Primeur Bevestigd
Aanpassingen uitvak | 1908.nl

Nieuws

Aanpassingen aan het uitvak na onderzoek De Feijenoorder

Puck

Stadion Feyenoord heeft diverse aanpassingen aan het uitvak gedaan in de wintermaanden. Deze aanpassingen zijn nu voltooid waardoor supporters onder het uitvak minder overlast zullen ervaren. De lexaanwanden zijn verhoogd en ook is een begin gemaakt met de plaatsing van een nieuw net waardoor het gooien extra bemoeilijkt wordt. 

Dit alles kwam aan het rollen na een onderzoek dat Supportersvereniging De Feijenoorder had gedaan onder supporters op de groene zijde nadat ze signalen hadden ontvangen van erbarmelijke omstandigheden en gebeurtenissen. De resultaten waren dermate schokkend dat de De Feijenoorder bij Feyenoord direct heeft aangedrongen op aanpassingen. "Voor Feyenoord begrippen ging dit met lichtsnelheid, we hadden niet veel argumenten nodig om de club te overtuigen van de noodzaak van de aanpassingen toen we met een lijst kwamen van dingen die naar beneden waren gegooid. Het is natuurlijk jammer dat de club dit soort signalen niet op eigen initiatief oppakt, maar uiteindelijk zijn we erg blij dat dit probleem is opgelost. Het geeft wellicht de noodzaak aan van een grote supportersvereniging: Samen sta je sterker"

Supporters van Feyenoord mogen en kunnen zich natuurlijk altijd melden bij De Feijenoorder indien ze in en om het stadion dingen ervaren die er niet thuis horen via het daarvoor ingerichte meldpunt: onderzoek@defeijenoorder.nl. Voor Feyenoorders die ook van Feyenoord houden, lid worden van De Feijenoorder is natuurlijk altijd nog iets beter. Lid worden en samen sterker staan kan via deze link

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hierbij meld ik, dat ik last heb van de fakkels.
Die door de Feyenoorder worden verkocht
ik weet niet meer wanneer, maar ik heb uitvoerig omschreven hoe ik onder dat vak heb gezeten bij een wedstrijd tegen psv. feyenoord had toen het gezinsvak naar het vak onder het uitvak verplaatst. echt walgelijk, roggels, bier, pis, alles kreeg je over je heen. stewards deden geen ene hol. wel goed dat er nu wat mee gedaan is, want het is gewoon onmenselijk. ik hoop oprecht dat feyenoord supporters zich beter gedragen. en als dit niet helpt, gewoon uitsupporters niet meer toelaten.
Daar begint het wel, hoe gedraag de Feyenoord fan zichzelf. Vaak is het een groep die zich als dwaze idioten gedraagd alsof dat de norm is ....

Als jij je als varkens gedraagt kan je dat gedrag terug verwachten
Supporters hadden in het verleden vaak zat geopperd om vak naar boven te verplaatsen, waarna dat ook uitgevoerd is. Nooit echt begrepen. In een ander stadion wil je toch ook niet in een hoekje weggestopt worden?
In praktisch elk stadion is het uitvak in een hoekje weggestopt, als het kan hoog met netten en slecht zicht.
Ja en terecht, die munten enz komen toch redelijk hard aan 😅
Knvb en gemeente drongen hier al langer op aan bij huurder de bvo Feyenoord. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de veiligheid.