kuip-legioen

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - FC Twente

Karst

Het cruciale duel om plek twee staat op het programma! Feyenoord neemt het vanmiddag 14:30 uur in De Kuip op tegen FC Twente. De voorsprong op de Tukkers is vijf punten en kan bij winst worden vergroot tot acht punten. Ook financieel gezien is de wedstrijd tegen FC Twente cruciaal.

Afgelopen week won Feyenoord in de beker met 1-0 van PSV. De Rotterdammers zullen het goede gevoel van die wedstrijd vandaag willen doortrekken. Met József Kiprich als eregast op de tribune, zal Feyenoord vandaag aantreden tegen het FC Twente van Joseph Oosting.

De vorige keer dat Feyenoord tegenover FC Twente stond in De Kuip, won het met 2-0 dankzij doelpunten van Orkun Kökcü en David Hancko. Van de laatste tien ontmoeting met de ploeg uit Enschede wonnen de Rotterdammers er slechts twee. FC Twente won drie keer en maar liefst vijf keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Feyenoord heeft in de competitie al eerder tegen FC Twente gespeeld, toen ging het op bezoek in De Grolsch Veste mis voor de Stadionclub. Feyenoord kwam slecht voor de dag en ging, tegen een strijdend FC Twente, met 2-1 ten onder. De doelpuntenmakers van die wedstrijd: Manfred Ugalde en Ricky van Wolfswinkel zullen vandaag beide niet in actie komen. Ugalde heeft een transfer gemaakt naar Spartak Moskou en Van Wolfswinkel is niet fit.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Delen

Reacties

Wij gaaaaan winnen alleen met hoeveel is de vraaaaag!!
iemand kaartje te koop ? voor normale prijs aub
Het belang van deze pot is enorm.
Bij winst moet het gek lopen als je geen 2e wordt.

Door de nieuwe opzet van de CL stromen de miljoenen straks binnen.

Met de terugkeer van de Tovenaar van Tatabanya en 3 punten wordt het een prachtige zondag!