maghetietsjemeerwezen

64

Laatste reacties

Ik vond Hartman foutloos. Wat een topper.
Ik denk dat aan de hand van deze wedstrijden duidelijk kan worden gemaakt waar je in het elftal moet doorselecteren. Als je deze wedstrijden wil winnen dan moet het niveau omhoog. Metname in de achterhoede moet duidelijk doorgeselcteerd worden. Hartman is een jongen die nu al ontzettend goed is en heeft gisteravond bij mijn weten geen duel verloren. Trauner is in de eredivisie een zekerheid maar in europa een stuk minder. De doelpunten kwamen onder anderen voort uit verkeerd positie kiezen van Trauner ...
Dus zeer aannemelijk dat hij info heeft dat er wat speelt.
Dank voor de info
Het is Geertruida zo gegund. Al zullen we hem natuurlijk enorm gaan missen. Ik hoop dat Feyenoord een mooi bedrag gaat ontvangen wat Geertruida zeker waard is.
Is überhaupt bekend hoe goed deze jongen is? Dat lijkt me toch een essentieel iets. Daarnaast zouden we twee jonkies zonder ervaring als reserve keeper hebben. Dan los je nog steeds het probleem van een volwaardig 2 of 3e keeper, waarmee je de cl in zou kunnen, niet op. Dus dit gerucht kan m.i. naar de prullenbak.
Feyenoord Arsenal Salzburg Young Boys
Ik kan me herinneren dat op deadline day Dessers werd gehaald.
Even iets mysterieus droppen en dan vervolgens weer 4 dagen gegarandeerd zijn van volgers op je site.
Vorige keer ook al een keer geopperd... zou Gio niet een uitstekende TD zijn? Met zijn ervaring, kennis en netwerk. Dan kan je tenminste lange termijn visie van maken.
Toch geen gekke namen.
De huurconstructie zoals die er nu ligt, heeft dat te maken met het feit dat er geen geld meer beschikbaar is voor versterkingen en dus eerst een verkoop moet plaats vinden voordat een speler wordt binnengehaald?
Is dit een speler voor de breedte of voor de basis? Qua scorend vermogen wel goed maar statistieken aan speeltijd niet om over naar huis te schrijven.
Ok maar waarom wordt de deal pas woensdag afgerond?
https://www.feyenoord.nl/de-club/organisatie/vrienden-van-feyenoord Lees dit maar even. Staat duidelijk hoe het zit. Geen 25% in ieder geval.
Dan heb je in de voorbereiding iets niet goed gedaan. Daarnaast stonden er maar 2 nieuwe spelers in het veld tov vorig seizoen. Dus hoezo mag je dan geen geoliede machine verwachten? Je moet zo'n ploegje als sparta gewoon kunnen oprollen.
Mooi verwoord en ga een stuk met je mee. Maar ik heb niet zo zeer het idee dat het tegen FTM bedoeld is, maar tegen de situatie waarin Feyenoord zich op dit moment bevindt. De indruk wordt gewekt dat er van alles speelt maar het duurt gewoon allejezus lang voordat wij een speler vastleggen, terwijl concurrenten de ene na de andere speler vastleggen. Dat steekt bij de supporters. Terwijl de noodzaak met de week duidelijker wordt.
Waar hoorde je dat van Rob Jansen? Aan de ene kant moet je gewoon hopen dat het hem lukt. Is voor alle partijen beter.
Prima verwoord!
Er zullen waarschijnlijk nog 10 namen op dat verlanglijstje staan.
Wat ik niet snap is dat je 25 miljoen voor Köksü gaat krijgen of deels al hebt gekregen plus 30 miljoen voor deelname cl plus 6 miljoen voor Pedersen. En er is geen geld voor nieuwe versterkingen. Op dit moment 30 miljoen uitgegeven. Dus wtf. ga eens 1 a 2 gerichte versterkingen halen die wel wat toevoegen. En kom niet met dat verhaal dat niet alles geherïnvesteerd mag worden. Dat is complete onzin. Als je volgend jaar ook in de CL wil spelen dan moet je nu minimaal 2e worden. En met deze ...
Als je nou toch kijkt naar de jeugd spelers die we de afgelopen maanden in de oefenwedstrijden hebben gezien vraag je je toch af of daar niet meer talent zoals Sauer tussen zit dan allerlei miljoenen aankopen. Zoals bijvoorbeeld Gjivai Zechiël ipv Zerrouki
Ja je zou het haast gaan hopen idd.
Waarom zou je nog een nieuwe keeper erbij halen. Hoe vaak is het voorgekomen dat alle drie je keepers geblesseerd zijn. Enige reden kan zijn dat je niet tevreden bent over een van de keepers.