Betrouwbaar
yv2023727yv2023727a1a02307

VK Sportphoto

Transfers

'Başakşehir meldt zich voor Dilrosun'

FeyenoordTM

Javairô Dilrosun (25) staat volgens Yağız Sabuncuoğlu voor een mogelijke overstap naar het Turkse Istanbul Başakşehir. De Feyenoord-aanvaller zat al langer op een dood spoor in Rotterdam, maar lijkt alsnog een transfer te kunnen gaan maken.

Eerder werd duidelijk dat Dilrosun naar een nieuwe club uit mocht kijken. "Of hij met andere clubs mag praten? Ja, dat mag", vertelde Slot bij ESPN voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (1-5). "Vrijdag kwam hij bij mij, waarbij hij vertelde de indruk te hebben dicht bij een transfer te zijn."

De buitenspeler trainde daarop niet meer mee met de groep bij Feyenoord. "Hij vroeg of hij niet hoefde te trainen. Daar heb ik mee ingestemd, omdat ook wij de verwachting hadden dat hij een club zou vinden. Dat is niet gebeurd, maar de markt is in sommige landen nog open.”

Dilrosun kwam bij Feyenoord tot vijfenveertig officiële duels, waarin hij zes maal wist te scoren en acht assists afleverde. Feyenoord plukte hem in de zomer van 2022 voor vier miljoen euro weg bij Hertha BSC.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

45 wedstrijden?! Voor mijn gevoel een stuk minder haha. Zegt genoeg over hoe onzichtbaar deze jongen is geweest tot nu toe.
45 wedstrijden waarvan geregeld ⁵ min speeltijd
Geen akkoord. Zoals verwacht gaat Dilrosun op zijn gemakkelijk miljoen binnenhalen op de tribune. Zo jong en dan alles puur voor het geld doen.
Doe even normaal met deze belachelijke reactie.
Zou jij dat niet doen? Ik wel hoor.
Zo zijn er wel meer bij Feyenoord die weinig tot niets toevoegen maar toch miljoenen salaris kosten, omdat Slot ze zo nodig moest willen hebben...
Aardige speler maar het komt er in Rotterdam niet uit, lijkt een mentale kwestie.
Wat een rotzooi hebben wij naar Dordrecht gestuurd dan?
2 doelpunten van Skiloh 't Zand is best aardig toch?
2 x 4 = 8 miljoenekes. Eenmalige aanbieding.
Laat maar gaan teab. Heeft wel potentie, maar heeft het hier niet waar kunnen maken. Kijkt altijd een beetje verschrikt en verbaasd als ie een kans mist. Ik verbaas me daar al een tijdje niet meer over...
Kun jij makkelijk zeggen: teab. We zijn wel zakelijk bezig, verlies lijden hoeft ook weet niet.
Ik kan je verzekeren: als hij transfervrij vertrekt en ze van zijn salaris af zijn, tekenen ze ervoor hoor...
Nee dat was vroeger zo. Uitverkoop is voorbij.
Uitverkoop. Deze gozer verkoop je nooit meer. Die gaat je nog miljoenen aan salaris kosten.
Bassey? Sanchez? T kan slechter en toch cashen. Het is klaar! Lammeren
Voor een willekeurige lulletje lampenkatoen vangt een KKD club nog een paar ton en wij moeten een speler waar de subtop blij mee zou zijn, gratis lozen? Die tijden zijn gelukkig voorbij.
Strik dr omheen en ik breng hem nog persoonlijk naar t vliegveld
Iets meer respect voor spelers die ons shirt dragen, zou je toch sieren.
Liep eregisteren nog met een brede lach achter de kinderwagen door de stad #donedeal
@beardguy,

wat zit je weer lekker te janken en negatief te doen joh kan je niet ergens je gal kwijt in plaats van hier te gaan zitten zeiken en janken? sodemieter op man als je dan niets in het leven hebt ga je andere zitten gallen??
Alleen al qua salaris scheelt het 950 duizend euro
En verplichte optie tot koop miss
Geloof nooit dat ze gaan kopen, maar een verhuur kan goed uitpakken. Komt er bij Feyenoord niet uit, maar dat zegt niet alles.
De vraag is wel wat wil hij zelf.
Een verhuur schiet Feyenoord geen reet mee op verder.
Ga lekker je blik verplaatsen naar varkenoord met je jeugd, of de youth league. Feyenoord 1 speelt in een competitie voor volwassenen. De club wordt al vier kant uit gelachen in de cl met dat jong Feyenoord elftal. Veel te weinig ervaring
Baardmans, doe ons een lol en ga een club supporten waar je niet zoveel op heb te gallen.
Met jouw fantastische voetbalkennis en dito ego is wellicht een enkeltje Abcoude-noord te overwegen? Ik zet je op de trein en betaal het kaartje.
Bijzonder allemaal moeten ze toch ervaring op doen helaas kunnen we niet allemaal 6 gooien als jij nu ff bij lapt kunnen we nog wat spelers voor tekengeld halen
Pff gewoon een prima selectie. Blijkbaar heb je er weinig kijkt op. 020 heeft pas een zooitje ongeregeld
Aan een oud paard moet je niet trekken en vooral niet doorschakelen. Liever eigen jeugd een kans geven.
Sorry, het is trekken aan een dood paard ipv oud.
Maar verder heb je gelijk, eigen jeugd een kans geven
Nou geen dode paarden uit de sloot halen.
Het zijn oude paarden uit de sloot halen!
Luuk de jong meer alg dan gimenez op fifa 😵
Bergneus beste speler eredivisie volgens mij.. gaat echt helemaal nergens over. Hancko is onze beste speler.. hopen op de Kuip!
Ik gun het niemand om naar Turkije te moeten verhuizen, maar het zou voor ons wel lekker zijn als het rond komt.
😂

Wel te hopen dat de transfersom ook daadwerkelijk door Feyenoord ontvangen gaat worden...
Niks mis met een goed inkomen in Istanbul of Bodrum wonen, weet ik uit ervaring.
Veel mis met een totalitair regime. Niets tegen het klimaat, de mensen of het landschap.
Er zijn heel veel mensen in Turkije die het totalitaire regime niet steunen; volgens velen zelfs de meerderheid. Echter, dat is gelijk de basis van een totalitair systeem, dat het vanuit de macht gemanipuleerd wordt. Daar is echter in het dagelijks leven weinig van te merken. Sterker nog, ik zie hier dagelijks mensen die het qua welvaart aanzienlijk minder hebben dan de gemiddelde Nederlander, maar toch meer plezier uitstralen en vriendelijker en toegankelijker zijn in de omgang dan veel mensen in Nederland. Als je dan daarbij een heel goed gevulde beurs hebt (dan heb ik het overigens niet over mezelf; ik ben duidelijk geen voetballer), dan kun je hier een héél mooi leven hebben.
Niks mis met Turkije hoor, prachtig land en de meest vriendelijke mensen.
Ik snap ook niet dat er iemand heen wil laat naar die zandbak
Turkije vergelijken met Qatar, Saudi Arabië of een van de Emiraten gaat niet op, zeker niet als je je begeeft in steden als Istanbul (enige wijken daargelaten), Izmir of Bodrum. Dat zijn heel moderne steden waar de mensen heel ruimdenkend zijn en daarbij ook heel vriendelijk.
Ja idd wtf man, sommige delen van Turkije zijn nog qua mensen nog moderner dan Nederland.
Kan ook verhuur worden met optie tot koop.
In de winter zijn we Minteh wss ook kwijt door de Afrika cup. Hopen dat we dan geen blessures hebben
Mis je niets aan die minteh, ook niet een speler van Feyenoord want gehuurd dus who cares....nooit in de basis van Feyenoord 1, je maakt die jongen alleen maar beter voor newcastle...
Dus uitgaande van jouw redenatie moeten we geen enkele speler meer huren? Kopen is een langetermijnvisie, huren is kortetermijnvisie. Ook op de korte termijn je middels huurspelers je doelstellingen behalen, zoals afgelopen seizoen is gebeurd met het kampioenschap.
Nou maar hopen dat Baardmams zich open stelt voor jou prima redenatie. En dat zijn hersencapaciteit het allemaal kan verwerken.
Sjonge Beardguy, er deugt echt helemaal niks hè?
Jij kunt beter je verstand laten groeien dan die baard van je. Want jouw muizenbrein is totaal nutteloos, Dat laat je iedere keer weer zien.
Beardguy paar van uw overwegende negatieve berichten gelezen en kom tot de conclusie dat, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, u de herseninhoud van een borrelnootje bezit maar dan ook nog zonder pinda! Zoek een ander forum om uw negativiteit te spuien.
Ik was toch best blij met onze Poolse vriend die we vorig jaar van de Russen hadden gehuurd. Doet het nu ook best weer aardig in Turkije.
Zou fijn zijn als we hier nog wat van het geïnvesteerde geld terug gaan zien.
2 miljoen verlies pakken en duur salaris weg. In de winterstop een vervanger voor kopen
Waarom een vervanger? Je hebt genoeg buitenspelers.
Vergeet niet dat Ali en Minteh begin volgend jaar een maand weg zijn met hun nationale elftallen
Who cares about minteh niet eens een contract speler van Feyenoord 1 dat ie naar de afrika cup gaat is een newcastle probleem
Grapjas, dat ie naar de Afrika Cup gaat daar heeft Newcastle juist baat bij. Alleen met interlands krijgt ie in Engeland een werkvergunning.

Waarom zo neerbuigend over huurspelers? Hij speelt in ons shirt en hij gaat gewoon meebouwen aan wat we dit seizoen willen bereiken.

Kijk hoe belangrijk Szymanski vorig jaar is geweest, of iets verder terug Guidetti als huurling. Was je daar ook zo rucksichtlos negatief over ?
who cares. Stopwoordje van je, Baardgozert? Everybody cares for Feyenoord, behalve in randgebieden rond Abcoude Noord ;-)
Ook ons probleem hij speelt toch voor ons
met een beetje pech missen we : ueda, zerrouki, ali en minteh met hun nationale eltallen idd
Geen vervanger hebben genoeg op de flanken momenteel
Lol. Jij hebt wel miljoenen weg te geven. Het lijkt wel of die miljoenen niet van jou zijn.
Wel snel zijn dan. Transferperiode loopt vandaag af.
Achteraf een slechte aankoop in een zeer goede transferperiode.
Hij begon nog wel aardig. Toen die op 10 terecht kwam raakte hij zijn ritme ook helemaal kwijt. En toen werd de rest beter. Heeft nog steeds goede momenten gehad. Alleen te afwisselend en hij kon te diep wegvallen helaas... is wel iemand die zoveel potentie heeft. Helaas er niet uitgekomen
Zo is het… erg jammer voor beide partijen. Hij kan absurd goed worden maar het lukt nu/hier niet…
Helaas ja.. en dit jaar zal die ook weinig tot niks spelen....