Bevestigd
tb2023115tb2023115tb106913

Nieuws

Arne Slot: "We hebben versterking nodig op het middenveld"

FeyenoordTM

Hoofdtrainer Arne Slot heeft na afloop van Feyenoord - NEC (2-0) op de persconferentie kenbaar gemaakt dat hij versterking wenst op het middenveld. Wanneer het aan de oefenmeester ligt, zijn de Rotterdammers zeker nog niet klaar op de transfermarkt. 

“Wij hebben op die linie versterking nodig, met Mats Wieffer en Quinten Timber die blessures hebben gehad. Ook gaan we Orkun Kökçü een keer door een schorsing missen.”

Feyenoord volgt de ontwikkelingen van Sivert Mannsverk al tijden. De Noor, die bij Molde FK tot eind 2025 onder contract staat, ziet een mogelijke overgang naar Feyenoord als een ideale vervolgstap in zijn carrière. De middenvelder wil in de voetsporen treden van landgenoot Fredrik Aursnes.

Deze werkweek meldde zich nog een kapitaalkrachtige club voor de diensten van Mannsverk. Het beoogde plan was om hem door te verhuren aan een club uit een zonnige competitie. Mannsverk bedankte voor het aanbod.

De carrièreplanning biedt voor Feyenoord een uitgelezen mogelijkheid om verdere toenadering te zoeken om jongens als Mannsverk te binden. De Eredivisiekoploper heeft daarvoor tot aankomende dinsdag 23:59 de tijd. Daarna verstrijkt de deadline voor de Nederlandse transfermarkt.

Sivert Mannsverk

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

We hebben vooral een volwaardig TD nodig. Als het voetbalbeleid nu in orde is o.b.v. van een organisatie waarbinnen van een zelfstandig TD sprake was, waarom dat dan veranderen. Dat is in feite beweren "We doen het nu goed, dus gaan we de organisatie veranderen om de continuïteit te waarborgen". Zoiets heet een drogredenering.
Sinds Arnesen weg is hoor ik Slot veel te vaak praten over het spelersbeleid; laat hij dat binnenskamers doen in overleg met een TD en de scouting en zich verder bezig houden met de spelers die er zijn, niet met die er misschien gaan komen. Ik snap dat dat nu gebeurt maar het is een bewijs dat er een cruciale schakel in de organisatie ontbreekt en dat vang je niet op met een hulpje inde huishouding voor Te Kloese, dat herstel je met de aanstelling van een echte TD. Kijk wat er bij Ajax gebeurt is ;-)
Dat hebben ze bij PSV goed begrepen. Hopelijk prevaleert dat verstand bij Feyenoord ook. Ferry de Haan heeft inmiddels bij twee verschillende clubs prima werk laten zien. Met de scoutingsstaf die Arnesen heeft samengesteld moet dat een goede combi kunnen zijn.
Ik ben heel benieuwd of er nog een speler komt. Als ze een middenvelder of aanvaller halen hoop ik wel dat het iemand is die er direct staat en niet een toekomstproject als Kasanwirjo. Dit seizoen maakt Feyenoord door eigen goed beleid en totaal falen in Eindhoven en Amsterdam een onverwacht goede kans op de titel. Daarmee haal je ook nog pakweg 30 miljoen aan CL binnen die je direct op 1 juli kunt besteden en waardoor je het financiële gat met Ajax en vooral PSV versneld kunt dichten.
@FTM heeft Feyenoord interesse in Joey Veerman of toch Zerrouki?
Is dit een vraag of een uiterst originele poging tot humor?
Die degradatiekandidaat uit Amsterdam verliest weer twee punten!
het meest verstandige is om niks te kopen, ik zou dan voor een huur gaan. Kost ook geld, maar minder en de centjes op zak houden en dan de zomer een goede aankoop doen.
Haal Veerman !
Die wil weg bij PSV
Slapjanus van de buitencategorie. Godzijdank is dat een jaar geleden niet door gegaan anders hadden wij nu moet mejuffrouw Veerman in onze maag gezeten. Heeft een goede steekpass maar voetbalt verder als een weekdier.
We hebben ook doelpunten nodig!
Want Jezus wat gaat dat moeizaam
Wat een gelul. We hebben 42 goals gemaakt. Bijna net zoveel als Ajax en PSV.
Feyenoord gaat echt geen Mansverk halen, wat moet je daar mee ?
Die jongen heeft sinds november geen wedstrijd meer gespeeld, niet getraind, voordat ie een volledige training van Arne kan volbrengen is het april.
Mannswerk had er allang geweest als Slot hem had willen hebben.
Denk niet dat het daar aan ligt. Eerder aan het bedrag
Er zijn mensen die twijfelen aan zijn motoriek
Hoeveel mensen die zo overenthousiast zijn van Sivert Mannsverk zouden er ten minste één keer een hele wedstrijd van hem gezien hebben..............?
Het zal ongetwijfeld een getalenteerde speler zijn, daar gaat het me niet om, maar het ruikt hier wel een beetje naar gebakken lucht.

En dan de dubbele bezetting op alle posities; dat klinkt leuk en dat is het vast ook wel voor 'onze Arne' maar met multifunctionele spelers als Geertruida, Kasanwirjo en toch ook wel Timber in de selectie en bv voor de rechtsbackpositie Mimeirhel Benita op de achterhand, is het dan verstandig om nu (veel) geld uit te geven aan nog een middenvelder?
Kijk naar het mooie overzicht van 5314 hieronder (inclusief Mannsverk!), het is aannemelijk dat op elke positie de eerste genoemde de eerste keuze zou kunnen zijn. Die zullen toch niet allemaal tegelijk geschorst of geblesseerd zijn?!
Stel je haalt Mannsverk voor de €4.500.000 die transfermarkt.nl nu als 'waarde' opvoert. Komt Wieffer dan weer op de bank naast ome Arne zitten? Of komt Sivert á raison van die €4.500.000 naast Ezequiel van €7.500.000 te zitten? En als Mannsverk nou zo goed is dat je hem ondanks de al aanwezige spelers er per se bij wil hebben waarom dan zo lang geprobeerd om Zerrouki te halen. Want als je Mannsverk no nog wilt halen, moet hij minimaal evengoed zijn als Zerrouki, anders is het onzin.
Gisteren heb ik ook al geschreven dat Arne een beetje op Dickie Dick gaat lijken met zijn (te) regelmatige vragen om spelers. Belasting voor een tijdelijke dienstverband voor bv Vilhena of Sinkgraven, zou ik nog snappen; zij voegen als linksbenige allrounders, kwaliteiten toe die nu ontbreken en je hebt idd net nog wat meer breedte in je selectie. Maar met de aanwezigheid van Timber en Kasiwiro, vind ik het halen van een tweede Wieffer een beetje onzin. Zo rijk zijn we toch niet?
Waar heb je het over? Geertruida en Kasanwirjo zijn geen middenvelder en Wieffer is onze enige echte nr 6 die moeite heeft met drie wedstrijden in de week. Als er 1 middenvelder geblesseerd raakt heb je al een probleem. Natuurlijk hebben we wel een controlerende middenvelder nodig. Bullaude en Taabouni zijn aanvallende middenvelder en bovendien niet goed genoeg bevonden.
@Markonia
Geertruida en Kasanwirjo hebben beide toch meerdere keren o het middenveld gespeeld en dat is wellicht hun beste of favoriete positie maar het is absoluut onzin dat ze er niks van terecht brachten.
Als er een middenvelder geblesseerd raakt heb ik helemaal geen probleem. Stel Wieffer raakt geblesseerd dan kan Timber daar prima spelen. Dat deed hij nl. de eerste 13 wedstrijden voor het WK ook zeer regelmatig en na die 13 wedstrijden waren we ook gewoon koploper. Het prettige van Timber is dat als Kökcü een keer niet mee dan doen, hij ook prima op diens positie kan spelen. Hij deed dat in feite bij Utrecht al en op basis van zijn voetbal in die rol, heeft Feyenoord hem aangetrokken.
Zijn Wieffer en Kökcü beide niet in staat om te spelen dan zou je dus terug kunnen vallen op Kasanwirjo en op Timber. Kwalitatief wat minder? Ja, elke middenvelder anders dan Orkun Kökcü is dit seizoen minder dan Orkan Kökcü, dat is nl in deze vorm de beste middenvelder van de Eredivisie.
De conclusie dat Taabouni en Bullaude nu al te licht zijn bevonden is misschien in jouw hoofd het geval maar niet in en om de Kuip, zeker de voor €7.500.000 gehaalde Bullaude niet.
De naam Mannsverk wordt al ruim een half jaar genoemd. In die tijd heb je best wel wat wedstrijden van Molde terug kunnen kijken. Dat je dat zelf niet doet, betekend niet dat anderen dit niet gedaan hebben. Niet zo projecteren.

Mannsverk heeft zich prima staande gehouden op Europees niveau, iets wat Zerrouki niet lukte. Ik heb van beiden ongeveer even veel gezien inmiddels. Zerrouki is momenteel ietsjes verder, maar Mannsverk heeft een veel hogere potentie. Neem eens de tijd om een paar wedstrijden van Molde te kijken. Dan snap je direct waarom grote clubs uit de Premier League achter hem aan zitten.
Grotendeels eens met Bananenprut. Op één punt na: ik vind Mannsverk kwalitatief nu al verder dan Zerrouki voor ons type spel, hij heeft bovendien meer Europese ervaring dan Zerrouki. Je weet dat hij het hoogste niveau aan kan, dat moet bij Zerrouki nog blijken.
Waarom zou je nu Mansverk halen ? Die jongen heeft sinds november geen wedstrijd gespeeld, of jij hebt hem zo bekeken, dat ie meteen mee kan doen ?
Als het zo'n geweldige speler zou zijn, had ie allang een contract in Engeland getekend.
Vilenha en sinkgraven voegen niks toe Voor mansverk zijn Engelse grote clubs geweest als t waar is zou die naar feyenoord willen.Op voetbalprimeur las ik dat alleen rutger alleen z'n naam roept en dat die t bij containers legen in de haven moet laten.🤣
Sinkgraven is overal zo een beetje mislukt…
Dus die hebben we niet nodig..
En al die grote Engelse clubs hebben hem niet gekocht ?
Waarom ?
Zie hoe het ook kan met Gnonto. Dan baal je wel!
Arne zegt ook niet dat de versterking gekocht moet worden, kan ook huur zijn
Uitstekende analyse van Kees Pijl : de ene dag buitenspelers die kunnen passeren vragen en nu weer extra middenvelders; met dit materiaal kan Feyenoord ver komen als ze nu eens makkelijk goals gaan maken; terecht dat Slot gisteren scherpe kritiek had op de mannen; tweede helft was heel zwak….
Eens. Slot heeft zoals veel trainers het liefst alle posities driedubbel bezet. Maar dat is niet per se waardeverhogend voor de vele reservespelers.

Denk dat er nu een selectie staat met een hoop kwaliteit en breed genoeg om zware seizoenshelft mee af te kunnen maken.
Mee eens dat er nu echt geen behoefte aan een Mannsverk of een ander talent is. Maar een linksbenige ervaren middenvelder huren als - inderdaad - Vilhena of Sinkgraven maakt de ploeg een stuk completer en geeft meer ervaring voor de mogelijk spannende maanden die nog komen. Spelers die het klappen van de zweep kennen qua strijden om het kampioenschap heeft Feyenoord niet, op mogelijk Trauner na. Ik zou zo’n jongen op huurbasis nog aantrekken dezer dagen.
Je bent nog actief op 3 fronten en hebt voor de posities 6 en 8 maar drie basiswaardige spelers. Luts is nooit een succes geweest op 6 en onmisbaar in je verdediging. Daarnaast moet je serieus rekening houden met een vertrek van Kokcu, Geertruida, Szymanski en wellicht ook nog Pedersen en Trauner die in de belangstelling staan. Met een extra controlerende middenvelder kijk je dus ook al naar de langere termijn, net als met Kasanwirjo is gedaan.
Wil je serieus meestrijden om prijzen is er een extra optie voor 6 en/of 8 nodig.
Ik hoop echt dat ze gewoon voor Mannsverk gaan!
Bijlow Wellenreuther Marciano

Geertruida Pedersen
Trauner Kasanwirjo
Hancko Rasmussen
Hartman Lopez

Wieffer Manssverk
Szymanski Bullaude
Kokcu Timber

Jahanbakhsh Dilrosun Wålemark Azarkan
Gimenez Danilo
Paixão Idrissi Taabouni Baldé
Mooi overzicht!
Alleen: van Mannsverk weten we niet of die er meteen zal staan en Bullaude heeft zich nog niet bewezen. Ik heb er dan liever een pakweg 28-30 jarige ervaren middenvelder op huurbasis bij die direct inzetbaar is en ook echt wat toevoegt.
Toch typisch: Slot geeft aan dat er een middenvelder bij moet komen omdat de posities daar niet allemaal dubbel bezet zijn en vervolgens worden er hier allemaal vleugelspelers genoemd waar de posities wel dubbel bezet zijn. Inderdaad zit daar geen Messi of Sinistera tussen, maar er is wel de luxe om zoals gisteren weer een ander neer te zetten (Dilrosun in dit geval) die met een paar mooie acties een doelpunt maakte. Voor de centrumspitspositie hebben we er twee die gezamenlijk steeds de 90 minuten vol maken en als de gezamenlijke centrumspits de topscorer van Nederland zouden zijn. Ook dat heeft in mijn ogen dus niet de eerste prioriteit.
Qua middenvelders is de spoeling wel erg dun, al is het geweldig dat Wieffer op niveau absoluut mee kan. Met Wieffer zijn er vijf acceptabele tot goede middenvelders voor zes posities, dus daar moet er inderdaad eentje bij. En dan liefst een die er direct staat, want zo'n kans om kampioen te worden als dit jaar zullen we komende jaren niet zomaar weer hebben. Ik snap Slot dus absoluut als hij zegt: ga vol voor een kwalitatieve middenveldversterking. Dat mag van mij ook gerust een wat oudere huurspeler zijn, want we hebben jonkies genoeg lopen. In elk geval eentje die er direct kan staan.
Ondertussen wel duidelijk dat men hier gecharmeerd is van Sivert Mannsverk...
Zou ook leuk zijn om eens wat andere namen te lezen in een artikeltje...
Jawel maar Mannsverk is gewoon de meest voor de hand liggende optie.
En de meeste mensen zijn gecharmeerd op basis van niets, grootste gedeelte hem waarschijnlijk nog nooit zien spelen
Probleem is natuurlijk geld. Op het middenveld komt Feyenoord een mannetje tekort om alle posities dubbel bezet te hebben. Voorin zijn er ruim genoeg spelers, maar mist Feyenoord een speler die met een individuele actie, scorend vermogen en een goede voorzet op de spits het verschil maakt zoals Sinisterra vorig seizoen. Paixao zou het moeten kunnen gezien zijn statistieken in Brazilië, maar die moet misschien nog een stapje maken. De andere buitenspelers zijn bijzonder wisselvallig. Eigenlijk zou Feyenoord dus twee spelers moeten kopen, maar daar ontbreekt waarschijnlijk het geld voor en in de winterstop is het altijd lastiger om spelers te halen. Tenzij er een buitenkans langs komt zou ik gaan voor huur (eventueel met optie koop) van een middenvelder en van een buitenspeler. Dan kun je van de zomer verder kijken. Mocht Feyenoord kampioen worden dan hebben ze dan een beter gevulde portemonnee om kwalitatief goede spelers te halen.
Het zou wel is leuk zijn als er een buitenspeler zou komen, die een normale pass kan geven naar bijv een Gimenez dat zou al heel wat schelen. Paixao is gewoon een topper in wording en heeft wat tijd nodig, maar je ziet dat hij wel een bepaalde klasse heeft.
Rodney Nkele Kongolo transfervrij
was een jeugdspeler 25 jaar heeft in engeland gespeeld en in italië en nogmaals transfervrij defensieve middenvelder,
Lijkt me de moeitr van het bekijken waard.
Is al breeduit bekeken.
Die zat wissel bij SC Heerenveen. Wat moeten wij met zulke spelers?
Dat hij een oud-jeugdspeler van ons is en te vroeg (en blijkbaar onterecht) naar City ging zijn geen argumenten natuurlijk.
Ik vond die Camavinga van NEC ook wel wat hebben. Sterk, goede actie en aardig snel. Tevens hoop ik echt dat te Kloese zich gaat melden voor Reis. Maakt echt een goede ontwikkeling door in Duitsland
Sisokko is dat. Die heeft een leuke actie in huis maar doet verder vrij weinig. Werd er niet voor niets in de rust uitgehaald (mede door een rode kaart). Tavsan vind ik dan beter.
Had zijn tweelingbroer kunnen zijn wel qua uiterlijk natuurlijk 😂. Maar hij valt me de laatste tijd zeer positief op
Die gozer die verdedigend mee liep, maar niks deed?
ik vraag me af waarom we een paar miljoen voor bullaude hebben betaald, die jongen krijgt haast nooit minuten & wordt nu niet eens benoemd door slot.
Je kan niet alleen maar voltreffers maken.
zeker mee eens! maar zoals gisteren 2-0 voor en een rode kaart, dan kun je hem toch een keer de kans geven ( tegen utrecht geeft hij een assist en de wedstrijden erop krijgt hij 0 minuten dat vind ik gewoon vreemd.
@FTM, gaan er al wat namen rond van vleugelspelers? En hoe groot acht jij de kans dat we hier versterking voor gaan halen?
👉🏼 Ludovit Reis 👈🏼

Speelt momenteel bij HSV in de Bundesliga 2.
Hiervoor zat hij bij FC Barcelona onder Koeman.

Snel, behendig, goed schot, overzicht

Ik zeg doen !✅
Als ze Manssverk echt zo graag zouden willen hadden ze zich natuurlijk al lang gemeld.
Mijn inschatting; Denk dat Feyenoord (Slot) kijkt naar spelers die er direct kunnen staan. Slot wil deze kans aangrijpen om kampioen te worden.

Als dat niet lukt zouden ze zich zomaar nog kunnen melden bij Mannsverk.
Hoe langer je in de transferperiode wacht hoe duurder ze worden. Als ze Manssverk echt hadden gewild dan was hij er nu al geweest. Dan hadden ze na het mislopen van Zerrouki direct gehandeld
Dat onze spitsen onvoldoende scoren komt naar mijn inziens met name door de buitenspelers, trekken allemaal naar binnen en leggen dat af op een middenvelder of gaan voor eigen succes. Er is totaal geen aanvoer terwijl Gimenez gebaat is bij voorzetten vanaf de flanken. De corners gisteren waren erg slecht, alles kort en geen rendement. Met Wieffer, Hancko, Geertruida en Gimenez heb voldoende kopsterke spelers die een bal kunnen binnenkoppen als de corner direct genomen wordt. Tempo lag in de 2e helft veel te laag waardoor het bijna onmogelijk is om kansen te creëren.

Dat Slot er nog een middenvelder bij wil hebben begrijp ik wel. Wieffer is nog niet in staat om 3 wedstrijden per week te spelen en Timber komt net terug van een blessure. Denk dat Feyenoord wil gaan voor iemand die in de luwte klaargestoomd kan worden en zijn minuten kan pakken bij schorsingen/blessures. Had zelf gehoopt dat Dermane al verder was geweest, zie veel potentie bij die jongen maar wordt blijkbaar nog niet goed genoeg bevonden.
Mannsverk kopen en eventuele versterking voor aanval huren/erg goedkoop een optie?
Jaaaaa lekker je slechtste linie op het veld, de aanval door laten ploeteren, en het middenveld dicht bouwen....onze top scorer heeft er maar 8 in liggen na 18 wedstrijden. Dat kan echt niet voor een kampioens kandidaat....
Ik snap je reactie, maar dat staat tegenover dat Feyenoord met grote afstand de meeste goals maakt van buiten de 16. We hebben geen creatieve buitenspeler die de wedstrijd kan openbreken (Sini), en de backs komen ook nauwelijks op de achterlijn voor de voorzet. De spitsen worden nauwelijks gebruikt / aangespeeld.
Ja want een creatieve buitenspeler die een wedstrijd, op ons niveau kan openbreken én er gelijk staat koop je zo natuurlijk. Voor een miljoentje of 5. Het is geen FIFA he.
Dat kan dit jaar blijkbaar wel, want elke andere kampioenskandidaat heeft precies hetzelfde
We kunnen beter nieuwe buitenspelers halen want idrissi
Wallemark
Dilrosun
Wat zijn dat waardeloze spelers ze kunnen nog geen bal voorgevel het is allemaal maar binnen geef die ballen een x voor!!
Maar beste pettenflet dat is precies waarom ik steeds maar zeg zet de linkspoot op links en de rechtspoot op rechts... Want ander hou je dit en blijf je hangen in Arjan Robben tijdperk....

Het is niet echt moeilijk
Als je deze 3 samensmelt krijg je nog geen goeie speler.

Dus idd nwe buitenspelers aub!
Zou Veerman geen goede optie zijn voor ons? Komt totaal niet uit de verf bij PSV en zit nu zelfs op de bank. Vond hem altijd een goede speler bij Heerenveen en jammer dat psv toen sneller handelde.
Zeker met de kans dat Kokcu vertrekt komende zomer zou Veerman niet misstaan.
Je ziet het nu maar bij PSV: te wisselvallig, komt niet uit de verf bij een topclub, gewoon een matige speler.
Zie Mannsverk zo laat in de window niet meer komen. Op een Molde forum zag ik ook dat hun TD nog in een interview zei nu echt iedereen bij elkaar te willen houden. En ja dat zegt weinig, maar dan zal Feyenoord echt met een flink zak geld moeten komen terwijl de club al meerdere goede opties op zijn positie heeft...
Als hij komt; dan juist nu. Het is zomerstop daar.
OK, in dit opzicht begint Arne Slot zowaar een beetje op Dickie Dick te lijken. Doorlopend te nadrukkelijk vragen om nieuwe spelers.
Ik zou deze behoefte alleen kunnen begrijpen als je in de vorm van bv Vilhena of Sinkgraven een multifunctionele linkspoot erbij haalt. Dat zijn kwaliteiten die we nu nog niet echt hebben.
Maar als Kökcü een keer geschorst is en je gaat uit van de basis Kökcü-Wieffer-Szymanski dan stel je toch Wieffer op.
En Bullaude? Moeten we nu echt aannemen dat een van de duurste Feyenoord-aankopen ooit na een half jaar nog niet een volwaardige eerste elftalspeler is? Dan kun je je afvragen of die ± €7.500.000 wel goed besteed is. Ik snap dat de speler in kwestie tijd nodig heeft en dat hij nog niet een basisspeler is (hoe wel voor dat bedrag?!) maar hem in dit verhaal niet noemen is merkwaardig.
Ik heb zoals iedere Feyenoordsupporter heel veel bewondering voor het werk van Slot maar dit begint een beetje Ajax-gedrag te worden, alsof 'we' zulk bovenaards voetbal spelen dat je eerst de voetbaluniversiteit gevolgd moet hebben en een survivalkamp van 1½ jaar hebt moeten doorstaan voor je een beetje mee kunt doen.
Gezien de, voor Feyenoordbegrippen, stevige afkoopsommen die zijn betaald is iedere speler die is gehaald en nu nog niet volledig inzetbaar is een kwestieuze aankoop. En zo wordt bij elk transferverhaal of -gerucht wat mij betreft duidelijker, dat er z.s.m. een volwaardige Technisch Directeur moet komen die binnen de beleidskaders die door de RvC zijn vastgesteld autonoom en doortastend kan handelen. Het bijklussen door Dennis Te Kloese roept nl steeds meer vragen op.
Waar ik Wieffer als alternatief noem, moet dat natuurlijk Timber zijn ;-)
Bullaude heeft geen 7.5 miljoen gekocht maar wat minder. Daarnaast ben ik het met je eens ik heb geen idee wat slot nog van plan is met bullaude maar ik had toch wel verwacht dat hij net als santi voorheen 20 minuten mocht invallen
Het blijft met die paar spelers wel dun.
Stel Kokkie geschkrst en Timber kan nog geen hele wedstrijd. Wat is jouw opstelling dan?
Dus ik snp.het wel
Afhankelijk van de wedstrijd en het verloop. Als je 1-0 voorstaat tegen PSV en onderdruk is het een heel andere situatie als dat je nog 0-0 staat tegen Heerenveen.
Szymanski een linie terug. Bullaude erin.
Szymanski - Bullaude - Wieffer.
En door die drie te noemen, leg je meteen de zwakte op tafel, zeker wanneer je kampioen wil worden.
Het is gewoon vrij dun. Szymanski zoekt alleen maar ingewikkelde oplossingrn, Bullaude is voor de toekomst. Wieffer is een controleur en doet het goed, kan ik verder weinig van vinden.
Lang verhaal, klopt weinig van, bullaude heeft helemaal geen 7,5m gekost maar goed.....
Ff ter info bellaude kosten geen 7.5 miljoen
Die koste rond de 4 miljoen
Dan nog… dan mag hij toch wel af en toe mee doen?
Bullaude gewoon niet goed genoeg, je zit er ook wel eens naast, klaar. Daarnaast wil deze trainer gewoon kampioen worden. Dit jaar is de kans, ik luister liever naar zijn mening naar wat nodig is om eerlijk te zijn. Plus we strijden ook nog op drie fronten. Het is niet voor niks dat alle topclubs in Europa die voor de hoofdprijzen strijden en altijd midweeks spelen brede selecties hebben. Blijf aub roepen Slot, je hebt het meer dan afgedwongen om naar geluisterd te worden!
Je maakt er weer een lang verhaal van, maar de RvC maakt geen beleidskaders, dat doet de directie.
De RvC controleert.
En voor de rest gaat het prima bij Feyenoord
Ken wel paar leuke vleugelspelers die je misschien kunt huren:
1: Anthony Elanga
2: Alejandro Garnacho
3: Bryan Gil
Garnahco zal niet verhuurd mogen worden lijkt mij, maakt genoeg minuten bij United en is erg belangrijk wanneer hij invalt. Elanga valt echt zwaar door de mand in de premier league, tuurlijk de eredivisie is een paar niveautjes lager maar denk zelfs dat hij hier niet heel speciaal zou zijn. Een Pellestri of inderdaad een Gil is wellicht een optie.. Maar dat zal flink wat salaris zijn, dan kan je ook nog een walemark verhuren aan een linkerrijtje ED club zodat je zelf ook nog in de toekomst investeerd.
Ik heb van alle spelers die jullie suggereren de stats bekeken qua goals en assists en kom bij geen van hen echt overtuigende cijfers tegen en dan druk ik me nog heel voorzichtig uit. Ik fluit op deze site regelmatig andere supporters terug als die op korte termijn hoge verwachtingen hebben van de talenten uit de -19 en -21, maar in dit geval denk ik dat je dan net zo goed kunt overwegen om Shiloh 't Zand eens een kans te geven gelet op zijn bij vlagen goede spel en redelijke cijfers in de -21 najaarscompetitie.
Is Nascimento nog een van de spelers die bij Feyenoord op de lijst staat?
Edson Arantes do Nascimento (alias Pele) is helaas 4 weken geleden overleden. Dat gaat hem dus niet meer worden, vrees ik. En nou is routine best belangrijk maar dit was misschien toch een beetje te veel van het goede geweest.
Heb voor de aardigheid toch even gegoogled: Matheus Nascimento (van Botafogo) heeft volgens transfermarkt.nl sinds 17-01-21 zeer regelmatig meegedaan in de reguliere Braziliaanse competitie meegedaan en exact 0 goals gescoord. Waar die veronderstelde transferwaarde van €7.000.000 op gebaseerd is, is voor mijn ook niet een raadsel maar een volledig mysterie. In ieder geval. lijkt het aannemelijk dat het terug halen van Robert Bozenik dan nog te prefereren is.
Is Hugo Larsson van Malmo niet goedkoper? En inderdaad, als je het gebrek aan creativiteit in de voorhoede ziet kan je daar ook wel wat gebruiken.
Persoonlijk zie ik liever voorhoedeversterking. Kan je Taabouni en/of een Wålemark uitlenen en vol voor de titel gaan in deze knotsgekke competitie.

Middenveld is namelijk een zelf-opgelost probleem met de terugkeer van Timber en de prestaties Wieffer. Of je nou met Wieffer - Kökçü - Szymański speelt, of Kökçü - Timber - Szymański maakt ook niet zoveel uit.
@ftm zie zelf het liefst een spits komen waarvan je weet dat die doelpunten maakt! Staan die ook nog op een lijstje?
Ben ik het mee eens, paixao komt inmiddels wel goed zo te zien. Nu nog de rechterkant versterken voorin!
Misschien een wat aparte vraag, maar is er een kans om Idrissi terug te sturen naar Sevilla? Hij zal wel op de salarishuishouding drukken, en voegt weinig tot niks toe.
Zo lang Slot hem blijft opstellen, is Slot het niet met jou eens.
Slot bleef vorig jaar ook Hendrix invalbeurten geven. Helaas is hij niet alwetend, anders hadden we al 3 prijzen gepakt ;)
Zeker maakt dat wel uit. Wieffer speelt als een echte 6. Timber en kökcü hebben bewezen dat niet te kunnen. Juist szymanski valt de laatste potjes wat tegen. En ook hij moet veel kosten. Verdediging is prima. Middenveld ook alleen is de aanval nog niet zo soepel.
En toch denk ik dat timber en kokcu de 8 en 10 worden en wieffer de 6
Feyenoord moet bellaude uitlenen
Walemark uitlenen
Tetekteptey kopen van ludograts kost rond de 3 miljoen euro en is een hele snelle technische doelgerichte flankspeler
Walemark verlengen en verhuren aan Heerenveen of een sparta voor 18 maanden
Heeft alles met daadkrachtigheid te maken, denk ik zo.
Gemakkelijk oordelen. Ze willen gewoon niet halen om te halen. Heeft niks met daadkracht te maken. Er zit gewoon een bestuur dat op het geld let. Alleen meerwaarde of buitenkansje acteren ze op.
@ftm dus we hoeven niet echt meer te rekenen op aanvallende versterking?
Haal taylor booth dan. Die zou eventueel nog op de flanken kunnen en is ook nog eens heel creatief
Ja, laten we een speler va Utrecht halen omdat hij leuk stond te pingelen tegen ons, fantastisch beleid.
Nee niet alleen tegen ons, heeft het ook in andere wedstrijden al laten zien en heeft de potentie om nog verder te groeien
Die vent heeft het overzicht van een cycloop
Die kwam nog geen baksteen voorbij
Gaan ze ook daadwerkelijk toenadering zoeken en zich melden voor Mannsverk ? @ftm
Dat zal wel weer Zerrouki worden.....
Denk het niet dat te kloese gaat dat echt niet nog een keer proberen
Laten we het hopen. Een idealer scenario gaat zich niet voordoen.
Klopt en zeker niet op dit termijn zondag treffen we ze en die zerrouki lijkt ook niet te willen teminste niet meer
Feyenoord heeft zerrouki niet nodig
Wieffer speelt uitstekend en met hem heb je veel waarde op het veld staan
Is jong en kan makkelijk over 18 maanden naar Engeland en of Duitsland of Spanje
Nu een echte 8 halen zodat je kan voor sorteren op het vertrek van kokcu en symanski
Ik wil dat szymanski blijft maar die 9 miljoen kan feyenoord wel betalen maar zijn salaris is te hoog
Jahanbacks zien te verkopen na dit seizoen
Dilrosun was gister weer een beetje naar zijn kunnen aan het voetballen
Je ziet dat hij vertrouwen nodig heeft, dus slot moet hem 5 wedstrijden laten staan
Jahanbacks is in de passing slecht maar verdedigt wel mee maar zie in hem geen waarde