Betrouwbaar
Mats Wieffer & Santiago Gimenez | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Transfers

'AC Milan wil Wieffer en legt contact'

Bombarda

AC Milan heeft de eerste contacten gelegd om Mats Wieffer te overtuigen voor een transfer. Dat meldt Matteo Moretto woensdagavond. De club uit Milaan zou enkele dagen geleden de eerste contacten hebben gelegd met de spelerskant.

De middenvelder wordt door de Italianen gewaardeerd op een transferwaarde van 20 à 25 miljoen euro. Al langer klinkt het vanuit het Zuid-Europese land dat Wieffer deze zomer uit Rotterdam vertrekt.

Gianluca Di Marzio voegt aan het nieuws toe dat ook Youssouf Fofana op de lijst van de Milanezen staat. De 25-jarige middenvelder geniet een door Transfermarkt ingeschatte marktwaarde van dertig miljoen euro, terwijl hij over één jaar uit contract loopt.

Wieffer, momenteel geblesseerd aan het bovenbeen en daarom afwezig op het Europees kampioenschap, speelde 79 officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin was hij goed voor 9 goals en 11 assists. Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt gewaardeerd op 30 miljoen euro.

Mocht Wieffer de overstap naar Milaan maken, mag hij de strijd op het middenveld aangaan met Ismaël Bennacer en Yacine Adli. Landgenoot Tijjani Reijnders is al in de Italiaanse gelederen.

🎖️ - Vooralsnog betreft de toenadering iets tussen de club (AC Milan) en de speler (Mats Wieffer) en zijn management. Volgens ingewijden ligt er nog géén concrete aanbieding in Rotterdam. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mag toch niet hopen dat ze hem voor minder dan 30 miljoen laten gaan
AC Milan zou een eigen speler willen betrekken in de deal met Feyenoord voor Mats Wieffer. Het zou hierbij gaan om Jan-Carlo Simic, een speler waar de Rotterdammers eerder al interesse in toonden.

Volgens CalcioMercato heeft Feyenoord in de laatste dagen 'sterke interesse' getoond in de verdediger van AC Milan.
Daar tegenover staat dat de Milanezen Wieffer op de korrel hebben en zich al gemeld zouden hebben in Rotterdam. CalcioMercato denkt daarom dat beide spelers in een deal betrokken kunnen worden, maar over zo’n ruildeal zou nog geen concrete sprake zijn.
Ff een vraag aan @Bombarda en natuurlijk alle gewone supporters op dit forum die pretenderen de visie van de club,dtk etc te kennen of schrijven alsof ze inside information hebben... Is er ergens iets opgevangen dat Simic betrokken wordt in de transfer van Wieffer? Staat Simic überhaupt op een lijstje bij Feyenoord?
Vergeet het, hebben wel betere targets op het oog. Allemaal agent geouwehoer via journalisten
Opdonderen met die Italiaanse clubs.
Heb je geen reet aan.
Ik ben een groot Wieffer fan, jammer dat het waarschijnlijk niet tegen te houden is dat hij weggaat. En AC Milaan is een mooie club, maar toch allang niet meer het grote Milan van weleer. Dan ligt Atletico toch veel meer voor de hand, gezien die ook zeer concreet waren. Denk dat AC Milan ook niet het geld dokt wat Feyenoord verlangt nu.
De Duitse competitie lijkt mij ook wel bij hem passen (Dortmund) met name.
@Bombarda wordt de nummer 6 positie dan ook een prioriteit voor een grote versterking net zoals de rechtsbuiten positie? In mijn ogen de belangrijkste positie in een 4-3-3 en heb nog steeds mijn twijfels bij Zerrouki.
Zerrouki is niks wordt niks. Dat zien ze binnen Feyenoord ook.
Timber was vorig jaar ook al afgeschreven en kon er niks van. Zerrouki heeft mij ook nog niet overtuigd maar ik schrijf hem nog niet af.
Zerrouki heeft in de CL wedstrijden goed gespeeld en in principe komt hij beter tot z'n recht in de speelwijze van Priske dan Slot. Priske speelt namelijk wat compacter.
Never nooit je sterkhouders weg doen zo mogelijk
Waarom is iedereen tevreden met maar 30 miljoen? ik hoop dat Don Kloesoe niet zo denkt en hem niet onder 45 miljoen laat gaan
Laat de fles vooral lekker staan op donderdagmiddag. Gratis advies.
Kijk is naar Sangare die voor 35 miljoen ging. Wieffer is toch echt beter dan hem + CL ervaring
Loopt over een jaar uit z'n contract.. denk serieus dat je met 25-30 miljoen dik tevreden moet zijn..
hij heeft een contract tot 2027??
Iets te snel gelezen.. Fofana loopt uit z'n contract

In dat geval 500 miljoen voor Mats en anders maar niet :D
Waar ik bang voor ben is dat ze bij Wieffer een charmeoffensief beginnen en hem dan het hoofd op hol brengen zodat hij alleen nog naar Milan wil. Het lukt die Italianen vaak om goedkoop deals af te sluiten. Als ze Wieffer zover krijgen dat hij alleen nog maar naar Milan wil dan zitten ze goed. Dan hebben ze een veel betere onderhandelingspositie.
Maar Te Kloese gaat er alles aan doen om de prijs op te drijven zoals met Luis Sinisterra. Dan kent dat AC Milan Don Dennis nog niet.
Onze beste speler (met Hancko), prijzenpakker, international van A-land, CL ervaring, wordt nog zeker beter (want jong, slim, zelfkritisch, ambitieus), 3 jaar doorlopend contract, begeerd door minstens 5 clubs uit de Europese (sub)top. 35 + 5 miljoen bonussen lijkt me niet onrealistisch, zeker als PL clubs concreet worden. Here we go, 10.000% rendement.
20-25 miljoen voor Wieffer met een contract tot 2027 lijkt mij aan de lage kant.
Ik verwacht dat Te Kloese eerder 35-40 miljoen in z'n hoofd heeft.
AC Milan zou een goede stap kunnen zijn voor Wieffer, maar het lijkt een moeilijke onderhandeling te worden voor Milan. Feyenoord gaat zich moeilijk opstellen. Milan denkt aan een maximale uitgave van 25-30 miljoen euro, voornamelijk via bonusconstructies. Vorig jaar haalden ze Reijnders binnen voor ongeveer 20 miljoen euro en verwachten niet veel meer te betalen voor Wieffer. Bij Feyenoord, gezien de contractduur en de status van Wieffer, zullen ze zeker niet geneigd zijn om hem voor een lage prijs te laten gaan.

Je moet echt ook realistisch blijven, en in mijn ogen zou 30 miljoen echt een top bedrag zijn gezien het aankoopbedrag en zijn positie.
Beste speler (met Hancko) van Feyenoord, prijzenpakker, international van A-land, CL ervaring, wordt nog zeker beter (want jong, slim, zelfkritisch, ambitieus), 3 jaar doorlopend contract, begeerd door minstens 5 clubs uit de Europese (sub)top. Dan mag je best nog wat meer dan 30 miljoen vragen. 35 + 5 miljoen bonussen lijkt me niet onrealistisch, zeker als PL clubs concreet worden.
Fijn dat tenminste één iemand realistisch een transfersom kan onderbouwen zonder ‘de wens de vader van de gedachte’ te laten zijn.
@Bombarda is de Roon een optie? Lijkt mij echt een topaankoop.
Italiaanse clubs betalen niet zo makkelijk hele grote transfersommen.
Zou me echt verbazen als Milan 30 mln voor Wieffer gaat betalen. Denk eerder 20 mln.
Ze zijn toch ook van plan om 40 neer te leggen voor Zirkzee? Klopt wel dat ze meestal geen grote bedragen neerleggen, maar als het juiste bedrag niet op tafel komt, gaat het helaas niet door.
Als ze niet willen betalen moeten ze hem niet willen halen.
Wat ik nog belangrijker vind dan de uiteindelijke transfersom. Is dat er een serieuze vervanger wordt gehaald. Met Zerrouki gaan we niet hele hoge ogen gooien. Maar intern denken ze daar volgens mij ook zo over. John de Wolf heeft in de podcast gezegd dat hij van sommige aankopen meer had verwacht. En leek toen een omschrijving te geven die wel redelijk goed op Zerrouki sloeg.
Ik had juist het idee dat JdW het over Ivanusec had.
Volgens mij ging het over meerdere. Dan waren inderdaad Ivanusec en Zerrouki de eerste 2 die in mij opkwamen.
Ik denk dat Zerrouki echt gaat knallen volgend seizoen. Als we iets lager op het veld druk zetten en nog een spelversneller naast Zerrouki neerzetten (Arne Engels?) gaat dat echt goedkomen. Zerrouki heeft zich op CL niveau bewezen dus alle vertrouwen in.

Het meest ideale scenario houden we nog wel 1 a 2 sterkhouders binnenboord, maar het lijkt lastig te worden.
Dat idee heb ik ook. Stengs zou ook op 8 kunnen spelen. Dat heeft hij bij Antwerp prima gedaan. Het is tegenwoordig vrij gebruikelijk dat je spelmaker op 8 speelt omdat je daar net wat meer ruimte krijgt als op 10. Het is natuurlijk helemaal ideaal als je op 8 iemand hebt met de spelmakerkwaliteiten van Stengs, maar met wat meer gif en dynamiek. Die zijn uiteraard moeilijk te vinden binnen het budget van Feyenoord.
Ja, ik zei ook al. Creativiteit van Stengs gecombineerd met het gif van Guus Til. Dat zou ideaal zijn, maar dat zal voor ons wel een hele moeilijke zoektocht zijn. Die moet je eigenlijk zelf opleiden. Zo 'n speler speelt niet bij Feyenoord.

Om te beginnen moeten we dit seizoen eens zorgen voor een echte concurrent voor op de 10 positie. Net als bij psv. Vooral de voorste 4 posities moeten we meer concurrentiestrijd hebben. Is wel makkelijker gezegd dan gedaan.
Die Engels die jij noemde kende ik niet, maar zo'n speler is wel fijn om erbij te hebben. In tegenstelling tot velen hier denk ik ook dat Zerrouki prima de 6 positie kan overnemen als Wieffer vertrekt. Zeker als onder Priske de pressing vaak wat lager plaatsvindt. Zijn goede lange bal is dan ook een wapen. Dan heb ik inderdaad het liefst een spelmaker op 8 en een type Szymanski (loper met techniek en overzicht op 10).
Engels kan je een beetje vergelijken met Veerman qua type. Legt de bal ook overal neer waar hij wilt. Heeft ook weleens als spelmaker op rechtsback gespeeld. Engels is op het laatst afgevallen voor het Belgische nationale team. Moet wel wat kosten.
Ik kende Engels niet, maar dati k heb nu wat over hem gelezen en zo'n type speler zou een uitstekende aanvulling zijn. Bij Augsburg is hij basisspeler en zien ze in hem de toekomstige 8 of 10. Leuke tip! Stefan Reuter, de sportief directeur van de Duitse club, noemt hem “extreem volwassen” voor zijn leeftijd. “Hij raakt niet in paniek, maar begrijpt het spel, doet het voor zijn leeftijd buitengewoon goed en heeft zich ongelooflijk snel geïntegreerd.” Hij is slim in de pressing en heeft een grote motor. Op vlak van high intensity runs en loopvolume in het algemeen hoort Engels bij de top. Hij is agressief in de duels. Hij is balvast, heeft een goed schot en vista, en probeert bijna altijd vooruit te voetballen."
Klopt ja! Hele leuke speler. Volgens mij is hij zijn basisplek kwijtgeraakt richting het einde van het seizoen en ook dus geen plek bij nationale selectie. Kleine Belgische Enclave met Engels, Tsoungui en die Delorge waar we ook interesse in hebben ;). Ik juich het wel toe.
@Damaschin niet alleen is die moeilijk te vinden, we hebben hem zelfs al. Quinten Timber is onze meest creatieve en beste middenvelder, ook volgens de statistieken. Die combineert de eigenschappen die jij hier beschrijft.
Timber gaat bijna op zeker weg. Die wilde niet voor niets niet verlengen. Daar kun je donder op zeggen dat daar goede PL clubs voor komen. Ik ben wel fan van Timber hoor. Afgelopen zomer heb ik hier wel vaker veel kritiek gehad omdat ik dacht dat hij uitstekend op 8 uit de voeten kan. Wel is het zo dat hij ondanks al zijn kwaliteiten (dynamisch, techniek, goed in de combinatie, gif) geen type spelbepaler is zoals Stengs die strooit met (steek)passes.
Voorlopig lijkt Stengs concretere belangstelling te genieten en mogelijk eerder te vertrekken, maar ik zie Timber ook wel vertrekken uiteindelijk. Overigens scoort Timber hoger op de creatieve statistieken dan Stengs, dat wordt behoorlijk onderschat. Ik geloof dat VI het had uitgezocht, maar Timber scoort bijvoorbeeld hoger op steekpasses en progressieve key passes dan Stengs. Iets dat je misschien niet zou verwachten qua reputatie, maar Timber lijkt veel meer spelbepaler te zijn dan hier soms wordt gesuggereerd. En hij doet dat ook nog eens op een veel hoger tempo dan Stengs, wat het verschil in kwaliteit en potentie verder onderstreept. Ik zeg niet dat Stengs een slechte speler is, maar bij hem is alles op één tempo en in het drukzetten is hij niet zo heel actief. Dat maakt hem een stuk minder geschikt als 8.
@Bombarda 2 vragen.

Hoe wordt er intern naar Zerrouki gekeken, is dat een beetje hetzelfde als bij de supporters of zien ze in hem wel de opvolger van Wieffer?

Als dat niet is komt De Roon dan in aanmerking? Lijkt me een goede optie. Een echte leider die veel ervaring met zich meebrengt. Toch wel een vrij belangrijke positie waar dan jonge talenten om heen kunnen spelen.
/ Valt tegen. Mag tegen winst verkocht worden. Lastig. Geen vervanger Wieffer.
/ De Roon, naam nog niet gehoord. Strijkt behoorlijk wat op in Bergamo, vergis je niet
Dat krijg je als je de scouting overboord smijt. Zwaar minpunt van Slot om in zn eentje zijn wil met alle geweld door te drukken. Of ga ik nu buiten mn boekje om iets kritisch over hem te zeggen! Niemand is perfect hè.
Je benoemt feiten, daar is niets mis mee
Gelukkig ga we nu weer verder bouwen met de scouting en te kloese, juist wat ik hoopte
Ligt er natuurlijk aan wat Priske van Zerrouki vindt en dat is afwachten.
30 miljoen + 5 miljoen aan bonus die redelijk makkelijk te behalen zijn lijkt me realistisch
Het genoemde bedrag lijkt me te laag gezien contractduur, leeftijd en dat Wieffer international is. Als je met dik 20 miljoen akkoord gaat dan geef je ook een verkeerd signaal af naar clubs die naar andere sterkhouders vissen. Waarom zou je dan meer bieden voor Timber? Daartegenover staat dat je niet voortdurend topclubs wil afwijzen en met een ontevreden speler wil zitten. Ook is er afgelopen seizoen met Zerrouki al een dure opvolger aangetrokken die nu niet gaan spelen of worden verkocht, alleen dan waarschijnlijk met weinig of geen winstmarge. Nu zullen er ongetwijfeld reacties komen dat Zerrouki tekort schiet. Maar het gaat erom hoe daar binnen de organisatie over wordt gedacht. Persoonlijk denk ik dat hij goed tot zijn recht komt als er onder Priske iets lager op het veld wordt verdedigd en als hij het vertrouwen krijgt. Conclusie: ik vermoed dat Feyenoord bij Wieffer best openstaat voor een vertrek. Maar je moet er wel meer geld voor krijgen.
Niet gaan spelen bedoel ik moet gaan spelen..anders krijg je kapitaalvernietiging.
ac milan mag je wel mee onderhandelen, die hebben ons nog nooit wat misdaan. maar bij die clubs uit rome moet je er lekker een onbetrouwbaarheidsbonus van een paar miljoen opgooien. en een strafbonus voor het gehuil en gejank over de schade aan een fonteintje van 7k (die ook nog eens ontstond omdat de romeinse politie incapabel was).

ac milan vind ik prachtig, de italiaanse competitie is echt sterkt, italie is geweldig, maar verder liever geen zaken doen met italianen. hebben over het algemeen geen stuiver te makken.
De Romeinse politie had niet hoeven in te grijpen als supporters zich zouden gedragen
jij bent slecht op de hoogte, zelfs de nederlandse politie heeft toegegeven dat ze een draaiboek hebben gebruikt uit de tijd van julius caesar. op een klein plein (bloemenplein) werd iedereen weggejaagd, waarbij grote groepen in kleine steegjes werden gepropt. omdat er verder niks geregeld was heeft men zich verzameld bij de spaanse trappen en daar werd wat gedronken. als je moet drinken moet je ook pissen, maar ook daarvoo rwas niets geregeld. er was wat schade aan die fontein, maar de italianen hebben dat ongelooflijk opgeblazen. de hele ajax media ging er in mee, ohoh wat ene schande bla bla fontein gesloopt, nergens enige nuance. en ook die beeldvorming had effect, dat zien we dus ook aan jouw reactie.

compleet verkeerd aan gepakt door de politie daar, ondanks waarschuwingen vooraf.
Ik ben echt bang dat het een kaartenhuis wordt. Zie maar hoe je iedereen op gelijk niveau vervangt. Een paar seizoenen terug ging dat nog goed, maar het niveau van nu op peil houden Pfff, dan moet je toch gedeeltelijk naar de bovenkant kijken. Je kunt dit onmogelijk met jeugd en buitenlandse talenten opvangen, ongeacht dat ik het volste vertrouwen in de scouting heb. Eerlijk is eerlijk, maar over Priske weten we ook niet veel. Ik denk maar terug aan Happel die van ADO overkwam. Heel lang geleden, maar dat was de grootste voltreffer ooit. Nog groter dan met Slot.
uit elke linie max 1 verkopen.

bijlow/wellenreuter, geert, wiefer, gimenez.

en dan is het klaar. de rest gewoon blijven. dat is alleen anders als er buitenproportionele bedragen geboden worden die je niet kunt weigeren. maar dan moet je wel denk aan 50+.
Inderdaad nog maar een tweejarig contract en wieffer 3.
Nou denk ik dat ze beide gaan en ook stengs denk ik.
niet met je eens. hij is pas halverwege het seizoen echt gaan draaien en heeft nog steeds veel te verbeteren. als hij dit seizoen een dragende speler kan worden en zelfs wat vaker geselecteerd wordt voor oranje staat hij er veel beter op. dan nog 1 jaar contract, maar daar staan meer geinteresseerden tegenover. ook volgend jaar levert hij 30+ op.
Lijkt me sterk met 1 jaar contract. Ik vind het ook jammer, maar hij wil niet verlengen...
Allemaal heel leuk en aardig, die belangstelling voor al onze spelers, maar ik hoop toch van harte dat Feyenoord inmiddels in de positie zit om ook "nee" te verkopen en er dus alles aan zal doen om een leegloop te voorkomen. Als je zoveel basisspelers kwijtraakt, zadel je je nieuwe trainer toch met een levensgroot probleem op.
En wat als Milaan al een verdubbeling of meer van zijn salaris beloofd hebt?
Ik zou er niet heel gemotiveerd van raken wanneer mijn baas het tegen zou houden. Ik weet ook dat hij met zn volle verstand zijn contract getekend heeft, maar wat is die handtekening nog waard tegenwoordig?
Zou het jammer vinden als hij gaat, maar heb er wel begrip voor, gewoon zoveel mogenlijk geld er uit halen, maar dat is makkelijk praten als je er zelf geen invloed op heb
Ik snap je redenering zeker. Maar als je de verhalen her en der moet geloven, wordt er getrokken aan Bijlow, Wellenreuther, Geertruida, Hancko, Hartman (nu natuurlijk niet), Timber, Wieffer, Stengs, Gimenez en Paixao. Daar ga je je nooit van herstellen in 1 transferperiode. Noodzaak is dus ook om nee te verkopen.
Die gaat gewoon naar Atletico voor 40 miljoen
De mazzel met die Italiaanse schooiers. We wachten met op een paar PL clubs die niet voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Voor Mats zal er geen gebrek aan belangstelling zijn
Lazio heeft zich voor het eerst bij Feyenoord gemeld voor Calvin Stengs.
Dat meldt de Italiaanse tak van Sky Sport. Stengs moet in Rome Felipe Anderson en Luis Alberto opvolgen op het middenveld.
Dit stuurde ik vorige week al, toen kreeg ik het antwoord dat er vanuit feyenoord niks bekend was.
Is het nu nog zo dat de Italiaanse top het transferbedrag waanzinnig spreiden?
20-25 miljoen… mag toch hopen dat het nu een keer klaar is met zulke bedragen. Na het Conference League jaar en Europa League jaar kon ik er enigszins mee leven dat je niet de hoofdprijs kreeg voor bepaalde spelers, dat is niet het allerhoogste podium. Maar je hebt jezelf toch wel laten zien dit jaar in de Champions League, je gaat nu wederom de Champions League in, dan mag de vraagprijs toch wel naar 35M minimaal voor zo’n speler vind ik.
ik snap dat gebruik van 'vraagprijs' nooit zo. vooral omdat andere clubs dan weten dat dit bedrag hoger is dan het bedrag dat je wil hebben. misschien zijn er andere clubs die wel de waarde van transfermarkt willen betalen?

als je 20 tot 25 mio bieden en je wil 35 hebben, zeg je gewoon nee. punt. niks vraagprijs, je kunt zelf toch lezen wat zijn waarde is? kom maar terug met een beter bod. en als het bod substantieel is, doe je een tegenbod. dat is niet de vraag prijs. dat is een voorstel om uiteindelijk te komen tot een bedrag dat je wil hebben.

met slot bood liverpool 9 mio en dat bedrag is nooit meer omhoog gegaan. vond ik toch wel opmerkelijk. ze doen een bod van 9, wij doen een tegenvoorstel van 12 (of zo) en we komen uit op 9.. tjsa./
Di marzio; lazio legt de eerste contacten voor stengs
graag Isaksen in omgekeerde richting dan
Nou... 10x liever Stengs als je het niet erg vind. is echt klasses beter.
Ik hoop dat het met Priske is besproken dat we weleens Geertruida, Hancko, Timber, Wieffer, Stengs, Paixao en Gimenez zouden kunnen kwijtraken 😏 Want dat zal toch geen prettige binnenkomer zijn.
Zo ver laat Don Dennis het niet komen. Ik denk dat hij een grens trekt bij 4, maximaal 5 vertrekkende basisspelers. Anders dan in andere jaren – en in zekere zin ook afgelopen zomerwindow al – hoeft Feyenoord niet per se te verkopen.
Het is nog steeds allemaal beetje informeren bij de speler en zaakwaarnemer, wat wil wieffer zelf.
Zijn al veel clubs voor hem genoemd, daarna komt Feyenoord vanzelf in beeld.
Zelf hoop ik dat hij nog 1 jaar wil blijven, goede speler voor ons.
Het gaat weer een drukke zomer worden voor DtK ,ik hoop dat de lijstjes klaar liggen en we snel kunnen doorpakken.
"De middenvelder wordt door de Italianen gewaardeerd op een transferwaarde van 20 à 25 miljoen euro."

"Zijn marktwaarde wordt door Transfermarkt gewaardeerd op 30 miljoen euro."

Dan lijkt het me toch dat die Italianen hem wat laag inschalen. Als ik Feyenoord was, zou ik een bod van 25 miljoen of lager in elk geval niet al te serieus nemen.

Was Milan trouwens niet ook al met Gimenez bezig?
Daar heb je de Italiaanse clubs weer.... Opzouten met die gierige clubjes. Mats lekker nog jaartje in de Kuip.
Precies! Willen nooit de marktwaarde betalen en het is ook maar de vraag of je je centen krijgt (zie het gehannes rond de Vrij in het verleden).
Quote: De 25-jarige middenvelder geniet een door Transfermarkt ingeschatte marktwaarde van dertig miljoen euro, terwijl hij over één jaar uit contract loopt.
——-
Hij heeft toch nog tot medio 2027 een contract?
Volgens mij ook inderdaad. Heb het nog even gecheckt op transfermarkt en daar staat ook 30 juni 2027
Oja dat gaat over Fofana.

Nevermind😂😂
@Bombarda is het een optie om Isaksen te ruilen met stengs ?
Betrek dan Tati Castellanos maar in de deal. Giménez gaat zeker weg en Feyenoord wil 3 spitsen lees ik overal.
Of beide we krijgen nog geld van lazio plus heel veel rente.
Die maniertjes van Die Castellanos passen niet in de Kuip. Wat heb ik mij lopen ergeren aan die pipo toen we tegen hen speelde. Vreselijk!
we zijn gelukkig in de omstandigheid dat we niet hoeven te verkopen , wieffer is een sterkhouder op ons middenveld gewoon 40 vragen , interesse is er zat voor hem en we moeten stoppen met spelers weg te schijten
daarbij zie ik hem graag nog een jaar blijven , het wordt zowiezo al een leegloop zeker als we ons blijven opstellen als een aldi
We stellen ons al helemaal niet meer op als een Aldi. Zou eerst pogen te begrijpen hoe dit soort processen werken alvorens zo’n ongenuanceerde opmerking te maken.
Ik wil de zomer afwachten of we nog Aldi genoemd mogen worden. Van de geopperde bedragen voor een Stengs, Wieffer, Paixao en Gimenez werd ik niet vrolijk.
Ik vertrouw daar pas op als onze spelers voor vergelijkbare bedragen vertrekken als de spelers van Ajax en PSV( ongeacht hoe hoog die bedragen zijn) Maar als voor Taylor bedragen van rond de 40 m worden genoemd na zo'n k.t seizoen verbaasd mij de bedragen bij ons nog steeds.
Di Marzio post zojuist dat de eerste contacten tussen Lazio en Stengs ook zijn gemaakt: https://x.com/dimarzio/status/1801010613344219313?s=46
Weer zo’n lachwekkend laag bedrag. Misschien moet Feyenoord op dat soort voorstellen gewoon een totaal onrealistisch bedrag aan de bovenkant vragen. Dan snappen ze ook dat ze niet meer hoeven terug te komen.
Geen enkele speler hoort meer Feyenoord te verlaten onder de marktwaarde. Tenzij het gaat om een aflopend contract. Want waarom zouden we?
Maar wat is de marktwaarde? Dat wat op transfermarkt staat is niet de absolute waarheid. Waardes worden daar gemaakt door enkele vrijwilligers. Zo serieus moeten we die site ook weer niet nemen.
Dat zijn wel de waardes die veel clubs hanteren.
Het wordt gebruikt als richtlijn en indicatie, maar de werkelijkheid verschilt altijd. Kan soms echt tientallen miljoenen uiteenlopen.
Het blijft altijd een indicatie maar er wordt vaak wel heel nadrukkelijk naar gekeken.
Geertruida zal Feyenoord bijvoorbeeld ook voor véél minder gaan verlaten dan zijn waarde van 32 mio...
Dat ligt aan zijn EK, stel dat hij mag spelen, en hij doet het goed? Fan zou zelfs de 32mil laag kunnen zijn. Zeker voor Engelse clubs.
Dat gaat niet gebeuren 32 miljoen. Realistisch blijven.
Dat ligt daar helemaal niet aan. Dat ligt aan zijn contract duur momenteel. Spelerswaarde dondert in elkaar als het nog maar een jaar duurt, want elke club weet dat je jouw speler moet verkopen om nog een beetje geld ervoor te vangen. Een verlenging zit er vanuit de speler ook niet inz
Verwacht daarom maar niet dat Geert meer dan 15 mil oplevert hoor, kan je echt vergeten.
Geertruida gaat toch niet onder de 20 miljoen weg mag ik hopen... Het zou fijn zijn als hij op het EK voldoende minuten krijgt en positief opvalt. Je hebt maar twee clubs nodig die tegen elkaar opbieden...
Las net dat die fofana 30 m moet kosten met nog 1 jaar contract?
Waarom zo sceptisch? Engelse ploegen betalen vaak bovengemiddelde prijzen.
Als er drie vechten om zijn been dan gaat de gene met de meeste poen er mee heen.
Graag wel voor een Engels bedrag naar Italië! 😂
20 a 25 miljoen. En door. Feyenoord bepaalt de prijs, maar leuk dat ze in Milaan een schatting hebben gemaakt.
we hebben met te kloese een ervaren monopolie speler, die weet wel hoe die moet onderhandelen. 30+ minimaal
Die 20 a 25 miljoen moet je je niet te veel op blindstaren, er is geen club die bij een openingsbod of waarde inschatting gelijk het achterste van z’n tong laat zien,
Zelfde met Stengs, als Lazio bijv niet verder wilde gaan dan 15 hadden ze echt niet gelijk 15 geboden, eerder 8 a 10, en dan uit-onderhandelen.
Lazio heeft ook geen officieel bod ingediend van 15 miljoen euro.
Die italianen zijn helemaal gek 20-25m waarde.
Denk dat we minstens 35m willen. Heeft nog 2 a 3 jaar contract.
30 miljoen en die ene verdedigende talent hierheen halen
Wel een mooie club voor hem. Beter dan de Premier League en past er meer dan bij Atletico.
@Bombarda wat is de richtprijs van de club voor Wieffer? Met andere woorden, wat verlangt de club in deze ongeveer?
Is dat realisties? Hij word dit jaar 25. Buiten de premier league word dit nooit betaald ben ik bang. Denk 25+ de max word
Als je 25 bent kan je als middenvelder nog zeker 8 jaar op topniveau mee hoor (of langer, zie Kroos/Modric). Daarnaast contract tot 2027, Oranje international, CL ervaring, laat zien zich extreem snel aan te kunnen passen en daarnaast een middenvelder met een gewild profiel. Natuurlijk is 30 realistisch.
Natuurlijk is dat realistisch. Hij is international, heeft ervaring in de Champions League, veel grote clubs hebben hem op het oog en heeft nog een redelijk lang contract. Zou gek zijn als je in die uitgangspositie hem voor onder zijn marktwaarde laat gaan.
Transferwaarde van 30 miljoen... Als ze daar onder gaan zitten moet je er niet eens aan beginnen.