aursnes-knip

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

'Benfica doet bod op Aursnes'

Thomas2001

Benfica heeft een officieel bod uitgebracht op Fredrik Aursnes. Fabrizio Romano meldt via Twitter dat het gaat om een bedrag van meer dan 10 miljoen euro. Volgens de transferexpert lopen de onderhandelingen voorspoedig en laat een akkoord niet lang meer op zich wachten. 

Eerder werd gemeld dat er onderhandeld wordt voor een transferbedrag rond de 15 miljoen euro plus bonussen. De Noorse middenvelder is naar verluidt persoonlijk al rond met de Portugese club.

Delen

Reacties

Hoi zojuist account aangemaakt Kan in de AppStore alleen 1908 app niet vinden of is hier geen App van
Things are well advanced for Marcos Senesi to join Premier League club Bournemouth from Feyenoord. There are advanced negotiations for €15 million and working on the final details. This via @CLMerlo. 🇦🇷
Waarom in 1x iedereen weg? Hou dan Aursnes en verkoop eventueel nog Senesi, korter contract en vind Aursnes van hoger niveau. Wordt echt een forse stap terug zo, een vervanger van zijn niveau vindt je niet snel.
Als een speler zelf weg wil is het altijd moeilijk verhaal. Vervanger mee eens, dat is niet makkelijk
Ik zou voor Mannsverk gaan 100%, ik zit nu twente te kijken maar ik kan er niet blij van worden van die Zerrouki , niks bizonders.
Morgen is er een gesprek met twente las ik net volgens mij gaan ze echt voor zerrouki😭
Echt zo ****** dat Feyenoord 5 mil biedt voor Zerrouki terwijl ze Veerman hebben laten lopen. Wat een geweldenaar is dat, speelde gisteren en zondag (alweer) de pannen van het dak.
Is balen maar toen hadden we het geld niet.
Ikzelf dacht aan 27 mil

Dit was samen met Kokcu de Eredivisie top 3
12 miljoen en dan 6 miljoen weggooien aan Zerrouki. Pff dit wordt een klote week.
Feyenoord is doodziek helaas. We zijn weer kampioen in het kopen voor de hoofdprijs en verkopen voor een appel en een ei.
Malacia en Aursnes laat je voor te veel weinig gaan en je koopt veel te duur in met 5 miljoen (!!!!) voor Dilrosun, nu 5 voor Zerouki en 8 voor Timber. Allemaal veel te duur.
Mag ik dit bericht als zeer teleurstellend ervaren?

Eerst dat Aursnes uiteraard na 1 jaar al weggaat. Geweldige voetballer. En je gunt hem een betere coach dan Schmidt.

Maar vooral omdat er nu een bod van boven de 10 miljoen is gedaan en er al twee weken een bedrag rond 15 genoemd wordt. Ze zou verwachten dat dit dan uitonderhandeld wordt richting de 17-20 miljoen ..
Ga eens uit van een vraagprijs van €15.000.000 en dan is een bod van €10.000.000 niet zo raar. Kun je uiteindelijk op €12.500.000 uitkomen. Dat is op zich niet heel veel gelet op de kwaliteiten van Aursnes maar wellicht dat het beter is nu voor dat bedrag te gaan als er goede alternatieven beschikbaar zijn (Zerrouki of Mansverk: ik hoop zelf de laatste) dan volgend jaar een paar miljoen meer te vangen maar niet zeker te weten of dan dergelijke vervangers beschikbaar zijn of de kans lopen dat je daar dan ook een hoger bedrag voor moet aftikken.
Helaas nog niet voldoende. Doe er 5 miljoen bij en we hebben een deal.
Vraag me af hoe graag ze Aursnes willen hebben als ze nu pas een bod doen. Ervan uit gaande dat het bod recent is. En dan ook nog zo'n laag bod.
Las gisteren al ergens op een Portugese site dat er een bod was van 12 miljoen en eventueel 3 miljoen aan bonussen.
Toehappen bij het openingsbod... Dat is niet hoe het werkt.
Onder de 15m zou dom zijn om hem weg te doen! Je weet nu wat er staat en hoe hij speelt! We hoeven nu niet te verkopen dus laat Benfica maar eens tonen hoe graag ze hem willen.
en dan met een ontevreden speler blijven zitten waar je over een jaar misschien de helft voor krijg
Meer dan 10 miljoen kan van alles betekenen, maar imo is 12 miljoen te weinig voor aursnes. Zeker in de wetenschap dat we straks Zerrouki voor teveel geld halen. Dan ga je er sportief of achteruit en je houdt geen geld over.
13 + 2 aan bonussen is prima. Goede speler met een heel goed seizoen. Ken het mis hebben, maar verwacht niet dat hij nog heel veel beter gaat presteren. Winst pakken.
kunnen we voor geld niet diemers sturen?
Ik snap niet dat dit zo lang duurt. 2 clubs die wel willen. Benfica kan en Feyenoord wil graag, om financieel eens echt vooruit te kunnen kijken.
Ze willen hem een maand hebben en gaan dan nu pas een laag bod inzetten?
@FTM verlos ons en zeg a.u.b. dat Feyenoord niks onder de 15 miljoen accepteert.

Geen malacia praktijken aub, Manchester United lacht zich nog steeds rot!
Malacia hebben we gewoon een goeie prijs voor ontvangen.
de Engelse pers vindt het een koopje
Er is geen club geweest met een hoger bod, dat engeland het weinig vond qua prijs zegt niks. Vergeet niet dat die europacup wel eentje was van "niet topteams".
"Geen club geweest met een hoger bod". Vooral omdat Feyenoord van de daken riep dat 15m genoeg was. Lyon probeerde dat sneaky op te lossen, was ook al akkoord. Die Engelse clubs zijn gek, maar zelfs die zullen niet zeggen: "Jullie willen 15, dan geven wij 30".
@FTM houdt Feyenoord Reiss Nelson nog in de gaten? Lijkt bij Arsenal weer buiten de boot te vallen
Nee is rechtsbuiten en daar heeft slot Dilrosun voor gehaald en daar achter staat Wålemark.
En dan nog Ali waar ook geen interesse voor lijkt te zijn
Winst pakken en volgende Noor voor een prikkie kopen. Prima handel.
Aursnes was zeer goed dit seizoen, jammer geen scorend vermogen, beter dan vorig seizoen wordt die toch niet. Wedstrijden win je ten slotte met doelpunten. Dus graag een scorende middenvelder binnen halen.
10 mil veelste weinig minimaal op 20 uitkomen
Let maar op. Dat wordt iets van 11 miljoen + 2 miljoen aan mogelijke bonussen en doorverkoop percentage van 10%. Zou zeer tegenvallend zijn, maar ik denk dat het niet te hard gespeeld gaat worden.
Ben er ook erg bang voor. Zo blijven we het lachertje, blijven we achter lopen (dit zijn 2002 bedragen) en maken we nooit echt stappen vooruit, enkel een uitschieter vanwege een nieuw toernooi of een kampioenschap eens in de 30 jaar.
Lijkt me niet toch. De club en Arne hebben genoeg ambitie. We waren ook allemaal bang dat malacia voor 14 ging. Werd ook wat meer. Die 15 moet gewoon zoizo op tafel.
Ik vind het helemaal niet tegenvallen. 20 miljoen vang je niet voor hem.
Winst pakken en volgende Noor voor een prikkie kopen. Prima handel.
Nee nee en nog eens nee ,feyenoord hou nu eindelijk eens op,wil ******** een leuk seizoen gaan krijgen.
De wedstrijden beginnen aankomende zondag, maar ons seizoen begint pas echt na de transferdeadline.
Persoonlijk vind ik dat je pas vanaf 20 miljoen moet gaan praten.
Het is niet zomaar ‘1 van de 11’, nee het is je belangrijkste speler waar het hele team omheen gebouwd is.
Bovendien is het vlak voor de start van de competitie.
Hier moet flink voor betaald worden.

Nee, als Aursnes, Senesi en Kokcu deze zomer nog verkocht worden en zo’n 65/70 miljoen opleveren ben ik zeer tevreden.
Met goed beleid kan je dan eindelijk aan de toekomst gaan bouwen.
Dat vind ik een onrealistisch bedrag. Deze zomer heb je nog de hype van de conference league. Daarnaast is Aursnes heel belangrijk, maar is niet perse een speler die opvalt. Mede doordat Schmidt daar trainer is kunnen we er nu goed geld aan verdienen. Als we hem behouden zal zijn waarde alleen maar gaan zakken door zijn leeftijd.
Ja eens, hij moet eigenlijk weg, helaas. Maar wel voor een stuk meer dan 10m hoop ik.
El Ahmadi viel ook niet op, was ook extreem belangrijk.
Gewoon zoveel mogelijk verkopen, vrienden uitkopen en komend seizoen een heropbouwjaar met heel veel semi-talenten incluis die noor en niet verukki. Amen.
Dit gaat waarschijnlijk om een 1e bod dat naar buiten is gebracht. Feyenoord zal dit counteren met een vraagprijs van 20miljoen waarschijnlijk en dan zullen ze ergens op 15miljoen + nog wat. Ligt er een beetje aan wie het sterkst onderhandeld en of er nog kapers op de kust liggen
Ik hoop het man. 10 miljoen voor zo’n belangrijke speler, dat is weer het ‘oude’ Feyenoord
Als martinez 65 mil moet kosten dan mag Aursnes wel voor minimaal 15 ex bonussen weg. Benfica is ook nog eens een van rijkste ploegen mbt uitgaande transfers. Feyenoord moet zich niet laten kennen.
Ze wilden eerst Sangare van PSV maar die is te duur. Ze kunnen inderdaad veel meer betalen voor Aursnes. En wellicht een mooie bonus bij behalen Champions League.
Ik mag toch hopen dat het uiteindelijk zeker rond de 15 wordt.. Snel mooie deal sluiten en doorschakelen
Jongens we zijn niet verplicht om het bod ook daadwerkelijk te accepteren hè, ze gaan die gozer echt niet zomaar laten vertrekken.
15 miljoen exclusief bonussen is ook 10 mil plus.
Doorschakelen en gaan!
Dit is niet tegen te houden, Feyenoord heeft geprobeerd om contract te verlengen, dat wil jij niet. Aan contract houden kan, maar als je een ongemotiveerde speler hebben schiet het ook niet op. Was een koopje en je gaat er nu meer dan 10 miljoen aan verdienen. 1 geweldig seizoen in Europa en je bent gewoon veel spelers die in de belangstelling staan. En de maand is pas net begonnen.
10 is veeeeéeeeeeeeeeeeeeeeeel te laag. Voor 15 begrijp ik het. 10 is echt te mager.
Wel heel raar om het zo te noemen als het om 15 gaat. Ben bang dat het net onder de 11M zit., anders zeg je het niet op die manier.
Het kan ook om een eerste bod gaan, wat Feyenoord natuurlijk niet hoeft te accepteren. Maar meer dan 15 zal het niet worden inderdaad
Onder de 15 gaan ze dan ook niet accepteren lijkt me.
De verwachting was dat het deze week rond kwam. Dat lijkt dan ook niet zo te zijn. Want met 10m is er nog veel te onderhandelen.

Positief is dan dat Aursnes zondag nog meespeelt.
Ik vond die 15 miljoen al weinig voor een speler waar Slot zo'n beetje zijn team om heeft gebouwd en nu is het "meer dan 10"? Benfica heeft aardig wat transfer inkomsten binnen gehaald, dus 10 is veel te weinig? Of betalen alleen wij constant de hoofdprijs?
Schijnt dat je niet verplicht bent om een eerste bod te accepteren.
Dat zijn er 10 te weinig lijkt me…
Lekker verkopen. Direct Paixao halen en Mannsverk. Hoop oprecht dat Paixao komt. Lijkt me een verstandige keuze.
Prima bedrag, Haaland ging tenslotte ook voor meer dan 10 miljoen naar city
10 miljoen is te weinig dan nog een jaar houden
Volgens VoetbalPrimeur kost Jerdy Schouten 12 miljoen. Misschien eens gek doen?
@FTM Een update ? Want dit komt allemaal uit de koker van Fabrizio maar verder hoor ik er niks over .....
Hebben die een Linksback die in de deal betrokken kan worden?
Is natuurlijk allang rond.. anders zal het niet uitlekken. Op naar Mannsver..
Heeft Arnesen stiekem zitten onderhandelen buiten te Kloese om ofzo?
Hopelijk wel een stuk hoger dan 10 miljoen
Hevel een akkoord maar over het weekend heen.
Aursnes gaan ze echt niet laten spelen dit weekend. Of hij is al weg. Of het risico op blessure en het mislopen van vele miljoenen gaan ze niet doen. Middenveld timmer kokcu szymanski ook voldoende om vitesse op te rollen
Timmertje, Timmertje, wat ga je doen?
Dat is gewoon een goed middenveld. Iets te aanvallend wellicht, maar voldoende kwaliteit.
Onder de 15 kan de prullenbak in. Belangrijke schakel + international + snelle ontwikkeling. 17 excl bonus en anders genieten we er zelf nog een jaar van.
Zat ernaast idd. Maar bespaar u de details.
Zijn ze al klaar dan? Nee toch. Geduld..
Haha wat een onzin, Benfica doet een bod en je bent boos op Feyenoord? We zijn nog niet akkoord hè?
Precies en anders gewoon houden. Maar ik denk dat Feyenoord akkoord gaat.
  • 1
  • 2