig is, Arnesen weggestuurd na gesjoemel met z'n zoon en zaakwaarmemers etc.)
Zullen waarschijnlijk de komende weken weer allerlei conspiracy theoriëen langs zien komen wat er echt is gebeurd...
2 maanden? waar lees je dat? Was toch licht?
Die is er al met Jelle Goes. Daarnaast, dit is niet ongebruikelijk hoor. Bij jeugdspelers is het vaak zo dat er pas in het laatste jaar gesproken wordt. Komt vooral omdat je nooit weet hoe iemand zich ontwikkelt. Verlengen kan ook een dure fout worden als diegene het toch niet waar maakt en een ander in de weg loopt.
Ze hebben allang een aanbieding gedaan, alleen hij wil voorlopig niet verlengen.
Maar wie zegt dat dat nu het geval is? Dit weet je namelijk van te voren als je bij Feyenoord zit. Als dat zo'n groot probleem voor hem is, had ie eerder weg moeten gaan. En die mogelijkheden lagen er. En nogmaals, dit speelt ook bij clubs die wel zo'n team hebben. We wijzen altijd naar de KKD maar heel vaak spelen andere zaken een grotere factor.
Of een Cheick Toure.
Heeft ie al gekregen maar nog geen akkoord bereikt.
Naja, toptalenten Babadi (PSV) en Misehouy( Ajax) tekenen ook niet bij en dan zijn er nog meer voorbeelden. Dit zul je altijd houden, ongeacht een KKD team.
Hopelijk wordt Sauer een debuut gegund in de laatste wedstrijd.
Kunnen die verhalen over slechte instelling etc. ook weer de prullenbak in.
De Conspiracy theories zijn weer in volle gang zie ik.
Wordt gewoon overgenomen door Feyenoord die zelf goal of the month zeggen. Puur voor groter bereik aangezien we ook buitenlandse fans hebben.
In de CL moest je letterlijk een lb op rb zetten omdat je daar geen opties had. Denk dat dat een groter zorgenkindje is. Trauner wordt vast wel weer fit, Beelen moet ook uitzicht hebben op minuten en het lijkt me niet daf Geertruida in de winter weggaat gaat. Met alleen Geertruida en en altijd geblesseerde Nieuwkoop heb je hier veel minder ruimte.
Rechtsback halen is veel logischer met Beelen in het achterhoofd. Of iemand zoals Geertruida die op beide plekken kan, maar zou eerder voor rb gaan. Kan je volgend jaar een goede cv halen als concurrent voor Beelen.
Zullen we gewoon even afwachten voordat we allemaal conclusies trekken of theorieen bedenken op basis van 1 artikel?
Mensen hebben meteen weer een oordeel na het lezen van een wikipedia pagina....Laatste jaren is er meermaals bewezen dat je even moet wachten en mensen de kans moet geven maar men leert het ook nooit.