Slingerback

88

Laatste reacties

Hier gaan we nog veel van horen. Prima speler, waar je in de toekomst veel geld op kunt verdienen.
Onze nieuwe Arne 2.0
Hoppa we gaan door op de ingeslagen weg. Laat ze allemaal maar komen.
Eerst it's happening voor dat ik het geloof.
Hij heeft talent is sterk, aanvallende en verdedigende duelkracht. Technisch vaardig.Als hij zich snel aanpast en net zo fit wordt als de spelers onder Slot, denk ik dat we Wiefer snel zijn vergeten.
Idd een paar goede spelers. Leuke pot om te zien.
Ik gun Mats een mooie club
Koeman wordt een seniele oude man. Frenkie de Jong zit al sinds de Kerstdagen in de lappenmand. Gini Wijnaldum speelt in de zandbak. Daily Blind wordt door iedereen omvergelopen. Steven Bergwijn na jah wat zal ik daar van zeggen. Onbegrijpelijke selectie.
Pusic komt op zeker niet
Omdat dat zo is. Let maar op. Heb het uit betrouwbare bron.
Pusic wordt het in ieder geval niet.
Fantastisch, de trainer heeft dit mooie filmpje ook verdiend. Hij heeft ons samen met spelers, Dtk, staf en alle medewerkers weer kleur op onze Feyenoord wangen gegeven. Trots op onze trainer.
Eerste keeper maken volgend jaar.
Gefeliciteerd Arne. Na Feyenoord weer zo´n mooie club. Bedankt wat je voor Feyenoord hebt betekend. We hebben de afgelopen jaren weer met de borst vooruit kunnen lopen. Veel succes. Ik ben ervan overtuigd dat we weer een goede trainer zullen vinden die de door Feyenoord ingeslagen weg verder zal volgen.
Welkom. Heb er het volste vertrouwen in dat we gewoon op de ingeslagen weg doorgaan. De weg omhoog in alle geledingen van de club.
Dat zou een mooie stap zijn voor Slot. Liverpool is natuurlijk een club van de buitencategorie. We moeten niet de illusie hebben dat Slot zijn contract uitdient. De lijstjes zullen wel klaarliggen in de Kuip voor een goeie vervanger. We gaan het zien.
Graag of niet. Hij kan nog geld genoeg verdienen als hij echt zo goed is. Je kiest niet voor zo maar een club. Je mag voor Feyenoord spelen.
Iedereen heeft wel eens een slechte dag op het werk. Je kunt niet altijd pieken. Aan het eind van het seizoen zijn we deze wedstrijd weer vergeten. Zondag is een van de belangrijkste dagen van het jaar. Het glas is altijd halfvol. Hand in hand voor alle kameraden.
Prima aankoop, voegt wat toe aan de selectie. Ga zo door.
Ik begrijp dit maar, kijk naar de spelers die we de afgelopen jaren hebben aangetrokken en hoe die zich hebben ontwikkeld. Deze speler heeft een zeer behoorlijk aanvangsniveau. Als hij zich ook zo ontwikkeld als bv Thomas Beelen? Vul dan de rest zelf maar in.
Zie hem graag komen. Dit type spelers is nog niet voorhanden in deze selectie. Prima aankoop denk ik.
Prima signing, meer van dit nieuws.