ascherT

1069

Laatste reacties

Goeiendag, 13 spelers missen en dan nog gelijk spelen tegen PSG. Als wij 13 spelers moeten missen ziet het eruit hoor.
Ik twijfel of ik zo aanvallend zou beginnen. Als we achterkomen en hun helemaal vol op de counter kunnen gaan spelen wordt het ook moeilijk. Maar als Slot het idd aandurft, dan ga ik er ook achterstaan hoor, want ik heb zelf ook aan deze mogelijkheid gedacht.
Ik ben benieuwd of hij dat echt aandurft. Hij kan het ook gedaan hebben, om Simeone een beetje op een dwaa;lspoor te brengen. Zelf denk ik dat die vermoedelijke opstelling wel aardig klopt. Stengs op 10, en Minteh op rechts gaan we volgens mij later in de wedstrijd zien. Eerst zorgen dat we op het middenveld niet weggetikt worden, en goed in de wedstrijd komen. Daarna ineens switchen en die ,wilde, d'r ingooien ;-)
Laat hem het maar proberen, want we moeten Trauner toch een beetje ontzien. Kunnen we gelijk zien waar die staat. Als het kan, zou ik met Trauner starten om een beetje goed in de wedstrijd te komen. Als het dan een beetje loopt, kun je de 2e helft Beelen brengen. Als het met Trauner al niet loopt, wordt het moeilijk vrees ik.
Het moet iemand zijn, waar Slot meer dan goed mee op kan schieten. Waar hij een mee kan sparren op voetbalgebied, en waarvan hij al bijna met zekerheid weet, dat de spelers en andere stafleden hem ook wel gaan waarderen. Dit gaat hem dus worden.
Met een paar lazers, moving heads, stroboscopen, en rookmachines kun je de Kuip een hoop opvrolijken. Misschien dat die andere geld weggooiende onzin dan wat minder nodig is. Ik zat me al af te vragen waarom dit nog niet ingevoerd was, dus dit is goed nieuws.
Eigenlijk zou d'r iemand een compilatie video moeten maken, die laat zien hoe meedogenloos, die ijzeren, en de tank waren in die tijd. Ik heb alleen de verhalen gehoord, en heb bij 1 van de dochters van ,,de tank,, in de klas gezeten ;-)
Creéren we zonder hem meer kansen dan? Ballen die hij verliest veroverd hij ook 2 van de 3x weer terug. Ik vraag me af hoeveel teamgenoten er blij zijn als hij weer terug is (voetballers weten allemaal, met welke 11 hun elftal het sterkst is). Volgens mij best veel. Dat gaan we terug zien in ons spel straks. Let maar op.
Wat heb je aan een betere, die minder gevaarlijk is? In mijn woordenboek ben je dan slechter ;-)
Onze buitenspelers komen nu maar zelden tot een doelpoging. Je kunt vinden wat je wilt, maar Minteh doet er elke wedstrijd minimaal 2. Hij heeft z'n kuren (19 jaar) maar desondanks is hij gewoon onze beste rechtsbuiten.
Er zijn er niet veel, die kunnen zeggen dat ze 2 keer kampioen zijn geworden als speler Feyenoord. Hij is 1 van de weinige. Na 1974 is hij volgens mij de enige. Gio heeft er ook 2, maar 1 als speler. Alleen de allergrootste Feyenoorders hebben er meer. Mannen zoals Moulijn, Veldhoen, Jansen, en van Hanegem (kan zijn dat ik een paar van die ouwetjes vergeet) Van mij mag die voor altijd blijven. Maar als hij in het buitenland wil gaan kijken, gun ik hem dat ook.
Voorlopig hou ik het nog op een dipje. Maar dit moet niet te lang gaan duren. Misschien dat een goed resultaat tegen AZ, de swing er weer een beetje in brengt.
Tegenwoordig wordt alles spannend gemaakt. Die blijft gewoon bij ons tot einde seizoen. Newcastle doet het zonder hem ook wel vrij aardig.
Nu nog een keer niet thuis geven, en het wordt EL. 2x niet thuis, en het kan zomaar ineens afgelopen zijn. De druk komt er nu op te staan. Van AZ moeten we ook winnen, om nog iets van aansluiting t.o.v. PSV te houden. Er komen een paar spannende wedstrijden aan.
Pas toen Trauner erin kwam en Luts naar de rechterkant verhuisde begon die opbouw ergens op te lijken. Daarvoor waren ze bezig om Bart NIET aan te spelen, als dat niet noodzakelijk was. Na de 1-0 zakte ze iets in, en lieten ze ons komen.
Boca weet zo te zien ook niet goed wat ze met Bullaude aan moeten. Het ziet er niet veel belovend uit.
Conijnenberg maar even in de spits laten staan lijkt me wel een goed idee.
Als we daar gelijk kunnen spelen zou dat al heel mooi zijn. Het liefst zou ik zien dat we heel dat stadion stil spelen, maar die kans acht ik deze keer niet zo groot. Het zou wel mooi zijn.
Ik hou van wild. Vroeger was ik ook een wilde ;-) Paixao komt op het moment nog geen zak chips voorbij. Die komt er niet eens aan toe, om fouten keuzes te maken op het beslissende moment, want daarvoor gaat het meestal al mis. Ik zie ook totaal geen chemie of samenwerking met Nieuwkoop daar op rechts. Maar goed, dat is niet zo vreemd als daar steeds andere mensen staan.
Hij had er eigenlijk 2 moeten maken. De moeilijkste schiet hij erin.
Dat is mooi dan, want ik begin hem nu toch wel te missen.
Ik heb m 6x diep zien gaan, en hij werd 5x overgeslagen. Iets gaat er niet helemaal goed.
Lijkt me een strak plan. We moeten iig al gaan anticiperen op een eventueel vertrek van Geertje en Hancko na dit seizoen. Als die echt goed is, kan hij dit seizoen misschien ook nog van nut zijn.