Betrouwbaar
Luciano Rodríguez | Bron foto: @Uruguay op Twitter / X.com

@Uruguay

Transfers

'Benfica komt ook in de markt voor Rodríguez'

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig met de komst van Luciano Rodríguez (20), maar heeft in de strijd om de Uruguayaanse aanvaller af te rekenen met concurrentie van River Plate. Volgens het betrouwbare Record is er met SL Benfica nóg een concurrent bijgekomen.

Bij navraag van het Portugese medium blijkt er nog geen aanbieding in de lucht te hangen, maar is wel duidelijk geworden dat Liverpool Montevideo 15 miljoen euro verlangt van de kapitaalkrachtige Portugezen, wat niet direct wil zeggen dat dat ook voor Feyenoord geldt. Daarbuiten willen de Uruguayanen dertig procent van een toekomstige verkoop behouden. 

River Plate zag eerder al een concreet voorstel ter waarde van zeven miljoen euro voor zestig procent van de transferrechten worden afgewezen, waarna Feyenoord geschakeld heeft. De club uit Uruguay heeft inmiddels een eerste voorzichtige Rotterdamse voorstel in beraad.

Rodríguez is tot na het einde van de transferwindow met Uruguay onder-23 actief voor de kwalificatie van de Olympische Spelen. Mocht een deal deze winter niet lukken, blijft Rodríguez een interessante target voor Feyenoord voor in de zomer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als we de media daar mogen geloven komt hij onze kant op....enige wat er nog speelt is dat ze hem nog 6 maanden willen behouden en zou dus betekenen dat djt uiteindelijk een zomertransfer wordt?
Voordeel zou zijn dat hij nu alvast ingespeeld kan raken en het Feyenoordsysteem eigen kan maken. Wat mij betreft hebben we hem nu nog niet echt nodig, omdat ik ons sowieso wel tweede zie worden, dus wat dat betreft als je hem goedkoper (of makkelijker) kunt krijgen als je hem daar nog het seizoen laat afmaken, lijkt me dat ook niet verkeerd, hij kan dan wel vanaf het begin vd zomer meedoen met de hele voorbereiding.
Alleen wat ik mij afvraag.....hoe zit het dan met een eventuele zware blessure die hij in de tussentijd oploopt bij zijn club en je hebt hem al gekocht?

Neem aan dat dat een 'annuleringsverzekering' voor is? 😉
Ik lees in het artikel dat ze het voorstel in beraad hebben. Ik lees nog nergens iets over een weigering van het voorstel. Op zich is dat goed nieuws natuurlijk en bovendien zal er onderling nog genoeg contact zijn.
Laat maar lekker naar Benfica gaan.
Jaden Slory perspectief bieden en laten debuteren is beter.
We hebben de getalenteerde Wålemark die sterker terug gaat komen.
En 2 km hemelsbreed speelt de snelste buitenspeler van de Eredivisie die weliswaar meestal linksbuiten speelt maar net als Paixão ook rechtsbuiten kan spelen: Driouch. Dat wordt echt een hele goede.

We hebben niet toegeslagen met Dallinga en Schouten maar waren er gelukkig op tijd bij met Wieffer. Laten we ook op tijd zijn met Driouch.
De alcohol van gisteren nog niet uit je systeem?
Slory perspectief bieden, dat Slot ennco dáár nou niet aandenken!
"Getalenteerde Wålemark", die de sterren van de hemel bij Heerenveen speelt?
Die getalenteerde Wålemark?
Driouch?

Volgens mij zoeken ze iemand die er direct staat, een versterking aan de bovenkant van de selectie....
Je kunt het niet eens met mij zijn maar wel normaal reageren.
Je reactie over Wålemark snap ik want die valt bij SC Heerenveen tegen. Laatst zette hij wel Van Amersfoort tweemaal vrij voor de doelman. Hij heeft te veel blessures gehad maar was vorig seizoen bij GA Eagles uit bepalend. Ook in andere wedstrijden droop zijn talent eraf maar doorbreken lukt niet erg.

Slory heeft speeltijd gekregen tegen Mainz maar nu nog in officiële wedstrijden.

Driouch zou er snel kunnen staan. Wieffer stond er ook redelijk snel.

Ferry heeft gelijk dat Rodriguez waarschijnlijk een half jaar acclimatiseren en aanpassing nodig heeft. Kijk naar Paixão en Giménez. Bullaude kon niet eens wennen. Ivanušec heeft als Europeaan al een half jaar nodig.

Soms lopen er in eigen regio grote talenten rond die te weinig kansen krijgen en elders wel hele goede spelers worden. Vooral bij buitenspelers draait het om zelfvertrouwen geven. Dat is het enige minpunt van Slot: dat hij buitenspelers iets te weinig vertrouwen lijkt te geven. Iets te veel stoelendans.
Wieffer stond er pas na 6 maanden pik.
En in die zes maanden was hij vier maanden geblesseerd aan zijn enkel, anders had hij er al veel eerder in gestaan. Dat ben je zeker vergeten bijdehand?
Hij was zes weken geblesseerd en kwam er alleen in omdat Timber geblesseerd raakte.

Maar laat feiten vooral niet in de weg staan van een leuk verhaal.
Toch nu maar even op Transfermarkt gekeken. Je blijkt gelijk te hebben. Begin september was hij voor het eerst bij de wedstrijdselectie. In september mocht hij één keer een kwartier invallen. In oktober kreeg hij meerdere korte invalbeurten. Ik dacht echt dat hij destijds langer sukkelde met die enkelblessure.
Waar lezen jullie dat op X ik lees het namelijk nergens
X loopt idd vol met berichten dat hij bijna van ons is. Welk cijfer geef je deze transfer FeyenoordTM als deze rondkomt? Knaap is op de filmpjes wel rap en goed met beide benen.
Rutger, lees op X dat Feyenoord ongeveer 11 miljoen neerlegt en dat de Rodríguez pas vanaf juni over komt. Wat klopt hiervan?
https://twitter.com/Perla_Londres/status/1751367233060663472
Lees een aantal recente tweets van Argentijnse media dat het bod van River Plate is afgeketst en de deal met ons in de afrondende fase zit. Of dit klopt is uiterst dubieus maar zeker opvallend.
Zat gister op zijn naam te zoeken op X. Kwamen er erg veel recente berichten van redelijk grote twitter accounts dat hij Riverplate links laat liggen voor ons. Nogmaals, heel veel bullshit accounts waarschijnlijk. Maar dat ze het allemaal tegelijk brachten viel zeker op.
Ga er maar vanuit dat het onzin is.
Blijkt misschien toch een kans van waarheid te hebben als zelfs Slot op zijn naam ingaat in een interview. Ook Uruguayaanse media praten hem al naar de kuip: https://twitter.com/Punto_Penal/status/1751639675649798570
@FeyenoordTM Wellicht een idee om naast het haalbaarheid percentage ook een paniek meter in te stellen? Dat scheelt denk ik 70 procent aan paniekreacties zoals 'komt toch niet', 'zie je wel, Feyenoord kan hem nooit halen' en 'Waarom noem je namen als ze toch niet komen'.

Zonder gekkigheid, heb jij @FeyenoordTM informatie hoe concreet de interesse of belangstelling van Benfica daadwerkelijk is? Feyenoord en River Plate is concreet met een eerste bieding geweest, maar idem voor Benfica?
Via een omweg stel jij een vraag aan FTM omdat bij jou paniek ook toeneemt bij woordje Benfica😅
Haha, alles behalve. Alle vertrouwen in het feit dat Slot met dit materiaal en mét of zonder ene Rodriguez ook wel 2e wordt. Helemaal als we morgen na morgen half 5 8 punten los staan van de 3e plek. Ik vroeg het juist omdat bijvoorbeeld @arnegimenez hele verstandige dingen zei over het aankoopbeleid van Benfica en dat de haalbaarheid juist zo kunnen duiden ;)
Misschien hebben we toch wel een buitenspeler nodig
Mwah, mwah. Normaal doet Slot niet zulke gekke dingen als vandaag, maar als je Nieuwkoop als nieuwe rechtsbuiten gaat plaatsen, dan wens ik wel een nieuwe buitenspeler ja XD.
Interesse van Benfica zou bijzonder zijn omdat die net Rollheiser hebben gehaald die hetzelfde type is als Rodriguez, rechtsbuiten die in de spits kan.
Precies om deze reden verbaasde mij de interesse van Benfica in deze speler! :)
Tuurlijk weer die ***** club feyenoord nooit meer zaken mee doen
Ik hoop dat hij naar ons komt maar hij kan natuurlijk met nunez praten van liverpool over benfica. En als hij de zelfde pad wil volgen zijn we kansloos. Maar ik hoop dat hij gewoon naar ons toe komt hopelijk.
nunez speelt bij een heel ander Liverpool vriend
Dat weet ik maar ze komen allebei uit Uruguay dus contact is zo gelegd.
Hopelijk geen ijdele hoop, hoop ik…….wat jij allemaal hoopt…
Ik zat al te wachten tot je weer reageerde was bijna bang dat je me vergeten was.🤣🤣🤣😝
Ik zie dat Benfica een week geleden Rollheiser heeft gehaald van Estudiantes. Dat is een rechtsbuiten die ook centraal kan spelen. Is het dan niet gek dat Benfica daarbovenop nog Rodriguez gaat halen?
Begin deze maand ook Marcos Leonardo van Santos
Zo, dat zie ik nu pas. De interesse in Rodriguez van Benfica zou dan wel heel bijzonder zijn
Kijk dit zijn de interessante comments waar ik voor door de drek scroll!
"blijft Rodríguez een interessante target voor Feyenoord voor in de zomer" by then it will be somewhere else, in my opinion
Gelukkig nog maar een paar dagen te gaan en dan weten we het.
Wat een verrassing zeg. Wel leuk geprobeerd
Hou nou eens op met al die namen

Kom met namen als ze ook gaan komen

Tot die tijd is t allemaal gebakken lucht en onhaalbaar gebleken

Zo moe van…

Of hebben we ook interesse in Haaland? Ook een bod gedaan? Maar Madrid toont ook interesse

Pfff
Volgens mij is Rutger steeds vrij duidelijk geweest over de namen die genoemd zijn ook over namen die elders genoemd zijn.... Dus tja 3 of 4 spelers waar Feyenoord actief werk van maakte deze periode
Met paixao was er ook concurrentie vanuit de Portugese top, en die is ook gekomen!
Blijkbaar waren ze niet overtuigd, en ergens snap ik dat wel.
Ik ben er heilig van overtuigd dat als wij paixao tot het eind van het seizoen ieder wedstrijd op links laten staan dat hij een onmisbare schakel wordt!
Dat kan, ik bedoel dat de top 5 van Portugal nu niet meer voor hem komt.
Afblijven Benfica…. Over een paar jaar mogen jullie weer een transferrecord breken om hem bij Feyenoord op te halen…. Even geduld a.u.b.
Als Benfica zich er mee gaat bemoeien dan zal het wel heel lastig gaan worden, veel van die Zuid-Amerikaanse spelers gaan daar naar toe.
Gaat gewoon een erg lastig verhaal worden, maar dat was natuurlijk op voorhand al duidelijk. Club verlangt een erg hoog bedrag waar wij met heel veel moeite in de buurt van gaan kunnen komen.
Was te verwachten toch,mocht Feyenoord hem echt graag willen mogen ze wel opschieten!
Zal niet onze eerste legend op rechtsvoor worden die Luciano heet
Benfica heeft vaak wel oog voor goeie Zuid-Amerikaanse talenten. Dit zal dus wel een goeie zijn
Benfica heeft wel echt altijd oog voor Zuid - Amerikaanse pareltjes in wording. Hopelijk komt DtK met een mooi plan voor hem. Hebben daar best wel wat aanvallers rondlopen, bij ons is de kans op speeltijd groter, in Portugal het geld…
@FeyenoordTM dit is wel echt een talent van de buitencategorie als er zoveel clubs interesse in hem hebben toch?
Dit werkt niet mee in ons voordeel. Ze kunnen lekker de prijs hoog houden zo. Wel goed dat meerdere goede clubs deze speler willen hebben, dat betekent zie ik als iets positiefs.
Hoe zit het met die Fransman. Is er al een bod uitgebracht?
@FeyenoordTM heeft Feyenoord kans van slagen deze winter mbt tot Rodriguez want het is een voorzichtig bod wat hoogstwaarschijnlijk word afgewezen
Ik zal Luciano even bellen. Ik weet zeker dat ik hem kan overhalen.
Het gaat zeer zeker moeilijk worden hem aan te trekken , maar gelukkig heeft de speler in kwestie zelf ook zeggenschap waar hij uiteindelijk heen wil. Feyenoord zal heus wel alles op alles zetten om rodriguez te halen. Laten we hopen dat zijn komst een feit wordt.
Verdomme man, handel nou eens wat sneller... Dit was er zeker een goede aankoop geweest.
Denk niet dat het zo werkt haha
Denk dat wij kwa verhaal/project wellicht wel het beste verhaal hebben voor Lucho. Mits we economisch kunnen concurreren, maken we een goede kans verwacht ik
Welke club heeft meer kans denk je, Rutger? Feyenoord of Benfica mochten ze concreet worden (als ze dat nog niet helemaal zijn).
Denk dat Feyenoord voor hem nu interessanter is. Benfica heeft al behoorlijk wat goede buitenspelers zoals Di Maria. Rollheiser gaat daar waarschijnlijk ook nog bijkomen
Rollheiser heeft zelfs al getekend bij Benfica https://www.slbenfica.pt/en-us/agora/noticias/2024/01/20/futebol-benfica-rollheiser-reforco
Lastige transfer, altijd veel belanghebbenden rondom zulke jongens en genoeg interesse om clubs elkaar gek te laten maken.
Echter wel vertrouwen in DtK om er een realistische en goede deal van te maken. Wordt het te gek, schakelen we door.
Supporters die zullen zeggen dat de deal nu kansloos is in 3, 2, 1…
Feyenoord is niet kansloos voor Rodríguez
Nog updates over Rechtsbacks? Las in Engelse pers iets over Connor Roberts?
Tegen een Benfica kun je financieel nooit op
Ook niet nu Benfica zich gemeld heeft?