Primeur Bevestigd
senesi-west-ham

VK Sportphoto | Edit: 1908.nl

Transfers

Strijd barst los: Ook West Ham United meldt zich bij Feyenoord voor Marcos Senesi

FeyenoordTM

De strijd om de handtekening van Marcos Senesi is losgebarsten. Nadat gisteren bekend werd dat AFC Bournemouth zich officieel gemeld had in Rotterdam, heeft nu ook West Ham United zich officieel gemeld voor de Argentijns-international. Dat melden goed ingevoerde Engelse bronnen donderdagavond aan 1908.nl. Ook wordt het nieuws vanuit De Kuip bevestigd.

The Hammers verzekerde zich deze zomer voor maarliefst €35.000.000 van de diensten van linker centrale verdediger Nayef Aguerd, maar de Marokkaans-international staat tot de winter aan de kant met een enkelgewricht blessure. West Ham United is in zijn zoektocht naar vervanging voor de linkspoot uitgekomen in Rotterdam. 

Beide clubs weten dat Feyenoord een prijskaartje van €15.000.000,- om de nek van Senesi heeft gehangen. Feyenoord moet bij eventuele winst op de verkoop (dus: alléén bij een bedrag van boven de €6.500.000) een percentage van 10% van de winst afstaan aan zijn oude club San Lorenzo. Het contract van de grootverdiener bezit nog een optie om met één jaar verlengd te worden, al lijkt het lichten van die optie nu niet waarschijnlijk. Feyenoord denkt met de serieuze interesse van beide Premier League clubs de Argentijn niet langer meer aan boord te kunnen houden. 

Dit weekend staat de start van het Premier League seizoen 2022/2023 voor de deur. Waar AFC Bournemouth het zaterdag om 16:00 opneemt tegen Aston Villa, trapt West Ham United op zondag om 17:30 af tegen Manchester City.

Bij een uitgaande transfer van Marcos Senesi komt linker verdediger Dávid Hancko weer in beeld bij de Rotterdammers, die eerder begeerd werd door het zelfde West Ham United.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dit bericht bleek dus op een misverstand te berusten. Voor de duidelijkheid: West Ham heeft geen contact opgenomen met Feyenoord en al helemaal geen bod gedaan.
I’m
Forever blowing
Bubbles

Pretty bubbles
In the Air
They fly so high
They reach the sky
Ik denk dat rasmussen en senesi om het even zijn. De grote stabiele baas van de verdediging is trauner.
Torino heeft een bod van 9 mil op Schouten gedaan. Wij 10 bieden. Beter dan Zerrouki. 15 mil voor Aursnes. 5 mil in de broekzak. En door..
Zijn salaris ligt hoogstwaarschijnlijk ver boven ons salarisplafond
https://twitter.com/westhamnews_365/status/1555441289650442243?s=21&t=7QUxaHPxFGb3f2XjvichZg

Is omgerekend € 15,4 miljoen weet niet hoe betrouwbaar het is
Mooi bod, hopen dat Feyenoord nog een paar miljoen er bovenop weet te krijgen
Ik snap 1 ding niet in dat artikel, offer 13£ to boost Fulhams plans

West Ham United is toch geen Fulham
Of is ook Fulham in de markt gekomen voor Senesi
Als die as zondag maar nog wel mee doet
Wordt kantje bord. Ik hou er rekening mee dat hij niet meer speelt
Is toch niet zo'n heel groot probleem? Senesi speelde heel slecht in de voorbereiding. Ik hoop dat Hartman kan spelen waardoor je een verdediging hebt met: Hartman - Rasmussen - Trauner - Geertruida.
Ze speelden allemaal niet goed…..deze man ga je meer missen dan je denkt…maar iedereen is vervangbaar
Ze speelden allemaal niet goed…..deze man ga je meer missen dan je denkt…maar iedereen is vervangbaar
Vind je? Ik denk dat ik Senesi de makkelijkst vervangbare speler vind van alle spelers die zijn vertrokken.
Ja ik denk daar iets anders over. Goed in opbouw, lange pass … dat ga je missen
Omar Campos komt naar Feyenoord zegt ESPN Mexico..
Zal best een kern inzitten dus ga de komende dagen de site nog meer in de gaten houden.

Campos speelt dit weekend trouwens tegen het Cruz Azul van Santi.
John antony Brooks de opvolger van Senesi? Verhalen komen naar buiten hier over in de vs en in duitsland...
Maar die brooks lijkt me ook wel wat bundesliga 45 interlands bij de usa wie weet ervaring van achteruit
29 en clubloos. Dat spreekt niet in zijn voordeel.
Bazoer was tot voor kort ook clubloos.
Dit soort spelers zijn op zoek naar de juiste vervolgstap in hun carrière en hopen dat de transfervrije status een voordeel oplevert, vooral financieel.
Maar dat blijkt dus niet persé zo te zijn. Brooks heeft wel gewoon hele seizoen basis gestaan bij Wolfsburg in Bundesliga en CL dus lijkt me wel snel op te trainen naar een goed niveau.
Ik ben zelf wel gecharmeerd van Maxime Estève van Montpellier, linksbenige centrale verdediger die ook linksback kan. Vraag me of of hij op de radar staat. Geeft goede rugdekking, komt voor de man, goede inspeelpass, en geeft leiding. Mooi filmpje https://youtu.be/JjcuOSL_3LE

Speelt in Frankrijk O20, een erg goed team dat dit jaar Argentinië met 6-2 versloeg en Mexico met 4-1. Overigens ook met een goede Aouchiche.
Zal wel een kale droomduo zijn, trauner met Brooks😉
Nee, is ook een linksback. Slot wilde er 2.
Things are well advanced for Marcos Senesi to join Premier League club Bournemouth from Feyenoord. There are advanced negotiations for €15 million and working on the final details. This via @CLMerlo. 🇦🇷
Waarom kunnen we geen gifjes plaatsen!!! Zou een leuke toevoeging zijn!

On topic: nice dat hij het zo snel heeft geregeld!
Waarom is die vraagprijs zo laag? Het is een uitstekende speler die een goed seizoen heeft gehad in Europa. International Malacia deden ze ook zo snel voor weinig weg. Wat is nou 15 miljoen voor een Engelse club voor een zeer goede speler? Voor Harry Maguire betaalde MU 87 miljoen. Ok hij is Engels, maar geen bijzonder goede speler. Voor die nieuwe centrale verdediger betaalde westham 35, terwijl de marktwaarde op TM 12 is. Senesi heeft een transferwaarde van 17. Wat is dan een reele waarde van hem? 40? 🤑
Nee hoor. Feyenoord heeft de optie om zijn contract na afloop met 1 seizoen te verlengen. Dus je hebt Senesi, als je dat wil zonder onderhandelingen nog 2 seizoenen onder contract staan.
Maar hem wil je niet kwijt. Dan is heel je selectie van vorig seizoen weg, op Geertruida, Kokcu, Trauner en Bijlow na.
Liever nu met een strik, dan straks met in je hand een slappe …
idd, het jorgenson-dilemma. Ik senesi dankbaar en gun hem een transfer. Van zijn transferwaarde, kunnen we 2 nieuwe senesi's halen en bouwen zo de transferbedragen steeds hoger op.
Waarom is die vraagprijs zo laag? Het is een uitstekende speler die een goed seizoen heeft gehad in Europa. International Malacia deden ze ook zo snel voor weinig weg. Wat is nou 15 miljoen voor een Engelse club voor een zeer goede speler? Voor Harry Maguire betaalde MU 87 miljoen. Ok hij is Engels, maar geen bijzonder goede speler.
Kijk, nou gaat het interessant worden!👍 Bidding war..
Bastián Yáñez Linksback staat op transfermarkt bij transfergeruchten Feyenoord op 68% werkelijkheid
Waar komt dat nou weer vandaan? Nog niets over gelezen 🤔
linksbuiten niet back volgens trnsfrmrkt.
Linksbuiten. En volgens transfermarkt is 1908 de bron die het heeft gebracht. Nou, ik spendeer behoorlijk wat tijd hier maar deze heb ik gemist. Heb liever paixao.
Ze moeten juist centrale verdedigers hebben en niet steeds linksbacks
We willen paixaoo en gnontoo en alireza de deur uit
@FTM Enig idee of de vraagprijs van Hancko gedaald is nadat Sparta Praag definitief geen Europees voetbal speelt komend seizoen? En wat wil de speler zelf graag?
Denk dat de vraagprijs het probleem niet is. Eerder het feit dat meer clubs hem willen hebben
Vraagprijs lijkt me ook een probleem, aangezien geruchten gingen dat het vorige bod van Feyenoord werd weggelachen en vraag en aanbod enorm ver uit elkaar lagen. Misschien wel een goed teken dat West Ham geïnteresseerd is in Senesi, zou eventueel kunnen betekenen dat ze zijn doorgeschakeld
Hoop dit weekend dan de week erna al meteen erbij
Ik wil gewoon even zeggen hoe relaxed het is om in deze community te zitten tov FR12, met normale discussies, mensen die elkaar met respect behandelen (ook al zijn ze het oneens met elkaar) en gewoon een chille vibe in general 🙌
Zeker weten met jou eens! Overigens ben ik er 100% van overtuigd dat je met de meeste mensen op FR12 redelijke gesprekken op niveau kunnen voeren, enkel heeft trollen en gekkigheid daar de overhand genomen. Zodoende fijn dat dit platform live is!
@ftm en crew, keep up the good work!
en nog een belangrijke factor hier wordt gefilterd op het taalgebruik daardoor leest het was rustiger weg de hele tijd al die ziektes en verwensingen creëren toch een beetje een kroeg sfeer dat is fr12 dit is meer voor de fans met interesse in het nieuwe van als onze teams niet alleen de selectie maar ook de dames en de jeugd.
Niks mis met ziektes, je went eraan.
WitteParel, ik wil namen en rugnummers 😂
Ja een stuk beter hier .

Normaal een discussie voeren over ons feyenoord .

Inplaats van uitgekeffertt te worden voor alles en nog wat
Denk dat FR12 bekender is bij het publiek uit Amsterdam wat geen leven heeft.
Bij VI merk je ook gelijk wie voor welke club is.
Laten we hopen dat er wel een vervanger komt (Hancko?)
Zerrouki zal wel gaan komen als ik zijn interview zo hoorde, die zet de druk er bij Twente ook goed op.
Gnonto gescoord voor de Europa League kwali.. Kost ons weer een miljoen
Feyenoord are you watching:
https://www.feyenoordpings.nl/fc-zurich-laat-vraagprijs-voor-wilfried-gnonto-enorm-zakken/
@FTM @1908 Hoe staat het met mannsverk en zerrouki? Ik mag hopen dat zerrouki niet komt voor zo een achtelijkheid bedrag terwijl hij geen bijzondere kwaliteiten heeft. Of ziet slot wel kwaliteiten in zerrouki? Zie liever Gnonto en die Braziliaan komen in plaats van veel geld lappen voor een Algerijnse Tukker….
Klopt gnonto reken er maar niet op het is volgens mij of niet en igor ligt voor maar schijnt dat ze morgen gaan praten hoop dat er niks uit komt
Die Zerrouki komt helaas gewoon, klaar. Niemand vind het leuk maar we kunnen het niet tegenhouden. Hopelijk nog een mannsverk erachter als project.
Zeroukki gaat komen dat kan ik je alvast zeggen en zal wel rond de 6/7 miljoen gaan worden helaas ..
Hij geeft aan dat hij naar Feyenoord wil
Ik zeg eerlijk, Ik heb pas van zerrouki gehoord sinds Feyenoord er geinteresseerd in is (same with Wieffer).
En mijn vaste dagelijkse verslaving is voetbalnieuws checken.

Behoorlijk hoog bedrag om voor een onopvallende speler uit de mickey mouse competitie 5 mil te betalen.
Ja en van Gnonto had je al wel gehoord natuurlijk
Ja en van Gnonto had je al wel gehoord natuurlijk
Ja want dat is een 18 jarig italiaans international. Zegt meer dan een onopvallende speler van Twente zijn
Je heb dat lulverhaal van hem aangehoord net?
Die komt, dat is klaar.

Ik heb er zeer weinig vertrouwen in die jongen maar we hebben het maar te accepteren.

Hopelijk halen ze Gnonto wel alsnog, daar zit nog zoveel potentie in.
Toch wel grappig FR12 staat in moord en brand over Zerrouki, terwijl hier iedereen het maar graag wilt zien en vertrouwd in Slot
Tja als we niet meer dan 6 miljoen exclusief bonussen betalen vertrouw ik op slot en wat slot in m ziet
Altijd zo hahahaha. Maar ik vertrouw wel in slot en te kloese/arnesen…laat hun aub hun ding doen. Ben liefhebber, geen trainer of zaakwaarnemer, dus wat weet ik er nou van?
Dan heb je de comments hier niet goed gelezen hoor. Niemand zit te wachten op een 13 in een donzen voetballer uit Enschede voor nog eens te veel geld ook. Ook @FTM vind dat, zie z’n reacties op Twitter maar.
Maar slot zal toch wel weten wat hij nodig heeft en ziet dat blijkbaar in hem
Jij gaat eruit dat Slot het wil maar wie zegt dat? Zelfde zaakwaarnemer als Te Kloese. Mogelijk is dat de reden bonussen die gaan werken etc. Die zaakwaarnemers zijn grote boeven.
Waarom kan een ad/td bepalen of er een speler komt? Meestal heefet de trainer daarin toch de zeggenschap?
Ik vindt dan de reactie van ftm vreemd, ze gedragen zich ze soms net of ze de directie van feyenoord zijn. Sorry voor de rest prima als er nieuws is. Maar om de naam als ******** in *** te plaatsen slaat werkelijk nergens op. Steven heeft veel gebracht voor feyenoord en daar ben ik hem dankbaar voor. Wees volwassen!!
Nou nee hoor, hier genoeg die het ook liever niet zien gebeuren waaronder ik.
Ben het wel met jullie eens dat je voor die prijs zat andere opties hebt, maar ja….ben maar liefhebber he
Naast dat zijn mentaliteit totaal niet bij Feyenoord past vindt ik er ook echt niets interessants aan, speelt vaak matig. 6 miljoen besteden aan zulke spelers en dan moeilijk doen om gnonto gaat er bij mij echt niet in.
Zijn maar weinig mensen die live wedstrijden kijken van FC Twente daar en wellicht ook hier inclusief mijzelf denk ik...
Over vrijwel elke aankoop bent ik content/denk ik dat er een idee achter zit/gokje voor de toekomst. Omwille van die reden sta ik achter de keuzes van Feyenoord. Al zou ik het op basis van bovengenoemde liever willen dat die Noorse jongen komt.. Middenveld zonder Aurnes is er sowieso al 1 om zielsgelukkig mee te zijn. (Kökcu, Timber, Szymanski).
Heb volle overtuiging in de nieuwe weg die we zijn ingeslagen!
Kongolo heeft al jaren weinig gepresteerd om over Sandler nog maar te zwijgen. Ik had ook wat gelezen over de knieproblemen van Hancko, maar hij heeft de afgelopen twee seizoenen wel 49 wedstrijden gespeeld in een competitie met 16 ploegen. Dan heeft hij er maar 11 gemist in twee jaar. Dat is een stuk betere statistiek dan pakweg Sandler. Overigens heeft Geertruida vorig jaar ook wel eens de positie van senesi overgenomen. Ik herinner me een uitwedstrijd tegen Heerenveen waarin hij dat heel goed deed. Dan heb je wel weer een rechtsback erbij nodig.
Wat een transferwindow zeg! Jammer dat de spelers weg gaan, maar wat een geld komt er in onze lade. Eindelijk na de vele magere jaren! Mede dankzij de nieuwe weg die is ingeslagen en het Europese avontuur.

Even een opsomming (neem niet te lettelijk, doe het uit mijn hoofd). En dan het meest slechte scenario waarbij de bonussen nog moeten komen evenals hogere bedragen voor Senesi en Aursnes.

- Malacia 15 M
- Sinisterra 25 M
- Linssen 1 M
- Senesi 15 M
- Aursnes 15 M

Totaal al zo’n 71 miljoen
Tel daarbij op: 20 M conference league.
En 10 M voor europa league

Dan zitten we op een bedrag van 100 miljoen extra inkomsten
Nu Kokcu nog een klapper laten maken van zo’n 25 miljoen…
Er komen mooie tijden
Inderdaad. Die was ik vergeten. Echt een topjaar qua inkomsten.
Maar dat valt of staat volledig met wat alle nieuwe spelers gaan presteren.
Walemark koste 4 Dilrosun ook zoiets
Bozenik koste 4 Gimenez 8
Diemers was 1 aursnes 0,5
Het kan alle kanten op, na kampioenschap hadden we ook een klap geld. Uiteindelijk zijn we er niet beter van geworden.
Dus ik vind het superspannend en hoop dat de scouting en slot een wereld prestatie leveren.🙏
Mee eens! Het mooie van het geld van kampioenschap is dat ze dit volgens mij groot gedeelte gestoken hebben in het prachtige trainingscomplex.
Haal er voor het gemak even 550.000 af aan boetes, spelers krijgen ook premies na een finale plaats, weet niet hoe het met de reiskosten zit in zo’n Europees seizoen met 19 wedstrijden maar loopt in de papieren, en als ik Feyenoord was had ik alvast minimaal een miljoen gereserveerd voor dit seizoen aan boetes, die worden steeds duurder.
Ben twente aan het kijken dat is ook niet indrukwekkend..
3e worden we zeker wel, maar hoop echt op een mooie stunt om eens een dikke middenvinger te maken naar de mensen die Feyenoord altijd op plek 5 zetten.
He witte friet , je zit de verkeerde club te kijken.....
Hoe fit zou die Kongolo zijn, die heeft hoop pech gehad. Is nog maar 28, als die fit zou zijn zou het goede optie zijn
En wees slim en haal die Sandler er nu toch maar bij…Trauner gaat het nooit, en zeker niet zonder Senesi, allemaal kunnen spelen.
Feyenoord en Twente morgen om de tafel voor deal Zerrouki?
''Beide clubs weten dat Feyenoord een prijskaartje van €15.000.000,- om de nek van Senesi heeft gehangen.''

Waarom heeft Feyenoord dat gedaan?
Is media geweest, of een hele betrouwbare club watcher….maar club zegt zelden wat ze willen hebben.
Daarom vind ik het juist zo vreemd want 1908 is betrouwbaar en meldt dat de club zelf het heeft gedaan.
Die knie van Hancko blijft een raar verhaal.

Er moet met al het geld dat binnenkomt toch wel ergens een LCV met 2 volledige kruisbanden te vinden zijn?
Wat is er nou mis met de knie van Hancko? Speelt gewoon altijd 25+ wedstrijden.
Als je verdediger iedere wedstrijd met pijn en een injectie speelt is het gewoon niet ideaal. Of hij nou 25 wedstrijden speelt of 40. Is een tikkende tijdbom.

Mijn Volkswagentje rijdt elke dag ook nog met een dashboard dat knippert als je oma's voortuin met Kerst, maar ik heb er dan ook niet de prijs van een nieuwe BMW voor betaald.

Als Sparta de hoofdprijs vraagt moet er toch gewoon iemand zijn die niet dat risico heeft.
Als er iets met zijn knie zou zijn, komt hij niet door de medische keuring.
Zoveel hope op Hancko maar ben ik dan de enige die dat een risico vind kijk eens naar zijn blessures zit best een gevaar in zeker met kunstgras.
Eerlijk gezegd ken ik die hele Hancko niet anders dan wat beelden op YouTube. Daar vind ik het niet mega bijzonder wat ik zie, maar YT is dan ook geen goede manier om het te beoordelen.
Lekker tegen elkaar op laten bieden en met 20 mil aan de haal gaan! Ik zie het wel zitten
Eind van de zomer sale? Laat die Engelsen is grof geld betalen. Competitie begint bijna, minimaal 20 exclusief bonussen moet toch wel mogelijk zijn!
Vraag me af of onze scouting wel is voorbereid op vissen in een andere vijver. We kunnen met al dit geld echt in een ander segment shoppen ipv transfervrije spelers of spelers met een krasje zoals voorheen. Lekker man!
Lijkt me wel heel belangrijk om als vervanger van Senesi eens iemand te kopen die geen visum nodig heeft. Kopen, trainen en er staan. Dat moet de insteek zijn... Hancko dus?
Wordt nu gemeld op twitter dat ze rond zijn met Bournmouth???
Malacia was ook rond met OL totdat Man Utd langs kwam... Ekkelenkamp rond met Club Brugge... totdat Antwerp langs kwam...
Dat klopt, fr12 heeft het zo juist ook overgenomen ..😅
We gaan op ftm en team 1908 af….dus fingers crossed voor heel mooi bedrag
FR12 gebruik ik sinds 1908 echt nooit meer.
Inderdaad, maar dat is voor Feyenoord alleen maar lekkerder. Ze schijnen deal te hebben voor 15m en bonus enz. Dus moet WHU eroverheen 🥳
Dubbel goed nieuws:

1. Kunnen ze tegen elkaar op bieden
2. West ham gaat dus niet voor hancko.
Hancko nu direct kopen, Senesi verkopen!
Laten bieden en richting de 20 gaan

Grab that moneybag son
Emre Mor doet het ook niet slecht bij Fenerbahçe
  • 1
  • 2