velemax

velemax

97

Laatste reacties

Eens , maar psv loopt wel vooruit . Als het gaat om bedragen die ze neerleggen en lonen die ze betalen. Nu is het wel zo dat feyenoord verstandiger met hun geld om gaat. Maar goed ieder zijn manier. Dat van ons werkt zo goed als zeker maar dat van psv blijkt ook al jaren te werken.
Ik geloof oprecht wel dat hij oog heeft voor medespelers maar dat hij gefocust is is natuurlijk onzin. Het is vaak hetzelfde verhaal overhaast en wild. Daarentegen zie ik wel dat hij 1 van de weinige spelers is die snelheid in het spel creëert.
Ik las ergens online dat wellenreuther Dr beste 2 keeper in Europa is. Tuurlijk kan je daar veel over in discussie en kan je er van alles over zeggen. Maar hij laat het zien . En de beste 2e keeper van europa zou toch eigenlijk gewoon eerste keeper moeten zijn?
Super nieuws ! Gaf mij een beetje de zelfde indruk als malacia. Altijd goed om een back extra te hebben die ook nog eens aanvallend mee wil doen
Dat Rodriguez niet komt is toch wel een domper, maar verder maat het niet zo gek veel uit. Ons team is sterk genoeg alleen er moet meer pit in.
Niet alleen kokcu maar aursnes net zo , net voor het eind van de Window zo weggekaapt voor een (voor feyenoord niet te weigeren bod) laag bod
Nog iets minder eenzaam protest , ondanks dat ik de keuze snap gebaseerd op inkomen, vind ik dat je de keus moet kunnen hebben met en zonder prijsvrij. Ik betaal liever een aantal euro's meer voor een shirt zonder prijsvrij. Dit is daadwerkelijk geen aangezicht.
Of het nou vergelijkbaar is Of niet , er is geen enkele supporter die nu al vertrouwen uitspreekt. Want hoe het er ook voorstaat als feyenoorder blijf je voorzichtig.
Ik denk de helft
Feyenoord heeft dit met 2016/17 ook bijna laten gebeuren ?
Dat is hij langer niet waard, en zeker gezien het feit dat hij anderhalf jaar geen basis speler is geweest.
Nu nog een fatsoenlijke var en buitenspel systeem ?*
Een aantal misschien maar we moeten ons daar niet achter verschuilen , we moeten verder denken dan dat. En de opleiding dusdanig verstrekken en beter maken om uiteindelijk ajax en psv te overtreffen.
Leo sauer?
30
Ja dat snap ik wel , maar ik bedoelde dat ik vind dat wieffer of timber het meer verdienden dan geertje
Dat zeg ik toch ? Kokcu aursnes was perfect. Maar dat komt omdat aursnes zo snel er bovenuit stak. Daardoor (vind ik) dat kokcu niet helemaal naar boven kwam. Kokcu wieffer zelfde verhaal , alleen was kokcu hier de dominante van de 2. En nu zie je dat timber op de plek van kokcu moest spelen om door te breken.
Had toch liever timber of wieffer gezien dan Geertruida. (Of tenminste dat was redelijker geweest imo)
Ik denk dat aursnes gelijk heeft , kokcu kwam veel meer tot zijn recht zonder aursnes. Omdat aursnes dezelfde rol heeft als wieffer . Ik vind dat wieffer en timber nu nog meer tot zijn recht komen nu kokcu weg is. En dat bewijst dat er een heleboel rek is bij feyenoord.
Nee huur met verplichting tot koop.
Meer dan prima , zo kunnen middenmoot clubs zichzelf bewijzen of clubs uit andere divisie zichzelf tentoonstellen
Totaal off topic , maar hebben jullie 020 gekeken? Wat lekker zeg verliezen van een 3e divisie club
Alireza mag gewoon blijven . Die is gebleven voor zijn harde werk en motivatie. Niet voor het spelen
Wtf lul jij ? Welke andere buitenspelers hebben we dan? Minteh bakte er ook niks van.