Primeur Bevestigd
aursnes-benfica-web

KayneKVisuals

Nieuws

Benfica komt naar De Kuip

FeyenoordTM

Het Portugese SL Benfica van hoofdtrainer Roger Schmidt komt in de maand juli over naar De Kuip. Feyenoord speelt aan het eind van de seizoensvoorbereiding tegen de landskampioen van Portugal.

De Rotterdamse club komt op een later moment zelf naar buiten met de datum en het tijdstip van het duel. Het treffen lijkt een week voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV ingepland te worden.

Het oefenduel wordt een weerzien met Fredrik Aursnes. De middenvelder verkaste in de zomer van 2022 voor een bedrag van €13.000.000 naar club uit Lissabon. Feyenoord bedong een doorverkooppercentage af op de Noorse middenvelder.

De kans is aanwezig dat Feyenoord-middenvelder Orkun Kökçü tegen die tijd weer ploeggenoot is van Fredrik Aursnes. De Portugees kampioen jaagt, zoals in januari onthuld, al langer op de handtekening van de Feyenoord-captain en ligt momenteel zelfs op pole-position om hem te strikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Leuke tegenstander. Ik weet niet of dat dexe keer is gebeurd, maar telkens wanneer een speler naar een grote club vertrekt, zou Feyenoord eigenlijk afspraken moeten maken voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen die club. Manchester United zou ook leuk geweest zijn,
Leuke tegenstander om ons mee te meten!
Kan me oprecht niet voorstellen dat hij daar heen zou gaan. Gelijk beste speler van de competitie aangezien het niveau zeker niet beter is tov hier. Kan je net zo goed een jaar blijven.
Alleen het weer is daar zo veel lekkerder.
Neem dat en dan ook het feit dat Feyenoord gegarandeerd Champions league gaan spelen aankomend seizoen, waar hij al captain is en de beste speler van het team, dus alles zal spelen. Bij elke nieuwe club, dus ook bij Benfica (wat ik echt op geen enkele manier een stap omhoog vind) zal hij zich weer opnieuw moeten bewijzen, geen directe zekerheid wat zijn rol dan gaat worden en ook niet hoe de chemie zal zijn met zijn ploeggenoten en de staff (met name natuurlijk de trainer!!!)
Kans is klein, tenzij Benfica 40 mln over gaat maken
Benfica heeft een geweldig transfer beleid, echt al jarenlang. Ik kan me best voorstellen dat kokcu deze club ziet als een stap naar premier League.
Hij kan ook uiteraard rechtstreeks naar Engeland bij een goed bod. Dat is uiteindelijk aan hem zelf.
Feyenoord heeft het laatste woord. Contract namelijk Als er anderen meer betalen jammer voor Benfica
Dat is hellemaal niet aan hem zelf.
Ik heb gehoord dat Benfica weldegelijk een (informeel) bod heeft gedaan op Kokcu met Schjelderup in de deal betrokken, echter vraagt Benfica veelste veel voor Schjelderup vind Feyenoord. @FTM Weet jij hier ook iets van?
Lees je dat Joep FTM voorspelt zelfs wat jij gaat doen 😂
Hebben jullie verkering?? 🤣
Nee, niet. Maar zou je dat spannend vinden ?
@FTM Is er iets bij jou bekend over interesse in Aursnes?
Dat vraag ik. Was één van de beste spelers afgelopen seizoen bij Benfica in competitie als CL. Daar zal dan normaal gesproken belangstelling voor komen.
Vanwege een doorverkooppercentage is dat ook interessant voor Feyenoord.
Wat een speculatie weer in je verhaal...
Let nou maar op, ook Joep gaat deze wedstrijd aandachtig volgen via teletekst met alle zogeheten speculaties die uitkomen 😉
Lees je dat Joep FTM voorspelt zelfs wat jij gaat doen 😂
Blijkbaar is er nog niet alles zekerheidje 😒 btw Heb je bij hem op school gezeten?? #justasking
Lijkt me wel een week voor de supercup