Rotterdana

101

Laatste reacties

Dus dit is de man die de havenbedrijven tot elkaar gaat brengen om Port of Rotterdam op het shirt te krijgen? Veel internationale kontakten en approved by Dennis... veel succes.
Vind Timber zijn waarde niet overeenkomen. Santi ook voorzichtig. Ben benieuwd naar de definitieve uitkomst.
Snel op Slot gooien, liefst voor de rust. Dan keert het publiek tegen ze.
Paixao linkshandige, Minteh rechts, zo weinig mogelijk veranderen net als tegen Celtic
Als we daar eens mee gaan beginnen... Dan kan Fr12 off-line. Aanpassen, medespelers leren kennen en slotbal onder de knie krijgen kost tijd!!
Volgens mij zet een fout van De Jong hun 2x vrij voor de keeper. De 1e x gooide Wieffer zich ervoor. Ik vond oprecht dat Wieffer redelijk tot goed startte en na zijn gele kaart werd geremt in zijn spel wat tot de wissel leidde, na de gelenkaart vond ik hem ook steeds minder spelen.
Voetballend is Luths de beste in zijn Linie. Verdedigend leert hij snel bij. Als je kijkt hoe onzeker De Ligt aan de bal is dan kan ik Willem alleen maar gelijk geven. Een de Jong kan beter tikkie breed naar Luths geven dan elke keer Mats in de problemen brengen gisteren. Die moest daardoor een hoop puin ruimen en pakte daardoor vroeg geel wat hem remde en een wissel in de rust tot gevolg...
Maakt snel naam. Ook in Europa nu.
Kasanwirjo en Milambo denk ik.
Over 2 weken scoren is niet meer terugkomen
Ik zou ervoor tekenen
Feijenoord Inter Milan Sp Braga Real Sociedad
Keuze Groen/Wit vind ik persoonlijk mooi. Thuisshirt met de banen vind ik minder lelijk dan van de foto. Kwaliteit is idd bagger.
Mooier dan het uit shirt. Vind dat donkergroen sowieso in het shirt moet. Vlag van Rotterdam is groen. Maar ja das maar een mening hé mensen?
Inderdaad wat je mist is een speler die de bal wil en dan verdeeld. Hele middenveld is bang om de bal te krijgen.
Betaal jij zijn salaris? Lekker wegblijven, heeft ook geen restwaarde. Voor ie naar Roma ging had ie nog kunnen komen maar bij mij krediet verspeeld.
Bitello word pas concreet bij een vertrek van Timber begreep ik.
Lijkt erop dat Geert wel degelijk weg wilt. Beelen bevalt me positief. Zal consequentie hebben voor Pedersen, die zal blijven achter Bartje. We missen een middenvelder die de bal echt wilt hebben om spel open te breken. Dat zijn zowel Wieffer als Zerrouki en Timber niet.
Waarschijnlijk omdat Sutalo duurder is? Hebben ze eerder gelds om wat terug te halen. Tenminste dat lijkt mij logisch.
Ivanusec is afgelopen seizoen op 10 geposteerd en deed het daar zo goed dat ie nationale elftal heeft gehaald. Ken je feiten voor je wat roept. Ruiger heeft dit ook al benoemd 4 weken geleden.
Wij hebben schulden net als Psv, gemeente Eindhoven is wel bereid om af en toe wat stoeptegels te kopen op de Herdgang. Onze burgemeester houd het in Rotterdam tegen. Hopelijk na de klapper van Giminez eindelijk de VvF in 1x uitkopen dan worden we steeds meer baas in eigen huis.
Hij is wel mee. Mss dat ie andere vlucht neemt terug. Dus denk wel dat ie gaat spelen
Is dit bod al bevestigd door Leipzig zelf? Mooi bod en ik hoop dat we het accepteren mits we het grootste deel mogen herinvesteren en een gedeelte vvf afkopen. Dan bij de volgende klapper en mss is dat Santi wel gelijk helemaal uitkopen. Weer baas in eigen huis.