Betrouwbaar
Conor Roberts | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Transfercheck: Connor Roberts en Feyenoord?

FeyenoordTM

Feyenoord is dit weekend vanuit Engeland met een nieuwe naam van een rechtsback in verband gebracht. De Rotterdammers zouden volgens Dailymail belangstellend zijn voor Connor Roberts van Burnley. Hij staat tot medio 2025 onder contract. 

De Premier League back wil zich bij Wales in de kijker spelen voor het EK 2024 en mikt op een transfer. Feyenoord zou samen met Brentford en Leeds United tot de gegadigde clubs behoren voor de Welshman. Roberts vertegenwoordigt een transferwaarde van zeven miljoen euro.

Waar Dailymail stellig is dat de 28-jarige Roberts op de shortlist van Feyenoord staat, blijkt deze informatie bij navraag niet voor handen te liggen. De regerend landskampioen van Nederland heeft andere namen op zijn shortlist staan en mikt momenteel alléén concreet op Kevin Mbabu en Lorenz Assignon.

Bij een Transfercheck raadpleegt 1908.nl relevante bronnen om transfergeruchten te verifiëren. Op basis daarvan wordt berichtgeving gedaan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het is een tombola van namen en een optocht van geruchten. We zien het donderdag wel. Een extra rechtsback zou wel prettig zijn. Al zou Slot Nieuwkoop daar ook neer kunnen zetten. Die is weliswaar van huis uit vleugelaanvaller maar kan volgens mij best twee linies naar achteren uit de voeten.......😛
@FeyenoordTM wat ik niet snap, en don’t get me wrong here want we zijn blij met de info die verschaft wordt, maar er wordt aangegeven dat feyenoord alleen concreet is voor die 2 backs terwijl er daarvoor sprake is van een bod op rodriguez. Dat lijkt dan ook vrij concreet toch?
Concreet kwa rechtsbacks bedoelt hij hier.
Ohja, helder! Ik heb wat video’s gezien van die rodriguez, dat is wel echt een briljantje volgens mij. Hopelijk is hij haalbaar!
Als niets minder waar is, dan is het dus volledig onwaar.
Ik begrijp die situatie niet echt. Allemaal backs willen halen voor best veel geld. Terwijl je pedersen nog terug ken halen terwijl hij niet heel verkeerd was
@FeyenoordTM gaat Mimeirhel Benita nog teruggeroepen worden en opnieuw verhuurd worden? Ivm speeltijd?
Wat is een grotere kans? Rodriguez of een back of beide @FeyenoordTM
@FeyenoordTM verwacht je dat er daadwerkelijk nog iets binnenkomt deze week? De tijd tikt namelijk
Wie verwacht jij dat er nog bij gaat komen,een rechtsback of rechtsbuuten/,spits @FeyenoordTM
hopelijk gaat er wat weg, santi, geertje en jehambakz/dilrosun ofzo,
@FeyenoordTM als Feyenoord morgen 8 punten los staat van Twente, en dus grote kans heeft op plaatsing CL. Neem aan dat we dan concreter en slagvaardiger gaan worden op de markt?
Dat biedt inderdaad iets meer zekerheden, daarna breekt de week van de waarheid aan