sc-heerenveen-feyenoord-1-2-jim-breeman-sports-photography-12

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

1.250 kaarten voor sc Heerenveen - Feyenoord; burgemeester negeert oproep

Moreno

Voor de kwartfinale van de KNVB Beker heeft sc Heerenveen heeft 1.250 kaarten beschikbaar gesteld voor Feyenoordsupporters. Dat zijn er net zo veel als tijdens de competitiewedstrijd van vorig weekend.

De brief die supportersvereniging FSV De Feijenoorder aan de burgemeester stuurde, is dus genegeerd. Feyenoord kan ondanks verwoede pogingen van de supportersvereniging niet rekenen op een groter uitvak dan gebruikelijk in Friesland. 

De wedstrijd wordt op woensdag 1 maart gespeeld en begint om 20:00 uur. Diamondcardhouders kunnen zaterdag 18 februari vanaf 09:00 uur hun kaart bemachtigen. Goldcardhouders op maandag 20 februari om 18:00 uur en silvercardhouders op dinsdag 21 februari om 18:00 uur. Er zijn 80 plaatsen voor de buscombi vanuit Rotterdam beschikbaar, waar de overige 1.170 kaarten een autocombi in Heerenveen betreffen.

Delen

Reacties

..."De brief die supportersvereniging FSV De Feijenoorder aan de burgemeester stuurde, is dus genegeerd."...

Dat iemand niet doet wat jij wilt wil niet gelijk zeggen dat hij je ook negeert...
De procedure wordt meestal goed of slecht gevonden puur op basis van de uitkomst of iemand zijn zin krijgt. Die brief is echt niet genegeerd, maar ik verwacht dat de club SC Heerenveen het niet wil, en dan kan een gemeente daar ook niks in afdwingen. Ik heb nergens gelezen dat de club wel meer plekken beschikbaar wil stellen en dat dat nu door de gemeente/ veiligheidsdriehoek wordt voorkomen.
Al meer dan 15 jaar zitten we daar op het thuis vak. Elk zonder enig (noemenswaardig) probleem. Altijd openlijk Feyenoorder maar met respect voor de thuis supporters om je heen. Eén van de mooiere van jaar, want je kan daar onder de lange zijde echt alles krijgen in een soort van bruine kroeg. Winst of verlies, nooit gezeik gehad. Van te voren altijd daar in de sportsbar, vol met Feyenoorders, nooit gezeik. Nu gaat het één keertje eventjes mis van twee kanten op de hoofdtribune en de totale paniek heeft weer toegeslagen.
Daardoor in het uitvak gestaan vorige week. Tussen de Heerenveen supporters naar het weiland rijden. Tussen de Heerenveen supporters naar stadion lopen. Geen gezeik. En toch wil zo'n ********** burgermeestertje iedereen wijs maken dat het vanwege de veiligheid echt niet anders kan.
Waarom wijs je naar de Burgemeester? De club wil dit niet voor de eigen supporters. Daarom kozen ze zelfs voor een slecht gevuld stadion met alleen SK-houders.
Je hebt dadelijk nog een bus nodig om een wedstrijd te bezoeken zeg moeten nu minimaal 4 mensen in je auto wordt steeds gekker
Moet je eerst maar is 3 man vinden voor in de auto kom helemaal uit Tilburg dus word weer ellende om dat te regelen😮‍💨