qqsupports010

qqsupports010

386

Laatste reacties

Waar zijn nu alle paniekzaaiers van augustus die Stengs al een verschrikkelijke miskoop vonden? Kern van het verhaal, ga achter alle Feyenoordspelers staan en geef ze vertrouwen. Dan komt het helemaal goed.
Echt een hele nare en tendentieuze titel. Valt mij tegen van deze overigens hele fijne website. Feyenoord heeft al vaker aangegeven dat er rondom CL wedstrijden strengere regelgeving van toepassing is en daardoor hogere kosten zijn. Heeft dus niks te maken met het laten vallen van de trouwe fans maar met het beheersen van de extra kosten. Al 16 jaar een SK en als het goed gaat met de club ben je extra geld kwijt. Ik heb het er heel graag voor over.
Na Sparta uit wederom een mooie krachtmeting voor onze helden. Gevoelsmatig kunnen we ze beter nu krijgen dan later in het seizoen als er een andere trainer zit a la Ron Jans. Erop knallen en 3 punten meenemen naar Rotterdam. 0-3
Meer dan een prima transferzomer. Wederom een stap kunnen zetten op de ladder van financiële gezondheid door huur spelers in te wisselen voor eigendom, overgrote deel van het kampioensteam kunnen behouden, trainer en de rest van de technische/performance staf gebleven, voor kunnen sorteren op evt vertrek sterspelers als Gimenez en Wieffer en aan de onderkant veel belovende jeugd wat echt wel kansen gaat krijgen dit seizoen. Van 3 A internationals naar 14 A internationals. Transferwaarde 80 miljoen naar ...
Haha jij maakt jezelf toch serieus iedere keer weer belachelijk. Psv heeft een paar grote aankopen gedaan die idd mogelijk een versterking kunnen zijn. Maar de belangrijkste linie die ze moesten versterken zijn ze vergeten. Feyenoord heeft in alle linies genoeg kwaliteit om over een heel seizoen boven psv te gaan eindigen. Maar blijf jij maar lekker huilie huilie doen over Zerrouki en Stengs terwijl ik ze wel mijn onvoorwaardelijke steun ga geven.
En zo is het. Helemaal eens met deze heldere uiteenzetting. Leve Feyenoord 1
Jammer maar helaas. Met deze selectie moet je echt wel bij de 1e 2 kunnen eindigen. In de breedte zijn we er flink op vooruit gegaan en het team is ook weer een jaar verder. Met enkele kwaliteitsaankopen zoals Ivanusec, Lingr en Ueda erbij en getalenteerde jeugd zoals Sauer en Milambo heb je een goede transformatie gemaakt. Natuurlijk is het gemis van Kokcü groot maar dat dachten we vorig jaar van Aursnes ook en de rest is geschiedenis.
Och hemel, wat zitten er hier toch een hoop moraalridders. Natuurlijk kan je afvragen of het plaatsen van dat artikel handig is geweest maar deze website beschuldigen over van alles en nog wat ten koste van de club gaat mij echt veel te ver. En vind je dat werkelijk neem ik aan dat je gelijk wegblijft van deze website en niet 100x zoals menigeen dezelfde vraag blijft stellen. Ik lees met veel plezier de artikelen die worden geplaatst, af en toe reageer ik weer op een droeftoeter bij wie het glas altijd ...
Pavard heeft nog maar 1 jaar contract. Daarom zal Bayern meer willen betalen voor een uitstekende verdediger die een 5-jarig contract gaat tekenen.
Welkom bij de mooiste club ter wereld. Ik hoop dat je in de smaak van ons legioen mag vallen want dan heb je een mooi leven hier. Zo niet, moet je even niet op deze website komen want dan zijn ze genadeloos hard voor je. Mijn onvoorwaardelijke steun heb je in ieder geval (zoals alle spelers die van mij krijgen)
We zijn het allemaal redelijk snel normaal gaan vinden maar ik blijf het bijzonder vinden dat Feyenoord gewoon weer meetelt op het Europese (sub)top niveau. Zaken doen met clubs als Manchester United, Benfica en Bayern München en inkomend internationals halen van landen als Kroatië, Tsjechië en mogelijk Brazilië. We mogen met z'n allen zeker kritisch blijven op de prestaties van zowel op het veld als naast het veld maar de wederopstanding van onze mooie club is een feit.
Jaaaaaa daar is die dan. Eindelijk van dat oeverloze gezever af van al die doemdenkers. Hulde aan FTM en zijn team die altijd gezegd hebben dat de deal door zou gaan. Nu maar hopen dat Slot hem op de juiste manier gaat gebruiken en er winnende formule van gaat maken.
Over een paar jaar sta je misschien op de banken voor deze speler. Mij boeit het dus wel.
Beleid wat is ingezet met oa samenwerking Dordrecht, satellietclubs overal ter wereld, professionalisering jeugdacademy en het nieuwe complex 1908 gaat ons op lange termijn zoveel opleveren. Dan kan je op korte termijn, zoals die lampies momenteel doen, grote risico's nemen maar dat kan ook catastrofaal aflopen. Geef mij dan maar de weg van de geleidelijkheid met verstandig beleid en oog op de toekomst.
Wat een dwaze reactie. Als je de feiten niet weet over de bedragen die Szymanski vroeg als tekengeld en salaris kan je beter niet reageren. Laat ik voorop stellen dat ik ze ook niet weet maar ik kies er dan toch voor om op onze directie te vertrouwen die onze club stap voor stap weer aan het opbouwen zijn zonder onnodige risico's. Natuurlijk mag je kritisch zijn over bepaalde aankopen/verkopen maar binnen proporties
En zo is het. Heb vertrouwen in het team en de staf en we komen er wel.
Grappig man. Moet je iets mee doen met dat talent. Zou het vooral buiten onze mooie club gaan zoeken
Wat een droeftoeter ben jij. Van alle azijnzeikerds ben jij de grootste en je doet het nog met plezier ook.
Als je iemand wilt afzeiken heb dan in ieder geval het fatsoen om zijn naam goed te spellen. En oh ja, blijf lekker weg van deze site als je zijn primeurs/berichten niet vertrouwd.
Even onder de noemer "appels met peren vergelijken" maar wel leuk om even in het achterhoofd te houden als onze kritische "supporters" weer los gaan over de huidige situatie. Zo maar wat clubs die na 2 wedstrijden evenveel punten als wij hebben en hun transferwindow: - PSG (uitgegeven €209 milj en verkocht €141 milj, negatief €68 milj) - Chelsea (uitgegeven €385 milj en verkocht €254 milj, negatief €130 milj)
Kan gebeuren kameraad. Ik hoop met je mee
Waar ben je nou mee bezig man? Hij heeft 1x gezegd dat hij negatief heeft maar dit niks te maken heeft met inkomend transfernieuws. Waarom herhaal je dan jezelf om dit soort paniek berichten de ether in te slingeren?